GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сега се е разхубавила много. Харесва ми, че не се срамува да се покаже без грим и си е естествена. Ня мен ми е хубава и без 100 кила гримове по нея. Не мога да спра новата песен.. Между другото тя още докато беше по-пълна имаше скулесто лице,а след като отслабна съвсем се забеляза.Предполагам не си е правила интервенции по лицето,а изглежда много добре. 2013-2014 ми беше мъчно за нея,изглеждаше измъчено, а и русото хич не й стоеше на слабото телце.След дуета със Стораро старши се разхубави много,а и с кестенява коса е най-хубава. Новата песен е абсолютен топ,утре ще има да си пея цял ден на работа Абсолютния потоп топ топ Welcome Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Welcome Дойдох само за да изразя възхищението си от новия хит на Прес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сетих се за още една песен на Преслава, която не успях да харесам и дори ме дразнеше - "Скоро" А си беше хит тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сетих се за още една песен на Преслава, която не успях да харесам и дори ме дразнеше - "Скоро" А си беше хит тогава. Чак хит .. нея също бих я сложил в графа "посредствени" :1000 (29): Това беше най-ужасния период за Преслава - руса, странно поведение заради Бирмата, 40 кг. с мокри дрехи ... цяло чудо е как още на следващата година се измъкна от блатото. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Чак хит .. нея също бих я сложил в графа "посредствени" :1000 (29): Това беше най-ужасния период за Преслава - руса, странно поведение заради Бирмата, 40 кг. с мокри дрехи ... цяло чудо е как още на следващата година се измъкна от блатото. Честно, аз си мислех, че само на мен не ми харесва. Не знам защо. Имам спомени, че тук доста и се радвахте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дойдох само за да изразя възхищението си от новия хит на Прес. Кралицата си каза думата! Разбра ли,че Андреа е подписала договор с чуждестранни продуценти? Чак хит .. нея също бих я сложил в графа "посредствени" :1000 (29): Това беше най-ужасния период за Преслава - руса, странно поведение заради Бирмата, 40 кг. с мокри дрехи ... цяло чудо е как още на следващата година се измъкна от блатото. Имаше добър прием на концерта и беше някакъв среден хит. Видеото много ми харесва нищо ,че самият период не го харесвам. Обаче абсолютно се разби вероятността да е бременна както "Папараци" обявиха, а те попринцип не грешат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Някъде има ли цялото интервю на Димитров за което се пише тези дни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Днес се начетох на много глупости.. но най-забавното беше, че Галена нямала хит от 2 години Преслава пуска песен цял ден се говори за Галенови и Галена, лека нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кралицата си каза думата! Разбра ли,че Андреа е подписала договор с чуждестранни продуценти? Да,но е поредния лошо изигран ход от нея.Толкова ли не може да разбере,че няма как да стане известна в друга държава като затъва в собствената си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кралицата си каза думата! Разбра ли,че Андреа е подписала договор с чуждестранни продуценти? Имаше добър прием на концерта и беше някакъв среден хит. Видеото много ми харесва нищо ,че самият период не го харесвам. Обаче абсолютно се разби вероятността да е бременна както "Папараци" обявиха, а те попринцип не грешат Roton, Catmusic? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Днес се начетох на много глупости.. но най-забавното беше, че Галена нямала хит от 2 години Споко, имат още време да се радват Преслини, че след 1-2 седмици ще има кости форца на новия дует и Преси ще е дотам :1000 (29): Ама й е готина песента де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Roton, Catmusic? Преподписала е с Roton, или е подписала с Global Records. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Споко, имат още време да се радват Преслини, че след 1-2 седмици ще има кости форца на новия дует и Преси ще е дотам :1000 (29): Ама й е готина песента де. Кости? Галена пак яко се е бръкнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кости от кога не е правил наистина голям хит? Говоря за чужди пазари, щото на нашия ясно, че от бая време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Какъв Кости? Нали според нея че не правел музика, подходяща за пазара ни? :1000 (29): Явно е искала клонинг на Хавана Тропикана или Стара Каравана. Доста отчаян ход. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кости от кога не е правил наистина голям хит? Говоря за чужди пазари, щото на нашия ясно, че от бая време. Мисля, че има в Сърбия през 2017 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На Кости му мина модата преди 5 години. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Много различна песен от Галена, освен ако не я направят кючек докато излзезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 0:14 Какви погледи, каква любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кости от кога не е правил наистина голям хит? Говоря за чужди пазари, щото на нашия ясно, че от бая време. През изминалата година има май само тази песен и 2 кавъра в Сърбия. Явно е решил да направи пауза, завръщането му определено ще е интересено. Очаквам нещо много голямо! Какъв Кости? Нали според нея че не правел музика, подходяща за пазара ни? :1000 (29): Явно е искала клонинг на Хавана Тропикана или Стара Каравана. Доста отчаян ход. Това беше преди година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Какъв Кости? Нали според нея че не правел музика, подходяща за пазара ни? :1000 (29): Явно е искала клонинг на Хавана Тропикана или Стара Каравана. Доста отчаян ход. Е, хайде да не говорим предварително Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Е, хайде да не говорим предварително Каква друга работа има при композитор който уж отписа само преди 1 година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не изкарвайте невероятната "Не се изтриваш" като посредствена! Една от малкото песни на П., която да ми хареса от първо слушане! Другото е изкуствено, за да създам хайп покрай песента Изумителна! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Каква друга работа има при композитор който уж отписа само преди 1 година? Тръгнала е да си търси хит 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Каква друга работа има при композитор който уж отписа само преди 1 година? Променила си е решението, какво толкова? Нали знаеш, че много зависи какво ще ти предложат. Нека излезе и ще видим. Тези дни си мислих, че ми се иска някой да пусне нова песен, която да не мога да спра и Преслава го направи. Определено ми надмина очакванията, понеже се притеснявах какво ще пусне след "Не се изтриваш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари