Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ти пък, егати буламача, дето е този аранжимент, наблъскали всякакви звуци върху оригиналния аранжимент. Напомня ми на нашите кавъри в последните години с малоумния дискотечен бийт пльоснат върху мелодията. Аз честно казано не знам какво е "аранжимент". Но виждам, че често употребявате тази дума тук и аз да не остана по-назад. Гръцката версия на "МСМ" просто ми е по-зарибяваща като звучене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз честно казано не знам какво е "аранжимент". Но виждам, че често употребявате тази дума тук и аз да не остана по-назад. Гръцката версия на "МСМ" просто ми е по-зарибяваща като звучене. Еми като цяло аранжимент е цялата колекция от звуци, различни от главния вокал и мелодията (все едно от началото до края да пееш "ляляляля"). На английски го водят production. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Оригинала на Обратно в играта Много яка. Дано не я окепази, като Пиши го неуспешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 12 милиона Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Треперим ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Преслава има нужда от една почивка поне 1 година. Без песни, без участия за да си почине. Изглежда адски изморена и тъжна без живец, а по принцип излъчва жизнерадост...загубила я е нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Андреа подписа договор с чуждестранни продуценти Андреа отново показа, че има самочувствие и добра самооценка. Певицата е удовлетворена от развоя на своята кариера и сподели интересна новина относно партньорството си с чуждестранни продуценти. "Щастлива съм,че имам в момента свободата и възможността да пътувам всяка седмица в Букурещ. Подписах тези дни договор с румънски продуценти. До края на годината са планирани интервюта, гостуванията в румънските телевизии и радиа, които се скъсват да въртят моите парчета" - споделя изпълнителката. "През 2018 ще запиша дует с няколко актуални румънски изпълнители” - допълни още Андреа. http://signal.bg/view_article.php?article_id=51238 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Преслава има нужда от една почивка поне 1 година. Без песни, без участия за да си почине. Изглежда адски изморена и тъжна без живец, а по принцип излъчва жизнерадост...загубила я е нещо Съгласен съм, или поне да прави по-големи паузи между проектите си, 6-7 месеца, примерно. Може да си го позволи, не знам какъв е проблема, възможно е да не го осъзнава. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Говорите глупости, в момента Преслава е добре, в периода на "Пиши го неуспешно" имаше нужда от почивка. Сега е супер щастлива и заредена. И участията и не минават така вяло. Относно новите песни, хората искат, нека им дава. Стандартно си започва годината, даже се забави. Нека има два актуални хита по дискотеките, няма лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Съгласен съм, или поне да прави по-големи паузи между проектите си, 6-7 месеца, примерно. Може да си го позволи, не знам какъв е проблема, възможно е да не го осъзнава. Ама тя го прави,пуска по 3 проекта на година от 2016 насам,които са в пролетта,лятото,зимата. Кои сполучливи,кои не-друг въпрос. Не знам и аз защо избързва сега след като можеше спокойно да разчита на "Не се изтриваш" поне още месец. Може пък и албум да подготвя ,но силно се съмнявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Само я погледнете в последните и снимки...изчезнала е онази нейна харизма. Цялостна пауза и е нужна. Дори на снимките, където е усмихната и личи натоварването и умората. Дори като беше много слаба изглеждаше заредена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ама тя го прави,пуска по 3 проекта на година от 2016 насам,които са в пролетта,лятото,зимата. Кои сполучливи,кои не-друг въпрос. Не знам и аз защо избързва сега след като можеше спокойно да разчита на "Не се изтриваш" поне още месец. Може пък и албум да подготвя ,но силно се съмнявам. месец ? "Не се изтриваш" имаше живот поне до Лятото 2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Съгласен съм, или поне да прави по-големи паузи между проектите си, 6-7 месеца, примерно. Може да си го позволи, не знам какъв е проблема, възможно е да не го осъзнава. Едва ли не го осъзнава. Тя вече пробва да направи подобни паузи в периода между "Няма да ти пиша" и "Пада звезда". Също така чете тук редовно, не е като да не го повтаряме това с почивката от 2012 година насам. Може да го кара на импулси (знаеш коя зодия е) и да не влага много стратегия в ходовете си. Може и да е решила, че последната й песен вече се е изчерпала, тя наистина писна доста бързо. Много е тъпо това със свръхпродукцията в тоя жанр, еднаквите имена и неспирното им издаване на песни е една от причините за спада на интереса към него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Едва ли не го осъзнава. Тя вече пробва да направи подобни паузи в периода между "Няма да ти пиша" и "Пада звезда". Също така чете тук редовно, не е като да не го повтаряме това с почивката редовно от 2012 година насам. Може да го кара на импулси (знаеш коя зодия е) и да не влага много стратегия в ходовете си. Може и да е решила, че последната й песен вече се е изчерпала, тя наистина писна доста бързо. Много е тъпо това със свръхпродукцията в тоя жанр, еднаквите имена и неспирното им издаване на песни е една от причините за спада на интереса към него. Да, нулева стратегия се забелязва при нея, за съжаление. Мен си ме кефи "Не се изтриваш", не е като да я слушам всеки ден, но все пак си е актуална. Определено мисля, че е рано за песен и то кавър, а и за клипа забелязваме, че пак е крачка назад.. не знам кой я съветва такива безумия. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Може би просто Преслава се е влюбила в трака и е решила бързо да го пусне. Не е като в последно време да е много активна. След провал като ''Без теб'' вместо бързо да пусне нещо друго тя се забави 6 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Андреа подписа договор с чуждестранни продуценти Андреа отново показа, че има самочувствие и добра самооценка. Певицата е удовлетворена от развоя на своята кариера и сподели интересна новина относно партньорството си с чуждестранни продуценти. "Щастлива съм,че имам в момента свободата и възможността да пътувам всяка седмица в Букурещ. Подписах тези дни договор с румънски продуценти. До края на годината са планирани интервюта, гостуванията в румънските телевизии и радиа, които се скъсват да въртят моите парчета" - споделя изпълнителката. "През 2018 ще запиша дует с няколко актуални румънски изпълнители” - допълни още Андреа. http://signal.bg/view_article.php?article_id=51238 Дано да и потръгне там и да не я спъват като Пайнера и да се чувства щастлива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Само я погледнете в последните и снимки...изчезнала е онази нейна харизма. Цялостна пауза и е нужна. Дори на снимките, където е усмихната и личи натоварването и умората. Дори като беше много слаба изглеждаше заредена Абсолютно верно, но келеши на по 18-20 години не могат да видят това никога. Те са слепи за това, че Преслава е човек, жена, индивид. Пайнера им я продаде като надуваема кукла преди години и такава си я искат. Тя за тях няма право на личен живот, защото има опасност да не направи 12 милиона от следващата си песен и Кондомчо или Капутчо (просто цитирам) ще спука от бъзик Фен на Преслава, Калито, Малито или Мамалигарито. Освен това Преслава е подписала такъв договор, че не е възможно да бъде нищо друго освен неодушевен предмет, който да изкарва пари на Митака. Ще дам пример и за изхода от ситуацията: Същата ходеща сянка на себе си беше и Камелия до 2014 година. Влез у фейса и и виж разликата с днес.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Петето пак ги уби Сега изглежда добре и щастлива, даже лайфовете ѝ от Дубай и тн го показват. Вижте и последното сторе, как скача Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Петето пак ги уби Сега изглежда добре и щастлива, даже лайфовете ѝ от Дубай и тн го показват. Вижте и последното сторе, как скача Изглежда друг път добре. Позиране до дупка.... :1000 (29): И какъв е този гнусен кавър? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Освен това Преслава е подписала такъв договор, че не е възможно да бъде нищо друго освен неодушевен предмет, който да изкарва пари на Митака. Някой друг да й е виновен за това освен тя самата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Някой друг да й е виновен за това освен тя самата? Разбира се, че сама си е виновна. Защото е болна за слава, пари и маниакално зависима от това, да е една крачка пред Галена, дори с цената на унижение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Разбира се, че сама си е виновна. Защото е болна за слава, пари и маниакално зависима от това, да е една крачка пред Галена, дори с цената на унижение. Ами да почне да ходи на психотерапия тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Фокси, не си прав защото за първи път от много години насам за Преслава кариерата не е на първо място. Виж как е намалила участия, как предпочете да е на почивка вместо да пее на по-голям хонорар на 14-ти. Да не говорим, че преди само веднъж си беше позволила една почивка на Малдивите с Бирмата. Сега в рамките на един месец отиде на няколко. Също така вие изкарахте, че едва ли не дава всичките си пари на Пайнера и няма милиони в банковите сметки. Апартаментите и колите не мисля, че и ги подарява някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари