GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Очаквах Галин да излезе напреден план покрай битката на феновете на Галена и Преслава. Дори преди няколко дни писах за тази вероятност. Честито на Галин . Заслужено е. А феновете на Галена пак противеят. До преди няколко месеца обясняваха как Галена го и отрязала 2015 за дует,а сега се надяват на дует с лидера. Галена може и да води с мизерни точки над Преслава. Но добре знаем как се сплотавят всички агитки срещу Преслава по време на гласуване само и само да не е пак тя. Та ако това ви е претенцията за Галена, много жалко - хем отново втора, хем с помощта на другите агитки които автоматично избират Галена пред Преслава. Няма повод за радост. Дори напротив - май Галена ще остане без награда от сигнал. Дано поне клип да вземе, че няма да изтърпя депресиите ви :1000 (29): Двойните стандарти при тях край нямат.Изсмукват си пръстите,че видиш ли Галена била идолът при жените,а класацията е смесена и реално няма смисъл такова нещо. Пък и нека да продължават да я бутат незаслужено напред,да им издава още рап песньовки,които след 4 месец не се помнят.По този начин я стимулират да продължава така ама не го рабират. А това , че пускала песни през 6 месеца е пълна простотия.(31.12-17.02-11.07-11.10-22.12) Преслава прогесира много през 2017 година,то е забележимо.След слабата 2016 се е постегнала и видяхме резултата. Според мен избързва с новата песен,"Не се изтриваш" има още живот,но дано си заслужава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Изсмукват си пръстите,че видиш ли Галена била идолът при жените,а класацията е смесена и реално няма смисъл такова нещо. Нищо не си изсмукваме от пръстите. Факт ли е, че за Галена има най-много гласове в класацията от всички жени? Факт е. Факт ли е, че Преслава е след нея? Факт е. Къде видя изсмукване от пръстите? Знам, че ти е неприятно, че Галена отново е пред Преслава дори и в нетолкова силна за нея година, но какво да направим - така са гласували хората. Феновете на Преслава отново са с натрит нос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Нищо не си изсмукваме от пръстите. Факт ли е, че за Галена има най-много гласове в класацията от всички жени? Факт е. Факт ли е, че Преслава е след нея? Факт е. Къде видя изсмукване от пръстите? Знам, че ти е неприятно, че Галена отново е пред Преслава дори и в нетолкова силна за нея година, но какво да направим - така са гласували хората. Феновете на Преслава отново са с натрит нос. Много ме е яд , че е с 200 мижави гласа пред Преслава,направо не издържам. :1000 (10): След това да се говори , че феновете на Преслава били заслепени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много ме е яд , че е с 200 мижави гласа пред Преслава,направо не издържам. :1000 (10): След това да се говори , че феновете на Преслава били заслепени. Разбира се, че те е яд. Всички тук те познаваме добре и сме ставали свидетели на пословичната ти ненавист към Галена и издигането на пиедестал на Преслава. 200-300, и 2 гласа да са, фатктите са си факти. То по-тая логика и Галин е пред Галена с немного гласове, но не сме тръгнали да разправяме "Е, ми то 20-30-100 гласа не са нищо, Галена е победителят в класацията!". Успех в гласуването следващата година! Дано Преси спечели, че много яд ще ви се насъбере. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Очаквах Галин да излезе напреден план покрай битката на феновете на Галена и Преслава. Дори преди няколко дни писах за тази вероятност. Глупости, нищо такова не си писал. Просто си умираш да се правиш на специалист и да си приписваш заслуги, които нямаш. Зависим си от нарцисизма си.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Незабавно трябва да се кавърдиса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Оригинала на Обратно в играта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Разбира се, че те е яд. Всички тук те познаваме добре и сме ставали свидетели на пословичната ти ненавист към Галена и издигането на пиедестал на Преслава. 200-300, и 2 гласа да са, фатктите са си факти. То по-тая логика и Галин е пред Галена с немного гласове, но не сме тръгнали да разправяме "Е, ми то 20-30-100 гласа не са нищо, Галена е победителят в класацията!". Успех в гласуването следващата година! Дано Преси спечели, че много яд ще ви се насъбере. Как ще коментираш тази преднина от 7000 гласа тогава? При положение , че тогава много хейт отнесе заради наградите на Планета?И след това спечели "Най-харесвана певица". За мен това се нарича тотална доминация,заслужена победа и ясен пример за избора на гласувалите. Това показва , че е заслужавала някакви отличия,но "Превица на годината" не беше за нея,не и в тази година. А и нещата тогава доста се преекспонираха и тя отнесе доста хейт,а и слабата 2016 си казаха думата. Няма за какво да ме е яд при положение,че Преслава изпрати силна година и доказа на повечето,които от 2010 я песнионират , че има какво да даде още на публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Не се изтриваш" е невероятна песен, но честно казано на мен ми омръзна. Явно защото я слушах 2093209320 пъти на рипийт :1000 (29): Дано новата е хубава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Не се изтриваш" е невероятна песен, но честно казано на мен ми омръзна. Явно защото я слушах 2093209320 пъти на рипийт :1000 (29): Дано новата е хубава! Сега Галена ще се мотивира и ще пусне и тя нещо ново съвсем скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сега Галена ще се мотивира и ще пусне и тя нещо ново съвсем скоро. Искам да направи продължение на Пантера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сигурно новата песен на Преслава ще е доста хубава. С червената рокля е много красива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Искам да направи продължение на Пантера. И аз искам нещо такова. Това ми е от любимите песни. Всичко е топ, музика, текст. А в клипа е просто уникалнаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Нищо не си изсмукваме от пръстите. Факт ли е, че за Галена има най-много гласове в класацията от всички жени? Факт е. Факт ли е, че Преслава е след нея? Факт е. Къде видя изсмукване от пръстите? Знам, че ти е неприятно, че Галена отново е пред Преслава дори и в нетолкова силна за нея година, но какво да направим - така са гласували хората. Феновете на Преслава отново са с натрит нос. После ние феновете на Преслава сме били луди или незнам си какви. Вижте им постовете и тогава говорете кои са нахалните и кои са алчните. Преслава винаги ще е над “Ваната” разберете го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сигурно новата песен на Преслава ще е доста хубава. С червената рокля е много красива! Значи щом роклята е хубава, песента и тя ще е такава? Връзката казваш е правопропорционална.....??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Значи щом роклята е хубава, песента и тя ще е такава? Връзката казваш е правопропорционална.....??? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Как ще коментираш тази преднина от 7000 гласа тогава? При положение , че тогава много хейт отнесе заради наградите на Планета?И след това спечели "Най-харесвана певица". За мен това се нарича тотална доминация,заслужена победа и ясен пример за избора на гласувалите. Това показва , че е заслужавала някакви отличия,но "Превица на годината" не беше за нея,не и в тази година. А и нещата тогава доста се преекспонираха и тя отнесе доста хейт,а и слабата 2016 си казаха думата. Няма за какво да ме е яд при положение,че Преслава изпрати силна година и доказа на повечето,които от 2010 я песнионират , че има какво да даде още на публиката. Това не са 7000 гласа, а 7000 точки. Системата в гласуването на финалния етап не е като при първия. Тоест разликата в гласовете е далеч по-малка. Няма какво да коментирам. И аз мисля, че друг заслужаваше певица на 2015, Димитров много осра нещата тогава - и за нея (но тя вече се отърси от хейта), и за наградите като цяло - факт е, че от тогава насам няма церемония за връчване на отличия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 :roll1: Не исках да обидя детето, но съм си простак и не се сдържах.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 После ние феновете на Преслава сме били луди или незнам си какви. Вижте им постовете и тогава говорете кои са нахалните и кои са алчните. Преслава винаги ще е над “Ваната” разберете го! Добре, разбрахме го. Айде успокой се сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Оригинала на Обратно в играта Оф, тва не ми звучи много надеждно. Дано Ганев да е избарал як аранжимент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да не би да са си менкали песни? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да не би да са си менкали песни? Тоя аранжимент е по-як от оригиналния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тоя аранжимент е по-як от оригиналния. Молим се и сега да стане така, че иначе идва провал Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Напротив. Доста по-различни песни от пайнерките пуска. Алисия може да пуска песни по-различни от Пайнерските, но не пуска песни по-различни от своите собствени. Пусни си тия 3 песни една след друга и кажи къде е разликата - еднакъв ритъм, подобна мелодия, почти еднакви вокали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тоя аранжимент е по-як от оригиналния. Ти пък, егати буламача, дето е този аранжимент, наблъскали всякакви звуци върху оригиналния аранжимент. Напомня ми на нашите кавъри в последните години с малоумния дискотечен бийт пльоснат върху мелодията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари