Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Вижте, отивам да се наливам в кварталната кръчма, където бог е Синан Сакич. За Преслава да приемем, че няма как да не е лоялна на Пайнер, което ще рече, че няма как някога личният и живот да е пред кариерата. Самият факт, че излиза този кавър днес е показателен. Излишно е да спорим, за ясни от 10-летие неща за нея. Няма никаква промяна и скоро не се задава такава. Преслава не може да бъде Галена. Не може да си позволи да губи. Не може да си позволи да се оттегли, сниши, паузира или да се дръпне просто в страни. Тя не знае какво е това. Никога не си го е представяла, че ще се случи. И този пич ще избяга от нея, ако продължава да слуша пенсионера от Димитровград.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не исках да обидя детето, но съм си простак и не се сдържах.... :1000 (29):

Спокойно, не мисля, че си обидил някой :1000 (29):

Просто беше директен, както винаги. :1000 (29):

И какво, не ти харесва новата на Преслава?

Сподели в други сайтове

Спокойно, не мисля, че си обидил някой :1000 (29):

Просто беше директен, както винаги. :1000 (29):

И какво, не ти харесва новата на Преслава?

Всъщност правилният въпрос е: - Какво трябва да ми харесва в новата на Преслава? :scratch:

Сподели в други сайтове

Аз поне имам живот, а ти анонимко не смееш да си покажеш носа навън....

Хаха затова влизам от дъжд на вятър тук.Личи си на кого това му е разнообразието в сивия скучен видински ден.

Ко стана бе къде е хита на Гаргата??Прес и Дес ти бъркат яко...

Сподели в други сайтове

Изключително тъп сайт е youtube. Щом може някой да купи няколко хиляди дислайка за 2 минути. :mf_surrender: И после ми се обяснява как Галин бил много по-успешен от Преслава и Галена, щото имал 75К лайка, а те само 50К.

Сподели в други сайтове

Изключително тъп сайт е youtube. Щом може някой да купи няколко хиляди дислайка за 2 минути. :mf_surrender: И после ми се обяснява как Галин бил много по-успешен от Преслава и Галена, щото имал 75К лайка, а те само 50К.

Не са ги купили, просто са ги натиснали.

Сподели в други сайтове

Ютуб не може ли повторно да ги филтрира и да ги изтрие? /Виждал съм подобни случаи/

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

От 300, изведнъж станаха 2300, не са ставали постепенно.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ютуб не може ли повторно да ги филтрира и да ги изтрие? /Виждал съм подобни случаи/

Ще ги изтрие, много ясно. Това е просто абсурдно, буквално за 2 минути - 2К минуса, wtf?!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Да, бе, изведнъж за няколко минути се намериха 2000 човека, който не харесват песента. Вижда се, че има манипулация.

Сподели в други сайтове

От 300, изведнъж станаха 2300, не са ставали постепенно.

Ако е така е друго. Аз мислех, че откакто е качен клипа. Струва ми се тъпо това с тези лайкове, ако и това може да се купи аз съм потресена :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Дано купят още 2К, гласовете имат голямо значение, независимо какви са :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Изглежда друг път добре. Позиране до дупка.... :1000 (29):

И какъв е този гнусен кавър? :girl_witch:

Явно не си виждал видеата ѝ от Тайланд без грим и тн. Наистина изглежда свежо.

Какво като е кавър? Хубава, музиката е платена.

Само в България хората масово мрънкат за взети мелодии. Едни от най-големите хитове на Марая и Уитни например са също римейк на вече правени неща, но с платени права, различни аранжименти и тн.

Мисля, че това е пример за успешен кавър. Не като Фалшива кожа например. Още ме е яд, че не я изпя Преслава, а я измрънка Камелия, която просто няма гласовия капацитет за такова парче и съответно хората продължиха да си слушат Ена :)

Сподели в други сайтове

Мисля, че да, няма как ютуб да е толкова уязвим в дългосрочен план.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...