plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Помним го, да... Много жалко, от какво е починал? Внезапно, почувствал се е зле и дотам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 iTunes не е излишен, песните влизат в Apple Music, ползвал съм 3-те месеца пробен и долу-горе ми хареса. Всичко актуално от BG Pop/Hip-Hop е качено там, Ara/Diapason също качват, само Payner и Hit Mix не качват. Дори Sunny Music са пуснали песните си. Отдавна обаче от Ara/Diapason съм впечатлен по едно - Apple Music, Google Play Music, Deezer, Spotify - всичко качено. Така трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Внезапно, почувствал се е зле и дотам... Той си беше млад все още. Ще ни останат хубавите песни. Със Сани е уникална. Истински ретро хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не знаех, че така и викат, ама според мен той е баш Годзила. Твоят син на колко години стана? Слуша ли чалга? Научи ли го да се кефи на Кама, като теб? Е, на кой да прилича Пеевски, ако не на майка си? Тя годзила, а той тиранозавър - рекс. :1000 (29): На моят догледник му платих един банкет за 25 души по случай 18-ят рожден ден, на 5 февруари. Добри деца, само едно шише строшиха в кръчмата. Слуша малко чалга, но те това му е песента дето гърми у нас.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тъжно за Панко. Аз пък се сетих за таз негова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Е, на кой да прилича Пеевски, ако не на майка си? Тя годзила, а той тиранозавър - рекс. :1000 (29): На моят догледник му платих един банкет за 25 души по случай 18-ят рожден ден, на 5 февруари. Добри деца, само едно шише строшиха в кръчмата. Слуша малко чалга, но те това му е песента дето гърми у нас.... Да ти е жив и здрав! Пак че не е само на чалга. Криско взе феновете на фолк певиците, направо ги мачка, както се изразяваме тук. Иначе как върви времето не е истина... А за Пеевски, не знам какво да кажа, ама аз се чудя на Цура Янева, е то пари, пари... ама да търпи тоя противния Ама и тя си е такава, как ще се лиши от начина си на живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Провала вече е минал два милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Защо са качили само #TheBoss на Галена ами #JustShow? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Галинчо как се гримирал тук... А фризьорчето доста му се зарадва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Е, на кой да прилича Пеевски, ако не на майка си? Тя годзила, а той тиранозавър - рекс. :1000 (29): На моят догледник му платих един банкет за 25 души по случай 18-ят рожден ден, на 5 февруари. Добри деца, само едно шише строшиха в кръчмата. Слуша малко чалга, но те това му е песента дето гърми у нас.... Фоксе, кога стана на 18, леле... Да е здрав и успешен! Не знам само, какво щеше да правиш, ако харесваше Деса малкия? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ДЖЕНА гръмна. Не ме е зарибявала така с песен от Да видя какво е и Да те бях ранила. ДЖЕНА ИЛИ СМЪРТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ДЖЕНА гръмна. Не ме е зарибявала така с песен от Да видя какво е и Да те бях ранила. ДЖЕНА ИЛИ СМЪРТ! Пети път я слушам, кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Пети път я слушам, кефи. Дори и клиширания текст взе да ме кефи. Вкара ме във филма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ДЖЕНА гръмна. Не ме е зарибявала така с песен от Да видя какво е и Да те бях ранила. ДЖЕНА ИЛИ СМЪРТ! Аз все още съм зарибена по Преси. Не ми излиза от главата и си я пея постоянно. Иначе на Джена още не съм сигурна дали ми харесва, но май да. Текста е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ДЖЕНА гръмна. Не ме е зарибявала така с песен от Да видя какво е и Да те бях ранила. ДЖЕНА ИЛИ СМЪРТ! +1 Цяла вечер няма спиране. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Короната май е по-яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Короната май е по-яка 2 пъти съм я слушал. Отвратителна ми е. Аз рядко се зарибявам яко по некоя чалга . Треперя от кеф докато я слушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 На Джена "корона"-та е една от най-гадните нейни евър! Новото много бива, не знам защо Слави е определил текста като "клиширан". Мен за розите и сълзите, за подреждането, за глината ме кефят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 2 пъти съм я слушал. Отвратителна ми е. Аз рядко се зарибявам яко по некоя чалга . Треперя от кеф докато я слушам Ама ако е на Деса е изключение, нали :1000 (29): Ако пуснат трети дует с Джордан няма да им се сърдя .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ама ако е на Деса е изключение, нали :1000 (29): Ако пуснат трети дует с Джордан няма да им се сърдя .. Всъщност и на Деса не всичко ми е било любимо. От както е в Пайнер съм се кефил на Не го прави , В твоите очи, И това ще преживея и И на всички като теб. Останалите бързо ми втръснаха . Но Деса с гласа си може да ме зариби дори и в песни като Мойто зайче и Невъзможно е да спрем. Другите и танцовални и чалгии не ме кефят. Особено мразя Мъжете 1 и Мъжете 2 СТИГА с Джордан. Време е за Азис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Короната си беше типичен Оцков комерс,който ми омръзна на първата седмица.Докато в тази новата всичко е на по-високо ниво,дори клипа. Подобни проекти вдигат нивото на чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 На Джена "корона"-та е една от най-гадните нейни евър! Новото много бива, не знам защо Слави е определил текста като "клиширан". Мен за розите и сълзите, за подреждането, за глината ме кефят. Еми на мен повечето фрази ми звучат познато но изпят и така от Джена им е вдъхнала нов живот. Има и интересни фрази но и гърми от клишета. Нищо. Пак действа Целия текст има ли го вече, че на някои места не и разбирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Всъщност и на Деса не всичко ми е било любимо. От както е в Пайнер съм се кефил на Не го прави , В твоите очи, И това ще преживея и И на всички като теб. Останалите бързо ми втръснаха . Но Деса с гласа си може да ме зариби дори и в песни като Мойто зайче и Невъзможно е да спрем. Другите и танцовални и чалгии не ме кефят. Особено мразя Мъжете 1 и Мъжете 2 СТИГА с Джордан. Време е за Азис Азис сега ще прави с Цеца, остави го :1000 (29): С Джордан страшно много си подхождат. Ще се радвам и на нещо с Галин пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Азис сега ще прави с Цеца, остави го :1000 (29): С Джордан страшно много си подхождат. Ще се радвам и на нещо с Галин пак. Не. Деса ще го ползва за да разбива Балканите с хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари