petya1 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Избрахте: "Мотел" на Азис е Попфолк хит на 2017-а Ето как подредихте Топ 10 на попфолк хитовете за 2017 : 01. Азис - Мотел - 2380 гласа 02. Галена - Moro mou (Бебето ми) - 2336 гласа 03. Преслава - Не се изтриваш - 2328 гласа 04. Яница - Изкушение - 2122 гласа 05. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - 2092 гласа 06. Джена - Коя - 1968 гласа 07. Лорена - Ако можеш - 1851 гласа 08. Камелия и Гъмзата - Дразни ме - 1838 гласа 09. Емануела - Без чувства - 1832 гласа 10. Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1797 гласа Галена с уж слабата си година приключи на първа позиция от жените във Фолк идол и Хит на годината. Не че такива класации са кой знае колко важни, но твърденията на някои се разбиват на пух и прах. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Soon Джена Тони Стораро и Бони Теди Александрова Ваня и Дамян Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Избрахте: "Мотел" на Азис е Попфолк хит на 2017-а Ето как подредихте Топ 10 на попфолк хитовете за 2017 : 01. Азис - Мотел - 2380 гласа 02. Галена - Moro mou (Бебето ми) - 2336 гласа 03. Преслава - Не се изтриваш - 2328 гласа 04. Яница - Изкушение - 2122 гласа 05. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - 2092 гласа 06. Джена - Коя - 1968 гласа 07. Лорена - Ако можеш - 1851 гласа 08. Камелия и Гъмзата - Дразни ме - 1838 гласа 09. Емануела - Без чувства - 1832 гласа 10. Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1797 гласа Галена с уж слабата си година приключи на първа позиция от жените във Фолк идол и Хит на годината. Не че такива класации са кой знае колко важни, но твърденията на някои се разбиват на пух и прах. :1000 (29): Таа па. С някви си пикливи 8 гласа ша обявява Галена за победителка, как пък не - из мислите на всички фенове на Толбухин, докато феновете на Деса ни обръщат внимание как Толумбата имала хем дует, хем балада на годината, хем е в топ 5, нищо че е бременна, в пауза и дондурка 3 деца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Избрахте: "Мотел" на Азис е Попфолк хит на 2017-а Ето как подредихте Топ 10 на попфолк хитовете за 2017 : 01. Азис - Мотел - 2380 гласа 02. Галена - Moro mou (Бебето ми) - 2336 гласа 03. Преслава - Не се изтриваш - 2328 гласа 04. Яница - Изкушение - 2122 гласа 05. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - 2092 гласа 06. Джена - Коя - 1968 гласа 07. Лорена - Ако можеш - 1851 гласа 08. Камелия и Гъмзата - Дразни ме - 1838 гласа 09. Емануела - Без чувства - 1832 гласа 10. Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1797 гласа Галена с уж слабата си година приключи на първа позиция от жените във Фолк идол и Хит на годината. Не че такива класации са кой знае колко важни, но твърденията на някои се разбиват на пух и прах. :1000 (29): 8 гласа пред Преслава, очакваме някои форумци да си направят сеппуку. Яница отново е смачкала, гледам. И това ако не е певица от А група, не знам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Soon Джена Тони Стораро и Бони Теди Александрова Ваня и Дамян Яница също: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Емилия е откачила! С какъв акъл ще се омъжва за арабски бизнесмен, че и дете ще му ражда! Арабите не обичат работещи жени. При един развод тя няма да получи детето! Кооко трябва да си вземе Иван и Мира и да си ги гледа, щото Емилия не става за майка, сбъркала се е! Сигурно е влязла в сектата на ню ейдж едите. А беше разумна млада жена, правеше хубави народни песни......... Горките изпълнители, за пари се сбъркаха и се продадоха на ню ейдж сектата, която ще им разбие живота.............. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Емилия е откачила! С какъв акъл ще се омъжва за арабски бизнесмен, че и дете ще му ражда! Арабите не обичат работещи жени. При един развод тя няма да получи детето! Кооко трябва да си вземе Иван и Мира и да си ги гледа, щото Емилия не става за майка, сбъркала се е! Сигурно е влязла в сектата на ню ейдж едите. А беше разумна млада жена, правеше хубави народни песни......... Горките изпълнители, за пари се сбъркаха и се продадоха на ню ейдж сектата, която ще им разбие живота.............. Влязла е тя... :1000 (29): В сектата "Зелено, зелено, щом всичките пари са ти в зелено и моите мечти са в зелено"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Таа па. С някви си пикливи 8 гласа ша обявява Галена за победителка, как пък не - из мислите на всички фенове на Толбухин, докато феновете на Деса ни обръщат внимание как Толумбата имала хем дует, хем балада на годината, хем е в топ 5, нищо че е бременна, в пауза и дондурка 3 деца. Ами да, много добре го каза- Деси Слава дундурка деца вкъщи (не точно 3, а само едно новородено и един тийнейджър ), а междувременно за поредна година печели баладични призове и ТОП 5 или 10 признания. Че и актуален дискотечен хит има. Това е то да си ТОП. Честито на заслужената победа на Азис! Доволен съм и от второто и третото място. Само на Яница ми е странно, че песента е Изкушение, а не Няма да ме купиш, но явно някак си само тя е стигнала до този етап от гласуването и все по-силната й фен база просто я е подкрепила. Жалко, че Галин и Емануела са толкова назад, и то с песните, които не са им най-големите хитове за годината. Странно, че Шушана я няма никъде, може би защото е стара песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Избрахте: "Мотел" на Азис е Попфолк хит на 2017-а Ето как подредихте Топ 10 на попфолк хитовете за 2017 : 01. Азис - Мотел - 2380 гласа 02. Галена - Moro mou (Бебето ми) - 2336 гласа 03. Преслава - Не се изтриваш - 2328 гласа 04. Яница - Изкушение - 2122 гласа 05. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - 2092 гласа 06. Джена - Коя - 1968 гласа 07. Лорена - Ако можеш - 1851 гласа 08. Камелия и Гъмзата - Дразни ме - 1838 гласа 09. Емануела - Без чувства - 1832 гласа 10. Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1797 гласа Галена с уж слабата си година приключи на първа позиция от жените във Фолк идол и Хит на годината. Не че такива класации са кой знае колко важни, но твърденията на някои се разбиват на пух и прах. :1000 (29): После Емануела била лидерка... Имаше най много хитове(забравени) да, но като няма фенове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Cally-Pressyfan' помним ли този паметен миг? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Cally-Pressyfan' помним ли този паметен миг? Да, естествено Коментирай, че визията от аватара ни, напомня тази: /тук мигът също е много паметен/ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Кали, май Фиката направи по-голям хит от Петя... На какви хапчета си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Избрахте: "Мотел" на Азис е Попфолк хит на 2017-а Ето как подредихте Топ 10 на попфолк хитовете за 2017 : 01. Азис - Мотел - 2380 гласа 02. Галена - Moro mou (Бебето ми) - 2336 гласа 03. Преслава - Не се изтриваш - 2328 гласа 04. Яница - Изкушение - 2122 гласа 05. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - 2092 гласа 06. Джена - Коя - 1968 гласа 07. Лорена - Ако можеш - 1851 гласа 08. Камелия и Гъмзата - Дразни ме - 1838 гласа 09. Емануела - Без чувства - 1832 гласа 10. Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1797 гласа Галена с уж слабата си година приключи на първа позиция от жените във Фолк идол и Хит на годината. Не че такива класации са кой знае колко важни, но твърденията на някои се разбиват на пух и прах. :1000 (29): ПРЕСЛАВА ПАК 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Да, естествено Коментирай, че визията от аватара ни, напомня тази: /тук мигът също е много паметен/ Жестока, дано и смаже с песен тип "Феномен"! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Поради липсата на награди на Планета, към момента положението с най-големите призове от други места е такова: Дискотечен хит на 2017: Преслава - Не се изтриваш - номер 1 в Рамания Баладичен хит на 2017 Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - номер 1 в Рамания, номер 1 в Сигнал Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук - номер 1 в PlanetaOfficial Видеоклип на 2017: Галена - #TheBoss - номер 1 в Рамания Галин - Me Gusta - номер 1 в PlanetaOfficial (най-харесван видеоклип) Сигнал - TBA Дует на 2017: Джена и Преслава - Тук жена му пази - номер 1 в Рамания Емануела и Галин - 5,6,7,8 - номер 1 в PlanetaOfficial Хит на 2017: Азис - Мотел - номер 1 в Сигнал Преслава - Не се изтриваш - номер 1 в Рамания Анелия - Дай ми още - номер 1 в PlanetaOfficial Идол на 2017 (мъже): Галин - номер 1 в Сигнал Идол на 2017 (жени) Галена - номер 1 в Сигнал (цялостно номер 2) Певец на 2017: Галин - номер 1 в Рамания Певица на 2017: Преслава - номер 1 в Рамания Брой призове: Галин - 4 Преслава - 4 Деси Слава - 3 Галена - 2 Джордан - 2 Анелия - 1 Азис - 1 Джена - 1 Емануела - 1 Константин - 1 Ще постна отново списъка, когато излязат и Видеоклип и Най-харесвана певица на Сигнал, а също така и победителите на Thе 1 и Popnable. Някой може да добави и номер 1 позициите по популярни Фейсбук страници, те също са си добър критерии. Моето мнение- когато няма награди на Планета сме по-свободни да погледнем какво е положението и на други места и затова ясно се забелязва, че почти всички заслужили през годината по един или по друг начин получават признание. Липсват само 2-3 заслужили имена, иначе това наистина си е ТОП-а за жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Защо никой не коментира провалът "Обратно в играта"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Защо никой не коментира провалът "Обратно в играта"? Зарежи тоя провал, коментирайте хита на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Защо никой не коментира провалът "Обратно в играта"? Защото в този форум провалите на Преслава са тема табу- да не си помисли някой, че тя не е 14 години номер 1. Но на мен не ми се струва, че песента е провал, просто не се развива на нивото, което се очаква от Преслава, а на стандартно ниво за сезонно хитче в чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Защото в този форум провалите на Преслава са тема табу- да не си помисли някой, че тя не е 14 години номер 1. Но на мен не ми се струва, че песента е провал, просто не се развива на нивото, което се очаква от Преслава, а на стандартно ниво за сезонно хитче в чалгата. провал си е след ' НЕ СЕ ИЗТРИВАШ' 4 к Дислайка, а и Фики прави двойно повече гледания от ПРеса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 провал си е след ' НЕ СЕ ИЗТРИВАШ' 4 к Дислайка, а и Фики прави двойно повече гледания от ПРеса Повече от половината от тези дислайкове са фейк, дори не е нужно да се споменават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Повече от половината от тези дислайкове са фейк, дори не е нужно да се споменават. Щом не са ги свалили от тубата толкоз време, колко да са фейк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Спада на гледанията на "Обратно в играта" се дължи на факта че фалшивите дислайкове са провокирали антиспам филтъра на YouTube и клипа е спрял да се показва. Днес са сменили обложката и пак се показва. Ще видим как ще се развива занапред. Не бързайте да обявявате песента за провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Спада на гледанията на "Обратно в играта" се дължи на факта че фалшивите дислайкове са провокирали антиспам филтъра на YouTube и клипа е спрял да се показва. Днес са сменили обложката и пак се показва. Ще видим как ще се развива занапред. Не бързайте да обявявате песента за провал Имаш ли представа защо не се махат дислайковете?То е ясно , че са фалшиви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Да констатирам ПростоШоу - 2 месеца : 33362 харесвания / 49998 споделяния Обратно в играта - 4 дни : 19241 харесвания / 32383 споделяния + въпреки гадните обстоятелства направи над 300к гледания в първия ден, а Галя не успя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Да констатирам ПростоШоу - 2 месеца : 33362 харесвания / 49998 споделяния Обратно в играта - 4 дни : 19241 харесвания / 32383 споделяния + въпреки гадните обстоятелства направи над 300к гледания в първия ден, а Галя не успя. Точно заради тези НЕПРЕСТАННИ сравнения ще има купени дислайкове и всякакви други гротескови ситуации. Кому е нужно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари