Willy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Chad & Jamal. Дадоха негативно ревю, споделяйки че е твърде обикновена, даже скучна песен. Клипът им се видя тъп. И само няколко часа по-късно реакцията изчезна. Например, реакцията за песента на РАйна седи (песента я определят за не лоша, но твърде обикновена)... но на Жалка изчезна безследно. Клипът е изтрит, и това те кара да мислиш, че Галена е поръчала да го махнат? Да ти имам акъла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Клипът е изтрит, и това те кара да мислиш, че Галена е поръчала да го махнат? Да ти имам акъла... По-скоро е скрит. И да. Това е единственият клип от канала им дето е изчезвал въобще. Случайност? Освен това, ревюто беше доста негативно, на фона на всичките им клипове. След като беше махнат и всичките им видеа на фолк песни оредяха, но пък затова станаха едни такива ласкави. Първата от този тип е на Емануела. Дали е Жалка, някой от Планета или пр е все тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Преслава май разклати доста нерви на незрели чалга коментаторчета тук :1000 (29): Нямадруга като нея, убива ги :1000 (30): Ще говорим за Камелия и нейните хитове или просто за жури в някво предаване.Т.е като няма хитове се показваме по Тв да не не ни забравят . Ти по-злобен от феновете на Галена и Камелия ще излезеш Като не ти харесва КАмелия недей да тролиш, пиши за нещата и песните, които ти харесват. Само се заяждате, много весело Камелия: Аз съм артист, който уважава публиката си с пеене на живо :1000 (19): Нищо ново. Какво уважение към публиката с такова пеене? Ама моля ви, тя звучи покъртително на живо, една идея по-добре от Галена :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Наистина всичко е странно около тази песен. От 2000 минуси за 2 минути, до бъгване на графиките и саботаж на гледанята.. Снощи седях до доста късно, някаде към 3 по наше - 4 по ваше време, имах работа на компа и тази новата спуквах от вртене. Повярвай, може би скоро час гледанята не се помериха от 121 хиляди и нещо беше. Ако всички са спали, барем Youtube моите да бе регистрирал....ама не.......... И на мен ми се стори същото, понеже и аз много я въртях. Ама нали на определено време се обновяваха резултатите и гледанията? Попринцип тези, които има сега са си съвсем нормални, просто ние сравняваме с рекорда на не се изтриваш и очакваме новата да го надмине. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Колко имаше Не се изтриваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Колко имаше Не се изтриваш? Около 500 ка. Цяла седмица ги задържа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Много се извинявам на всички останали без графики... тъй като не само тези на Преслава не зареждат. Има някакъв проблем със сайта, в който ги качвам, дано го оправят. В момента нямам възможност да кача на Преслава иконките наново, а пък за по-старите да не говорим, защото не ги паза дори... Ти нямаш вина. Според мен нещо се е сринал сайта и друг път е ставало така и после се оправят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Еми, извинявайте обаче Преслава ще дебютира на ниво "Няма да ти пиша", която е отпреди две години. Никой не може да ме убеди, че това е нормално. Има фенската маса, има и голяма инерция след последните два хита, имаше и зверско рекламиране. Мисля, че Willy ще излезе прав за пазаруването на гледания в първите дни на "Не се изтриваш" и "Тук жена му пази". И съмненията ни с Пламен за рекорда на "Изтриваш" стават съвсем основателни. Дебют в петък вечер на силна песен на най-известната попфолк певица, следва уикенд, когато хората не са на даскало/работа и ще копунясват и тя да ми постигне резултат отпреди две години и да не направи дори 300К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Гледанията на цялата чалга са в канала, за днешно време 300к си е супер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Само аз ли мисля, че гледанията са зациклили? От сутринта до сега едва са се покачили с 50к, а междувременно е събрала около 3000 харесвания? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Определената, като "провал" на Фики гони 900 к. за 3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мисля, че Willy ще излезе прав за пазаруването на гледания в първите дни на "Не се изтриваш" и "Тук жена му пази". И съмненията ни с Пламен за рекорда на "Изтриваш" стават съвсем основателни. И на Шушана в канала на Никола е пазарувала? И тази грмеше с гледаня в толкова малък канал.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Само аз ли мисля, че гледанията са зациклили? От сутринта до сега едва са се покачили с 50к, а междувременно е събрала около 3000 харесвания? Аз това си помислих първоначално, като станах сутринта и видях нищожния напредък от нощес - нали уж гледанията се покачват най-много през нощта? Има нещо... само, че все още не знаем какво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Само аз ли мисля, че гледанията са зациклили? От сутринта до сега едва са се покачили с 50к, а междувременно е събрала около 3000 харесвания? Днес по едно време сайта беше забил, аз изобщо не можех да влеза. Може и да има нещо, то ще се разбере. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И на Шушана в канала на Никола е пазарувала? И тази грмеше с гледаня в толкова малък канал.... Шушана е национален мегахит, какъвто в България е нямало от Хабиби насам. Не съм й следял гледанията. Бягаш от темата обаче. Как си обясняваш, че предната й песен направи 1 милион за два дни, а тази ще е на ниво "Няма да ти пиша" от 2016? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Еми, извинявайте обаче Преслава ще дебютира на ниво "Няма да ти пиша", която е отпреди две години. Никой не може да ме убеди, че това е нормално. Има фенската маса, има и голяма инерция след последните два хита, имаше и зверско рекламиране. Мисля, че Willy ще излезе прав за пазаруването на гледания в първите дни на "Не се изтриваш" и "Тук жена му пази". И съмненията ни с Пламен за рекорда на "Изтриваш" стават съвсем основателни. Дебют в петък вечер на силна песен на най-известната попфолк певица, следва уикенд, когато хората не са на даскало/работа и ще копунясват и тя да ми постигне резултат отпреди две години и да не направи дори 300К. Нещо неясно стана. Не е нормално за 3 часа да направи 100ка глединия и 7ка лайка и 700 коментара след това да се срине при положение, че е премиерен ден. Има нещо гнило около канала на Планета. Като нищо Галош да потдържа твърде близки отношения с отговарящите за канала им. От къде на къде омаловажи Не се изтриваш и рекордите и. Какво общо има с премиерата на новата... А и песен събрала 10 ка лайка първия ден, винаги става един от водещите хитове впоследствие... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 От къде на къде омаловажи Не се изтриваш и рекордите и. Какво общо има с премиерата на новата... Какво общо има ли? Ето това: Има фенската маса, има и голяма инерция след последните два хита, имаше и зверско рекламиране. + факта, че песента е супер яка. Не се връзват нещата просто и е видно за всеки. Или има бъг в youtube, или е пазарувано за предната песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Какво общо има ли? Ето това: + факта, че песента е супер яка. Не се връзват нещата просто и е видно за всеки. Или има бъг в youtube, или е пазарувано за предната песен. Ако беше пазарувано за предната, щеше и за тази да го направи според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ако беше пазарувано за предната, щеше и за тази да го направи според мен. Това може да се каже за всяка една певица, която със сигурност сме хванали в крачка да пазарува. Като Рени, Татяна, Ивана.. обаче не го правят за всяка песен. Понякога няма логика зад действията им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Преси е твърде пестелива, за да си купи гледания. Не говорете глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Преси е твърде пестелива, за да си купи гледания. Не говорете глупости. Дай обяснение за случващото се, щом не говориш глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Как си обясняваш, че предната й песен направи 1 милион за два дни, а тази ще е на ниво "Няма да ти пиша" от 2016? Някакъв бъг може би? Обясних и по-горе какво забелязах през нощта. А и преди няколко часа вообще не можех да си пусна песента, незнам защо... И все пак е по-добре от простото шоу и като гледаня и като лайкове, а и от много други премиери напоследък.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Преси е твърде пестелива, за да си купи гледания. Не говорете глупости. Защото става дума за нея ли? Представи си ако някой ден се разбере, че е купила гледания за някоя песен ... Не е невъзможно щом други го правят. Все още очакваме да разберем има ли нещо гнило в картинката. Песента е супер яката и на мен също ми е странно това с гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Някакъв бъг може би? Обясних и по-горе какво забелязах през нощта. А и преди няколко часа вообще не можех да си пусна песента, незнам защо... И все пак е по-добре от простото шоу и като гледаня и като лайкове, а и от много други премиери напоследък.... И аз не можех да си я пусна.. много странно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не ви ли направи впечатление, че след като скочиха минусите изведнъж почнаха много по-бавно да се актуализират гледанията ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари