Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Бърза, "Не се изтриваш" продължава да е най-силната чалга песен към днешен ден, утре съм й на участие в Мегами и да видим ще издържи ли да не изпее новата. Аз само знам, че ще си поръчам "Изпий си кафето" и ще се разбия!

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Бърза, "Не се изтриваш" продължава да е най-силната чалга песен към днешен ден, утре съм й на участие в Мегами и да видим ще издържи ли да не изпее новата. Аз само знам, че ще си поръчам "Изпий си кафето" и ще се разбия!

Кажете и да я запишеее, много ми харесва как я пее :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Защо да бърза? 3 месеца и половина за Преслава са много време. Да не е като Галка, да прави по половин година почивка между сингли. :Vishenka_05:

Гери Никол,Дара,Тита пускат по 1,2 песен на година

Сподели в други сайтове

Защо да бърза? 3 месеца и половина за Преслава са много време. Да не е като Галка, да прави по половин година почивка между сингли. :Vishenka_05:

Напоследък правеше по-дълги паузи. Например между "Няма да ти пиша" и "Без теб" и между "Без теб" и "Пада звезда" - около 6 месеца.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Напоследък правеше по-дълги паузи. Например между "Няма да ти пиша" и "Без теб" и между "Без теб" и "Пада звезда" - около 6 месеца.
"Не се изтриваш" писна много бързо!

Сподели в други сайтове

Еми господин Фокса пише романи ,как Кама вързала след Пайнер и все гледа в паницата на Деса,която и в пауза пак забива хитове та и балада на годината,а нашта неземна Кама разбивала.Та питам аз къде и с какво разбива през 2018?Хит нещо а у?

И не ми говорете за Дразни ме ,който е от лято 2017,а след това?

Септември 2017-Февруари 2018 пълна нула

Хитове след Пайнер няма и 3 на брой :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Еми господин Фокса пише романи ,как Кама вързала след Пайнер и все гледа в паницата на Деса,която и в пауза пак забива хитове та и балада на годината,а нашта неземна Кама разбивала.Та питам аз къде и с какво разбива през 2018?Хит нещо а у?

И не ми говорете за Дразни ме ,който е от лято 2017,а след това?

Септември 2017-Февруари 2018 пълна нула

Хитове след Пайнер няма и 3 на брой :3fdb8960598fa63e:

Няма необходимост да се бълва продукция всеки сезон, когато имаш успешен и слушан проект. "Дразни ме" все още се върти стабилно в заведенията,

наравно с по-нови парчета, като "Просто шоу" и "Нотариално заверен". И "Куклите" звучи, макар и по-рядко. Камелия изпрати една добра 2017.

Сподели в други сайтове

Новата на Преслава на кой композитор е? Нямам търпение!

Още не си коментирал, че Галена е лидерът сред жените за 2017, а Преси след нея. Защо така се получи, бе Власт? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Галена никога няма да бъде над Преслава, защото не може да пее. Жалка работа.

Иначе и аз си мисля, че Преслава можеше да изчака малко, но пък ми е интересно какво е подготвила :)

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...