SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Голяма изненада е, че Димитров признава успехите на Камелия, може и да има някаква добра промяна у него. Това абсурд да се беше случило от 2004 до 2007, когато Десислава беше по върховете заедно с неговите певици, а той стискаше зъби от яд. Но новото му изказване за самата Десислава показва, че след толкова години още не се е научил как се говори пред медии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Голяма изненада е, че Димитров признава успехите на Камелия, може и да има някаква добра промяна у него. Това абсурд да се беше случило от 2004 до 2007, когато Десислава беше по върховете заедно с неговите певици, а той стискаше зъби от яд. Но новото му изказване за самата Десислава показва, че след толкова години още не се е научил как се говори пред медии. Тепърва ще наблюдаваме проявите на старческата му деменция. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 За мен това интервю не е в стила на Димитров особено ако съпоставим изказванията за същите в интервюта които сме публикували тук. Пайнера е говорил винаги с уважение към Десислава, поне пред медиите. ДорИ и да се е върнала с подвита опашка днес тя му е сред успешните изпълнители и това пренебрежение не изглежда да отговаря на реалните им взаимоотношения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 За мен това интервю не е в стила на Димитров особено ако съпоставим изказванията за същите в интервюта които сме публикували тук. Пайнера е говорил винаги с уважение към Десислава, поне пред медиите. ДорИ и да се е върнала с подвита опашка днес тя му е сред успешните изпълнители и това пренебрежение не изглежда да отговаря на реалните им взаимоотношения Предните му интервюта пак бяха публикувани през същия сайт. Ти пък, кво се чудиш на тоя откачен човек. Винаги е бил злобар и винаги ще помни как Деса му би шута навремето. За това сега я изкарва с подвита опашка. А тя не е, като да е нямала успехи извън Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Предните му интервюта пак бяха публикувани през същия сайт. Ти пък, кво се чудиш на тоя откачен човек. Винаги е бил злобар и винаги ще помни как Деса му би шута навремето. За това сега я изкарва с подвита опашка. А тя не е, като да е нямала успехи извън Пайнер. предните интервюта бяха в книжните марица и уикенд и едва след това преписани от хотарена. В този думите са преразказани а източника е хотарена. За коя медия е дадено самото интервю и къде мога да го намерим в пълен вид. Съжалявам, че не се връзвам на всичко, което прочета, но самите му думи противоречат на интервюто му от предния път в които я ласкаеше и на същия въпрос отовори по деликатен и позитивен начин. Убеден съм, че това сега не са негови думи. Дори и да ги мисли, няма да ги сподели за хотарена. Толкова ли не може да различавате безвкусовата лъжа, която струи. Колкото и злобен и неприятен да е, това е твърде жълто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 За мен това интервю не е в стила на Димитров особено ако съпоставим изказванията за същите в интервюта които сме публикували тук. Пайнера е говорил винаги с уважение към Десислава, поне пред медиите. ДорИ и да се е върнала с подвита опашка днес тя му е сред успешните изпълнители и това пренебрежение не изглежда да отговаря на реалните им взаимоотношения Попаднах на статията в друг сайт, абсолютно същата, с едно малко изключение - липсва фразата "подвита опашка". Не съм сигурен дали изобщо я е използвал. Но друго е по-натрапващо - самовнушението му, че Десислава след "Пайнер" едва ли не нищо не е постигнала, което е абсолютна Димитрова илюзия! Да, след 2009-та нещата при нея тръгнаха не в добра посока, но да се направи генерално заключение, че без "Пайнер" няма успехи, е смешно, предвид реализацията на два супер добри албума, които по нищо не отстъпват на пайнерската ѝ албуми. Само искам Десислава в близко бъдеще да реализира един голям самостоятелен концерт, на който да покаже ниво. С това би си затвърдила още повече позициите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Попаднах на статията в друг сайт, абсолютно същата, с едно малко изключение - липсва фразата "подвита опашка". Не съм сигурен дали изобщо я е използвал. Но друго е по-натрапващо - самовнушението му, че Десислава след "Пайнер" едва ли не нищо не е постигнала, което е абсолютна Димитрова илюзия! Да, след 2009-та нещата при нея тръгнаха не в добра посока, но да се направи генерално заключение, че без "Пайнер" няма успехи, е смешно, предвид реализацията на два супер добри албума, които по нищо не отстъпват на пайнерската ѝ албуми. Само искам Десислава в близко бъдеще да реализира един голям самостоятелен концерт, на който да покаже ниво. С това би си затвърдила още повече позициите. Миналата година отговори нещо от рода на "Деси опита сама. Посредните години и беше трудно без реклама и се върна. " Не мисля, че сега би омаловажавал постигнатото от нея. Когато Някой ден Чукна Милион във вбокс, ни Азис, ни Преслава моэеха да се похвалят с подобен успех на проект. Пайнерките се пръскаха от злоба. Дори и в най слабите си години пускаше по некое хитче - Два магнита, Забранен, Моето друго аз, Мокри поръчки и Мойто зайче. Ами баладите Не искам без теб, Най неправилния мъж, Черен сняг, Не ездържам. Всички знаем тези песни. ПайнерА също. И това са песни на самопродуциращ се изпълнител. Деси не е работела ни с комании, ни с телевизии когато популяризира тези свои парчета. Нека това да е нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В случая според мен към днешна дата е че Димитров подвиква опашка и много нетрадиционно се изказва ласкаво и признава успех на изпълнител който е напуснал фирма Пайнер. Най вече за Камелия Явно наистина тя е най успешно реализиран изпълнител напуснал голято "семейството". Факт е че последната година е на високо ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Popnaple от последната седмица: 60.В твоите очи - ДесиСлава и Галена 62.Моро му - Галено 73.И това ще преживея Десислава 76.Изневериш ли ми - Фики и Галена Хитовете на ДесиСлава са с по дълъг живот. Това са ми трайни наблюдения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В случая според мен към днешна дата е че Димитров подвиква опашка и много нетрадиционно се изказва ласкаво и признава успех на изпълнител който е напуснал фирма Пайнер. Най вече за Камелия Явно наистина тя е най успешно реализиран изпълнител напуснал голято "семейството". Факт е че последната година е на високо ниво. Обаче май само при нея се получи успешно развитие след напускането на фирмата. При Андреа има спад например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 http://m.signal.bg/351215 ЧЕСТИТО НА АНГЕЛИТЕ ПЛАЧАТ ДЕСОВИ СМЕ ТРЪГНАЛИ С КАРУЦАТА ДА БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ 2017 ГОДИНА. ДА Я НАПЪЛНИМ СЪС ЗЛАТОТО И ДА СИ ХОДИМ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Трета поредна година Десислава с Балада на годината. Каква кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Интересно ми е "Мотел" на Азис, защо отсъства от класацията за балада? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В момента Деса му е никаква на инженера - демек нищо не сняса в курника - както и евентуално им предстоят нови договорни отношения - съответно е съвсем резонно да я коментира така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Върнали са я... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Интересно ми е "Мотел" на Азис, защо отсъства от класацията за балада? Мотел не е балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 "Аз знам кой сАм...доста често го чувам🤨Аз пък се оглеждам в огледалото и си давам отговора👅👄" Тя освен, че е объркала глагола "съм", не знае и в кой род да се нарече. Една жена би следвало да каже "Аз знам коя съм...". Да не говорим, че в тоя брътвеж не намирам и смисъл. Знаела коя е, често го чувала, но ПЪК се оглеждала в огледалото и си давала отговора. Ми нали знаеш коя си, ма, тепърва ли ще си даваш отговор? Сериозно се замислям дали Татяна не страда от умствено изоставане. Това нейното за мен не е обикновена тъпотия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 90% от песните са напълно забравени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яница с нов албум до края на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яница с нов албум до края на годината. Значи февруари-март догодина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Значи февруари-март догодина. Много оптимистично. Поне да пусне нова песен, пак ще е нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Много оптимистично. Поне да пусне нова песен, пак ще е нещо. Е поне песента има вероятност да е до края на годината :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Е поне песента има вероятност да е до края на годината :1000 (29): Това беше още по-оптимистично ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Това беше още по-оптимистично ... Знам си стоката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари