Born to Die Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Бърза, "Не се изтриваш" продължава да е най-силната чалга песен към днешен ден, утре съм й на участие в Мегами и да видим ще издържи ли да не изпее новата. Аз само знам, че ще си поръчам "Изпий си кафето" и ще се разбия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Това не са Анче и Ема Дай боже всекиму “провали” като “Повече не питай” и “С теб или никой” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Бърза, "Не се изтриваш" продължава да е най-силната чалга песен към днешен ден, утре съм й на участие в Мегами и да видим ще издържи ли да не изпее новата. Аз само знам, че ще си поръчам "Изпий си кафето" и ще се разбия! Кажете и да я запишеее, много ми харесва как я пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Дъното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 ХАХАХАХАХААХАХАХАХ ЛЕЛЕЛЕ ЕЙ КАТО НЯМАШ КЛАСА И СТИЛ -КОПИРАШ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Какво пуска Преслава винаги след тотален хит? Сами ще се досетите Хмммммм Прррррроовааллл ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защо да бърза? 3 месеца и половина за Преслава са много време. Да не е като Галка, да прави по половин година почивка между сингли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защо да бърза? 3 месеца и половина за Преслава са много време. Да не е като Галка, да прави по половин година почивка между сингли. Гери Никол,Дара,Тита пускат по 1,2 песен на година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защо да бърза? 3 месеца и половина за Преслава са много време. Да не е като Галка, да прави по половин година почивка между сингли. Напоследък правеше по-дълги паузи. Например между "Няма да ти пиша" и "Без теб" и между "Без теб" и "Пада звезда" - около 6 месеца. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Напоследък правеше по-дълги паузи. Например между "Няма да ти пиша" и "Без теб" и между "Без теб" и "Пада звезда" - около 6 месеца. "Не се изтриваш" писна много бързо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Хубаво коментирате Камелия колко била супер ,ама къде са и хитовете през 2018 хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Хубаво коментирате Камелия колко била супер ,ама къде са и хитовете през 2018 хаха Ще остане само с ДРАЗНИ МЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Хубаво коментирате Камелия колко била супер ,ама къде са и хитовете през 2018 хаха Чакай 2018 е още в началото. Има време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Еми господин Фокса пише романи ,как Кама вързала след Пайнер и все гледа в паницата на Деса,която и в пауза пак забива хитове та и балада на годината,а нашта неземна Кама разбивала.Та питам аз къде и с какво разбива през 2018?Хит нещо а у? И не ми говорете за Дразни ме ,който е от лято 2017,а след това? Септември 2017-Февруари 2018 пълна нула Хитове след Пайнер няма и 3 на брой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Новата на Преслава на кой композитор е? Нямам търпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Еми господин Фокса пише романи ,как Кама вързала след Пайнер и все гледа в паницата на Деса,която и в пауза пак забива хитове та и балада на годината,а нашта неземна Кама разбивала.Та питам аз къде и с какво разбива през 2018?Хит нещо а у? И не ми говорете за Дразни ме ,който е от лято 2017,а след това? Септември 2017-Февруари 2018 пълна нула Хитове след Пайнер няма и 3 на брой Няма необходимост да се бълва продукция всеки сезон, когато имаш успешен и слушан проект. "Дразни ме" все още се върти стабилно в заведенията, наравно с по-нови парчета, като "Просто шоу" и "Нотариално заверен". И "Куклите" звучи, макар и по-рядко. Камелия изпрати една добра 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Яница е класи над Тотя... Да, ама пишат за на Тота лайната, а за императрицата - нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Новата на Преслава на кой композитор е? Нямам търпение! Още не си коментирал, че Галена е лидерът сред жените за 2017, а Преси след нея. Защо така се получи, бе Власт? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Още не си коментирал, че Галена е лидерът сред жените за 2017, а Преси след нея. Защо така се получи, бе Власт? Реално е Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Галена никога няма да бъде над Преслава, защото не може да пее. Жалка работа. Иначе и аз си мисля, че Преслава можеше да изчака малко, но пък ми е интересно какво е подготвила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Новата на Преслава на кой композитор е? Нямам търпение! Мисля, че е на Деян Асенов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Реално е Преслава. кое му е реалното, като дори Яница замалко да я изпревари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да няма награди, че Преслава стяга нова песен по това време на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари