Dominatora Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Номер едно в ютуб :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Номер едно в ютуб :1000 (6): Как такъв дубликат буди интерес? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Камелия ще се яви на телевизора! :1000 (29): Аааа.... загрях вече и аз. :1000 (29): Ще я гледаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Не се изтриваш" не е посредствена песен. Не знам защо я определяте, като такава. Не е нищо особено, но е хубава. Една "Пак ли" (комерсиална песен, с лафчета за Фейсбук и на любовна тематика като "Не се изтриваш") я удря в земята. Работата е там, че на Галена злобата й прозира през всяка фибра от съществото й, та не може да спечели такава маса, каквато печели Преслава с песни за удряне и чупене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Работата е там, че на Галена злобата й прозира през всяка фибра от съществото й, та не може да спечели такава маса, каквато печели Преслава с песни за удряне и чупене Това според мен е защото си опъна лицето до неузнаваемост, а и фотошопа по снимки я прави да изглежда още по-неестествена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не е нищо особено, но е хубава. Една "Пак ли" (комерсиална песен, с лафчета за Фейсбук и на любовна тематика като "Не се изтриваш") я удря в земята. Работата е там, че на Галена злобата й прозира през всяка фибра от съществото й, та не може да спечели такава маса, каквато печели Преслава с песни за удряне и чупене Страшно много се кефя и на "Не се изтриваш" и в момента на "Обратно в играта". И по тази причина не мога да ги определя, като посредствени. И двете си имат своите хитове, както и слаби песни. Дано по-рядко пускат от вторите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това според мен е защото си опъна лицето до неузнаваемост, а и фотошопа по снимки я прави да изглежда още по-неестествена. На мен ми е много красива и много ме кефи как изглежда, както и повечето и клипове ми допадат много, персоната й е това, което ме дразни, да не говорим, че не е имало песен, която да ме кефи супер много от 100 години. Не съм сигурна дали да броя "В твоите очи", защото там най-много ми допадат партиите на Деса. Страшно много се кефя и на "Не се изтриваш" и в момента на "Обратно в играта". И по тази причина не мога да ги определя, като посредствени. И двете си имат своите хитове, както и слаби песни. Дано по-рядко пускат от вторите. Факт, Преслава особено има много посредствени клипирани песни в последните години ("Пада звезда", "Чуплива и влюбена", "Нашето любов е" на прима виста...). Последната й песен, която страшно много съм й слушала е "Пиши го неуспешно", но тя е кавър и не я броя за особен успех поради този факт. При Галена са по-малко, нейните посредствени песнички рядко са получавали клип, единствено се сещам за оная с рака в кръвта, даже не й помня името... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Номер едно в ютуб :1000 (6): На дечурлигата не им стигат рапъри като Пламен и Иво и Скандау и е редно да има още такива смешковци. Не е особено хубаво, че в България расте цяло едно поколение, което не може да диша без смартфон-флагман, тетрадките на Емил Конрад и тъпи поп песнички с ученически лафчета, но те горките деца нямат голям избор ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На мен ми е много красива и много ме кефи как изглежда, както и повечето и клипове ми допадат много, персоната й е това, което ме дразни, да не говорим, че не е имало песен, която да ме кефи супер много от 100 години. Не съм сигурна дали да броя "В твоите очи", защото там най-много ми допадат партиите на Деса. Факт, Преслава особено има много посредствени клипирани песни в последните години ("Пада звезда", "Чуплива и влюбена", "Нашето любов е" на прима виста...). Последната й песен, която страшно много съм й слушала е "Пиши го неуспешно", но тя е кавър и не я броя за особен успех поради този факт. При Галена са по-малко, нейните посредствени песнички рядко са получавали клип, единствено се сещам за оная с рака в кръвта, даже не й помня името... Не съм съгласен, че "Пада звезда" е посредствена Но дори и такива да са, виждаш че стават сезонни хитове с по 7-8 млн. гледания, което не е никак зле всъщност. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не спирам новия трак на Преси! Да бъде благословена, че редовно ни радва със силни песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На мен ми е много красива и много ме кефи как изглежда, както и повечето и клипове ми допадат много, персоната й е това, което ме дразни, да не говорим, че не е имало песен, която да ме кефи супер много от 100 години. Не съм сигурна дали да броя "В твоите очи", защото там най-много ми допадат партиите на Деса. Факт, Преслава особено има много посредствени клипирани песни в последните години ("Пада звезда", "Чуплива и влюбена", "Нашето любов е" на прима виста...). Последната й песен, която страшно много съм й слушала е "Пиши го неуспешно", но тя е кавър и не я броя за особен успех поради този факт. При Галена са по-малко, нейните посредствени песнички рядко са получавали клип, единствено се сещам за оная с рака в кръвта, даже не й помня името... И тук се разминанаме. "Пада звезда" също много ми харесва. "Чуплива и влюбена" също, но не чак толкова. А на Галета песента е "Да ти олекне".Никой не я харесва, май само аз :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не съм съгласен, че "Пада звезда" е посредствена Но дори и такива да са, виждаш че стават сезонни хитове с по 7-8 млн. гледания, което не е никак зле всъщност. Посредствена е, Калине. Звученото й изтъркано, клипът - злето, текст - невпечатляващ. Всичи бяха на мнение, че е слаба, като излезе, тя пък взе че стана някакъв хит. Преса просто има зверска харизма, и най-слабите й песни стават поне популярни, а годината беше доста неплодородна като цяло, диджеите почти нямаха какво да пускат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не съм съгласен, че "Пада звезда" е посредствена Но дори и такива да са, виждаш че стават сезонни хитове с по 7-8 млн. гледания, което не е никак зле всъщност. О да, това е неоспоримо. Единствената песен на Преслава, която не се е радвала на успех, е "Без теб". За цялата кариера! Няма никоя друга с такова постижение. Иначе аз не говоря за това какво ми харесва и какво не, на мен "Една жена" също ми е супер любима, но е сред по-неуспешните песни на Галена (спасена от добрия клип). "Пантера" примерно пък беше супер хит, аз я мразя и оттам започна недолюбването ми на Галя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Посредствена е, Калине. Звученото й изтъркано, клипът - злето, текст - невпечатляващ. Всичи бяха на мнение, че е слаба, като излезе, тя пък взе че стана някакъв хит. Преса просто има зверска харизма, и най-слабите й песни стават поне популярни, а годината беше доста неплодородна като цяло, диджеите почти нямаха какво да пускат. Аз не казвам, че е нещо невиждано, но за мен посредствени са неща като "Без теб", "Ин контрол" и прочие, които лично аз съм слушал не повече от пет пъти, тя е една идея над тях. И до днес я пускам да гърми до пазара .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На мен ми е много красива и много ме кефи как изглежда, както и повечето и клипове ми допадат много, персоната й е това, което ме дразни И какво в персоната й не ти харесва? Цитирай някакви постъпки или качества, които правят така, че от всяка нейна фибра да струи злоба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз не казвам, че е нещо невиждано, но за мен посредствени са неща като "Без теб", "Ин контрол" и прочие, които лично аз съм слушал не повече от пет пъти, тя е една идея над тях. И до днес я пускам да гърми до пазара .. "Ин контрол" ми е най-ужасната песен на Преслава. Без да броя първите потреси, като "Нежен рекет" например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Ин контрол" ми е най-ужасната песен на Преслава. Без да броя първите потреси, като "Нежен рекет" например. "Нежен рекет" е забавна .. :1000 (29): Поне си е естествена, не е като Галош - изпита скумрия от едно време. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Иначе аз не говоря за това какво ми харесва и какво не, на мен "Една жена" също ми е супер любима, но е сред по-неуспешните песни на Галена (спасена от добрия клип). "Пантера" примерно пък беше супер хит, аз я мразя и оттам започна недолюбването ми на Галя. Мило младо момиче, не таи омраза в себе си. Грешно е. Нали искаш да отидеш в Рая? Погледни нагоре към небето и си пожелай нещо съкровено в тази тиха нощ. Аз ще завъртя една пухкава погача и ще направя петохлебие за здраве, берекет и любов към Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Нежен рекет" е забавна .. :1000 (29): Поне си е естествена, не е като Галош - изпита скумрия от едно време. Изпита скумрия Преслава беше хубава и като беше пълничка, но сега е топ. Много повече ми харесва. Има си харизма жената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Изпита скумрия Преслава беше хубава и като беше пълничка, но сега е топ. Много повече ми харесва. Има си харизма жената. Имам чувството , че преди като беше по-пълна изглеждаше по-възрастна , а сега по-млада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не спирам новия трак на Преси! Да бъде благословена, че редовно ни радва със силни песни! :1000 (29): край ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И какво в персоната й не ти харесва? Цитирай някакви постъпки или качества, които правят така, че от всяка нейна фибра да струи злоба. Най-основното - свадата с Преслава и сръднята покрай наградата, които лъжеше, че за нея не означавали нищо... абе зодия Близнаци не ми понася по никакъв начин, защо трябва да обяснявам повече? П.П. Коментирай факта, че двете ми любими певици от световната и българската музика са родени на 26 юни и са противоположната на моята зодия. Мило младо момиче, не таи омраза в себе си. Грешно е. Нали искаш да отидеш в Рая? Погледни нагоре към небето и си пожелай нещо съкровено в тази тиха нощ. Аз ще завъртя една пухкава погача и ще направя петохлебие за здраве, берекет и любов към Галена. Ивана, ти ли си? П.П. На мен Преслава ми е любимата певица от "Не ми говори за любов" насам, измести Деса от детското ми сърце, но си спомням как искрено се смях, когато в първия специален брой на "Нов фолк" за нея, я бяха описали като красавица. „ Много послеписи, много нещо, прихващам сантименталност от тия пусти Раци... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Имам чувството , че преди като беше по-пълна изглеждаше по-възрастна , а сега по-млада Сега се е разхубавила много. Харесва ми, че не се срамува да се покаже без грим и си е естествена. Ня мен ми е хубава и без 100 кила гримове по нея. Не мога да спра новата песен.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Абсолютния потоп топ топ🖤🖤🖤 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ивана, ти ли си? Не. Само съм роден на нейната дата. П.П. Коментирай факта, че двете ми любими певици от световната и българската музика са родени на 26 юни и са противоположната на моята зодия. Може да имаш някаква планета или ъгъл в първата декада на Рак или Козирог, защото едва ли е по слънчева линия тази енергия. Ти си родена в последната декада, има отстояние около 20 градуса, а за точен съвпад/опозиция се иска отклонение максимум 5 градуса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари