Ergeni Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Изпускате удобно Емануела за десетилетието. Та тя има хит всяка една година от 2008ма като хванете Да си плащал и стигнете до Виновна или там последните й песни. Също и Алисия. Даже те двете са ми много по-напред от Емилия и Анелия. Истерията по Емануела е запечатана през 2011 още. Мисля, че е следното. 1. Жалка 2. Преса 3. Емануела 4. Алисия 5. Тони Стораро 6. Анелия 7. Азис 8. Емилия 9. Джена 10. Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Десислава може да имитира Камелия ? 42:05 https://www.facebook.com/famousvox/videos/383056682159804/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Обяснила съм, но хайде да отговоря и на другия вечно недоволен... "Нов фолк" раздадоха призове за десетилетието 1998 - 2007. Ние започваме от следващата 2008 - до 2017. Следващо десетилетие! Обясненията ти съм ги видял, но Рамания не е списание "Нов Фолк". Да не говорим, че и самата идея на НФ да дадат награди за 1998-2007 е малоумна, десетилетията не се избират на произволен принцип, никъде по света го няма това и ако някоя институция реши да даде награда за дадена декада, то периодът винаги е 1990-1999, 2000-2009 и т.н. Както и да е, очевидно хора без работа ще си измислят какви ли не странични занимания, за да си уплътнят времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Обясненията ти съм ги видял, но Рамания не е списание "Нов Фолк". Да не говорим, че и самата идея на НФ да дадат награди за 1998-2007 е малоумна, десетилетията не се избират на произволен принцип, никъде по света го няма това и ако някоя институция реши да даде награда за дадена декада, то периодът винаги е 1990-1999, 2000-2009 и т.н. Както и да е, очевидно хора без работа ще си измислят какви ли не странични занимания, за да си уплътнят времето. НФ го дадоха за това че те като медия отбелязоха 10 години .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Обясненията ти съм ги видял, но Рамания не е списание "Нов Фолк". Да не говорим, че и самата идея на НФ да дадат награди за 1998-2007 е малоумна, десетилетията не се избират на произволен принцип, никъде по света го няма това и ако някоя институция реши да даде награда за дадена декада, то периодът винаги е 1990-1999, 2000-2009 и т.н. Както и да е, очевидно хора без работа ще си измислят какви ли не странични занимания, за да си уплътнят времето. Списанието започва да излиза през 1998 година. На десетата си година, решават да се отчетат с по-тежки, юбилейни награди. Не виждам нищо малоумно. Глупаво е това с "хора без работа", защото и ти висиш тук. Просто на мен ми се пише за чалга! Не ми се разказва за срещи, чукане, не ми се подиграва Кити, не ми се смее на Зайка и т.н. Всеки с неговите си интереси! Направи ти по-любопитни теми, които не са "губене на време"! А ако си незадоволен, няма нужда да си го изкарваш на мен и темите ми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 НФ го дадоха за това че те като медия отбелязоха 10 години .. Знам. Но жанрът не се крепи на НФ, нито те са го създали, нито са основоположници на нещо. Поредна егоцентрична проява от главната им редакторка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Знам. Но жанрът не се крепи на НФ, нито те са го създали, нито са основоположници на нещо. Поредна егоцентрична проява от главната им редакторка. Е, беше си голям фактор за времето, няма какво да се лъжем - даже мисля, че в периода 2000-2005 по продажби бяха веднага след ежедневниците. Но Интернет навлезе и всичко отиде по дяволите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Cally, коментирай, че тази балада прави дневно по 700-900 гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Емилия с триста зора в топ 5 влиза и то не през всички години. И не защото не е алчна за награди, а защото в повечето случаи е безлична и има малко фенове. Аз никога не помня да е била приемана супер добре на концерт (имам предвид да е в топ 3, да е викана на силен бис, да е имало нейна агитка с плакати и т.н.) .. ни най-малко не я омаловажавам, дори харесвам много нейни песни (предимно в периода преди въпросното десетилетие), но ореолът който е около нея в този форум, ми идва too much. А ореолът около Преслава и Десислава на мен в този форум ми идва в повече... Като Десислава особено я харесвам, ама ми идват в повече възхвалите какво гласище била. Хайде стига - не е само тя. Кога Нелина възхвалихте така... Дето като за пее, чупи стъкла и тя като Глория. Аз съм от хората, които са гласували за Емилия за Певица. Първо - жената заслужава. След като роди Иван, стана още по-последователна, осъзната. Имаше страхотни албуми, балади. Направи уникален фолклорен албум. Направи фурор и с бързи песни, което при нея често не се случваше преди това. Тя е певица тип Глория - баладична. Но Емилия направи хитове от песни като "Ти си ми", "Кукла", "Моята половина", "Кой ще му каже", "Калифорния", "Ето ме". Дуетите също са супер успешни. Клипове като "Без въпроси" са рядкост и престиж за жанра. Пее на живо и пее брутално. Държи се адекватно с феновете. Благодарение на Весела Тотева откъм стайлинг и Светльо за реклама тя наистина дръпна страшно много. Отделно улегна и като жена. Не е драпала за награди никога. Винаги е заставала на страната на колеги, на по-справедливата страна. Напълно заслужава признание и уважение. Старанието трябва да се оценява и като говорим за десетилетие, нещата са комплексни. Певица на десетилетието, без значение, че сме в някакъв си форум и никой извън тая орбита не се вълнува от простотиите ни тук, означава Певица в пълния смисъл. Преслава спря да пее на живо освен по сборни концерти. Едно, две читави изпълнения на живо да има след 2010. Побоища, изтрезвителни, излагации по брадъри, ламтежи за награди. Концерти - йок. Песни за престиж освен няколко като "Ако утре ме губиш" - йок. Въпреки това лично аз я подкрепих в 4 категории. Какво искате, не мога да разбера... Естествено, че Емилия, Галена, Глория заслужават повече. И Нелина заслужава повече. Направила ли е Преслава парчета като "Изповед" и "От щастието най боли"? Разбира ли е с тираж на албум, та дори и фолклорен албум? Не. А това направиха и Райна, и Нелина, и Емилия, и Глория. Ако беше десетилетието 2005-2015 примерно - да я бутате Преса, ок, ама и този път ли... Една Галена се спука от работа, не ви ли е срам... Някои не разчитат само на късмета си. И Галена е добра певица. Просто претърпя операция и вече прави неконтролируеми вокали. Сети се обаче как изпя "Как не те е срам" преди години... Смаза. Да ми я изкарвате бедарница като Андреа, ми нелепо е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Списанието започва да излиза през 1998 година. На десетата си година, решават да се отчетат с по-тежки, юбилейни награди. Не виждам нищо малоумно. Глупаво е това с "хора без работа", защото и ти висиш тук. Просто на мен ми се пише за чалга! Не ми се разказва за срещи, чукане, не ми се подиграва Кити, не ми се смее на Зайка и т.н. Всеки с неговите си интереси! Направи ти по-любопитни теми, които не са "губене на време"! А ако си незадоволен, няма нужда да си го изкарваш на мен и темите ми! Значи това, че изразявам мнение относно даден въпрос ме прави незадоволен? Мхм, ти си за съчувствие, честно, щото не спираш да нападаш хората - правиш го много по-често от мен, значи явно и ти си много незадоволена. Ами дайте по тая логика да направим и годишните музикални награди от месеца, в който е излезнал първия брой на Нов Фолк!? А, какво ще кажеш? Примерно, ако първият брой е излезнал през април - дайте оттук нататък да си направим годишните музикални награди от април до април, а не от януари до декември? За мен идеята е малоумна. Който намира смисъл в нея, да си гласува. Но пак повтарям - тук не сме Нов Фолк и никъде по света не се дават награди за десетилетие по този начин. Разбра ми мисълта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ама то и Соня Немска има повече балади от Преслава в последните години, но дайте да я направим Певица на десетилетието. Спрете да се излагате вече Къде са им хитовете на Глория и Нелина през последното десетилетие? И двете ги уважавам безкрайно, но в последните поне 13-14 години ПРОСТО НЕ СА АКТУАЛНИ и толкова! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Е, беше си голям фактор за времето, няма какво да се лъжем - даже мисля, че в периода 2000-2005 по продажби бяха веднага след ежедневниците. Но Интернет навлезе и всичко отиде по дяволите. Хаха, НФ никога не са правили тираж над 10 000 бройки на списанието си и даже не се изкупуваха всички. Ежедневницте бяха с по над 200 000 тираж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Добре де, какво пречи една такава тема? Янева е направила няколко интересни теми и има дискусия, което според мен е хубаво.Така или иначе нещата, които си коментираме тук никого не вълнуват извън форума Между другото се чудя дали Галена не е откраднала закуската на потребилката Герканка, че има повече коментари за нея отколкото за любимците й. Всяка изява й следи, а снимки може да ти извади от всяко участие на Галена, които дори ние не сме виждали, които сме й фенове. Не само при нея го наблюдам това, но при другите не са набива чак така на очи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Значи това, че изразявам мнение относно даден въпрос ме прави незадоволен? Мхм, ти си за съчувствие, честно, щото не спираш да нападаш хората - правиш го много по-често от мен, значи явно и ти си много незадоволена. Ами дайте по тая логика да направим и годишните музикални награди от месеца, в който е излезнал първия брой на Нов Фолк!? А, какво ще кажеш? Примерно, ако първият брой е излезнал през април - дайте оттук нататък да си направим годишните музикални награди от април до април, а не от януари до декември? За мен идеята е малоумна. Който намира смисъл в нея, да си гласува. Но пак повтарям - тук не сме Нов Фолк и никъде по света не се дават награди за десетилетие по този начин. Разбра ми мисълта. Аз също изразявам мнение и с убеденост твърдя, че си тъжен, самотен и незадоволен. Тичаш в Рамания да разкажеш за кошмарните си срещи от сайт за запознанства, не пропускаш да се подиграваш и иронизираш конкретни потребители с грозни подигравки, приемаш себе си като някаква кой знае каква крайна инстанция! Определяш глупави нагли хора като потребители с "остро и тънко чувство за хумор"... Всичко ти е сбъркано, най-вече понятията! Иначе, нали, хората имали свободно време за губене... Да не говорим за плоските постове за зодии и т.н. Нищо свястно не съм прочела от теб! Превърнали сте форума на една клоака! Иначе си голям "респект"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз също изразявам мнение и с убеденост твърдя, че си тъжен, самотен и незадоволен. Тичаш в Рамания да разкажеш за кошмарните си срещи от сайт за запознанства, не пропускаш да се иронизираш конкретни потребители с грозни подигравки, приемаше себе си като някаква кой знае каква крайна инстанция! Иначе, нали, хората имали свободно време за губене... Да не говорим за плоските постове за зодии и т.н. Нищо свястно не съм прочела от теб! Превърнали сте форума на една клоака! Иначе си голям "респект"... Нищо по темата не каза. Отново само нападаш на лична основа. Ти главно това можеш. Явно си един много незадоволен, тъжен, жлъчен и озлобен човек. Ще дадеш страхотен пример на детето, което отглеждаш. Жална му майка, както се казва. Въпреки, че не е ясно дали не си го дала за осиновяване!? Та ти живееш и спиш в Рамания, аз поне излизам навън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Добре де, какво пречи една такава тема? Янева е направила няколко интересни теми и има дискусия, което според мен е хубаво.Така или иначе нещата, които си коментираме тук никого не вълнуват извън форума Между другото се чудя дали Галена не е откраднала закуската на потребилката Герканка, че има повече коментари за нея отколкото за любимците й. Всяка изява й следи, а снимки може да ти извади от всяко участие на Галена, които дори ние не сме виждали, които сме й фенове. Не само при нея го наблюдам това, но при другите не са набива чак така на очи. :1000 (29): Коментирай, че Галена постоянно им е в устата, а ние тяхната, даже не я отразяваме. То няма и с какво де. Започна годината с провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Трупнете гледане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 То няма и с какво де. Започна годината с провал. Лъжа повторена 1000 пъти, не става истина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Нищо по темата не каза. Отново само нападаш на лична основа. Ти главно това можеш. Явно си един много незадоволен, тъжен, жлъчен и озлобен човек. Ще дадеш страхотен пример на детето, което отглеждаш. Жална му майка, както се казва. Въпреки, че не е ясно дали не си го дала за осиновяване!? Та ти живееш и спиш в Рамания, аз поне излизам навън. А да намесваш дете вече... Това е дъното, от което не си излизал! Това за осиновяването беше толкова просташко... Но какво мога да очаквам - вие се подигравате с "тънко чувство" за хумор на едно видимо болно момиче, на което давате "практични" съвети, при положение, че дори вие, няма как да не си давате сметка, че тя живее в свой паралелен свят, използвайки форума за отдушник. Чела съм ви в темата на Кити и е отврат! Аз по чалга темата съм говорила много и преди теб тук! Предлагам ти простичко решение - блокирай ме, за да не четеш "малоумните" ми теми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ама то и Соня Немска има повече балади от Преслава в последните години, но дайте да я направим Певица на десетилетието. Спрете да се излагате вече Къде са им хитовете на Глория и Нелина през последното десетилетие? И двете ги уважавам безкрайно, но в последните поне 13-14 години ПРОСТО НЕ СА АКТУАЛНИ и толкова! Тоя въпрос към Пайнера, диджеите и всички подобни по веригата. Преслава щото след 2008 маса вечни хитове остави... Що за наглост, бе?! Поне в 4 категории я вкарах. Не сте ли лакоми като нея? Тука не може да се манипулира, и край - не сме обективни. Ми дайте шанс и на други заслужили имена, които са последователни през годините. Разсъдете малко по-глобално. Важен е и примерът, приносът. Дай и на Наско Ментата да дадем награда за десетилетието, щото имал хит... по тая твойта логика. Кое е актуално и кое - не, всеки решава сам за себе си. Има различни групи хора, тематични клубове и фестове. Всеки си слуша каквото прецени. Цялата чалга не е актуална, ако питаш мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Между другото се чудя дали Галена не е откраднала закуската на потребилката Герканка, че има повече коментари за нея отколкото за любимците й. Всяка изява й следи, а снимки може да ти извади от всяко участие на Галена, които дори ние не сме виждали, които сме й фенове. Не само при нея го наблюдам това, но при другите не са набива чак така на очи. :1000 (29): Не,откраднала й е мъжа. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 А да намесваш дете вече... Това е дъното, от което не си излизал! Това за осиновяването беше толкова просташко... Но какво мога да очаквам - вие се подигравате с "тънко чувство" за хумор на едно видимо болно момиче, на което давате "практични" съвети, при положение, че дори вие, няма как да не си давате сметка, че тя живее в свой паралелен свят, използвайки форума за отдушник. Чела съм ви в темата на Кити и е отврат! Аз по чалга темата съм говорила много и преди теб тук! Предлагам ти простичко решение - блокирай ме, за да не четеш "малоумните" ми теми! Защо да не намесвам дете? Нещо лошо ли съм казал за него? Ти можеш да коментираш мен и живота ми, както и когато си искаш, а аз не мога да коментирам твоя, така ли? Не ставай смешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Чалгата е в абсолютен крах, откъм нова музика, нови текстове! Всички чалгаджийки без изключение си плюха на всичко, което се опитаха и постигнаха между 2005 и 2011 година. Няма Преслава, няма Джена, Галена, няма Стораро, няма Анелия, няма Ивана ... Всичко стана толкова еднакво, че даже и опитите им за експерименти се уеднаквиха. Лично аз стигнах до момент, че който каквото и да предложи нито предизвиква в мен интерес, нито го усещам като хит или нещо кой знае какво. Даже и не мога да дам правилни насоки за евентуално положително развитие. Не може постоянно да се слушат и да се облягат на онези златни песни, които ще са винаги емблематични, но пък и те омръзнаха в крайна сметка. Много е тъжно, но са виновни и двете страни: и певци/певици и феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Защо да не намесвам дете? Нещо лошо ли съм казал за него? Ти можеш да коментираш мен и живота ми, както и когато си искаш, а аз не мога да коментирам твоя, така ли? Не ставай смешна. Че ти на твоето "живот" ли му викаш? Нали ти казах - проблем с формулировките! Нямаш идея какво значи тревога около едно дете. Твоите тревоги са да не те видят из града със случайна "принцеса" от Гепиме... И нарича това "живот"! :1000 (29): Галена ти го е изпяла - 'Оставаш сама, отново сама, ужасно сама"... А детето, което си позволяваш да коментираш най-нагло (аз не говоря за него, а ти си разказваш неудачите публично - защо тогава да не се изкажа и аз по тях), остава и осмисля! Китките от Гепиме къде остават? :1000 (10): И няма лична основа, когато коментирам единствено присъствието ти във форума - подигравки и избиване на насъбрани комплекси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Гръм в Рая! Цецо Андреев и Ивайло Колев се разделиха Солиден брой плеймейтки, певици и обикновени златотърсачки изпаднаха в ужас от новината, че тандемът Иво и Цецо се е разпаднал и сега ще трябва да обикалят на различни места за грим и прическа. Става дума за нашумелите Ивайло Колев, който е фризьор и Цецо Андреев, който пък е гримьор. Заедно двамата нежни мъже обгрижват косите и лицата на ред плеймейтки, певици, както и на други по-малко известни златотърсачки. Симбиозата удобна и за тях и за клиентелата им се състоеше в това, гримьорът Цецо използваше салона на Колев за да намаже лицата на светските дами с червило и белило докато са на прическа. Сега е обаче е настъпил пълен крах в отношенията между двете нежни момчета в следствие на което Цецо Андреев е напуснал салона на Ивайло Колев. В дъното на тази покъртителна гей драма стои мъж, пише Сикрет.бг и добавя, че всичко се случило навръх Нова година, когато двамата са се скарали жестоко и си казали, че повече няма да работят заедно. В светските среди усилено се шушука, че Цецо и Ивайло, които от години са неразделни, не успели да се разберат за мъж, но тайнственият господин така и не изплувал. По всичко личи, че скандалът е променил и двамата. В последните дни няма и помен от отвратително и гнусното им лигаво поведение. Дали ще се помирят, залагайки на приятелството, или пък любовта ще победи, предстои да разберем. Според друг източник проговорил пред репортер на LifeOnline.bg Ивайло вече се е договорил с друг известен гримьор, който ще прави професионалния грим на знатните клиентки в салона му в Лозенец. Стана вече един месец тая работа, не е новина. Въпросния "друг известен гримьор" е Борислав Соколов , по-известен като Мис Бони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари