SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Пайнер трябва да вземат да преиздадат серия албуми като златни. Добре ще си напомпат имиджа, а и напоследък така или иначе преиздават някои класики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Супер песен! Жалко, че не се оцени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Супер песен! Жалко, че не се оцени. Отвратителна песен! Тази е по-зле и от "Усещане за Мерилин"! "Не ми пречи" и "Първи в сърцето" са топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Супер песен! Жалко, че не се оцени. Първата е по-хубава и се оцени. И когато спечелиха награди за дует, Преслава нахално беше казала на Борис да не си и помисля да вземе статуетката за себе си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ясно е, че първия дует няма как да го надминат, но и този беше различен от нещата дето Преслава беше пускала в последно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Първата е по-хубава и се оцени. И когато спечелиха награди за дует, Преслава нахално беше казала на Борис да не си и помисля да вземе статуетката за себе си! Добре, че дуетите им с Галена не са награждавани, че тогава щеше да има Димитровградско клане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Добре, че дуетите им с Галена не са награждавани, че тогава щеше да има Димитровградско клане. :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Добре, че дуетите им с Галена не са награждавани, че тогава щеше да има Димитровградско клане. Или отново "Какво съм ви дала толкова"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Някой много се обиди от истината преди 2 дни... Новият лидер сред мъжете в пайнер, помнете ми думата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Или отново "Какво съм ви дала толкова"... Паметен миг "Догодина ще ѝ я вземем" - Галена ще ражда по време на награждаването,терминът и е тогава,по този принцип на гласуване според мен ако има начин би се явила. - Ама на сцената ли? - Да, а Преси ще пререже пъпната връв, ще я размаха високо бебето и ще въкликне "Догодина ще ѝ го вземем". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Днес гледах наградите за 2003. Бях забравила, че Татяна получава награда за "Биди фер". Малина я връчва и казва, че и тя би искала да я изпее. :1000 (29): А лелинка е получила награда за "Безумна цена" - една от нейните недооценени песни, а и клип. Йордан Петков взима операторско майсторство за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Днес гледах наградите за 2003. Бях забравила, че Татяна получава награда за "Биди фер". Малина я връчва и казва, че и тя би искала да я изпее. :1000 (29): А лелинка е получила награда за "Безумна цена" - една от нейните недооценени песни, а и клип. Йордан Петков взима операторско майсторство за нея. Къде ги гледаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Къде ги гледаш? У едни приятели. Имат го на двд. Лелка триумфира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Някой да даде малко сийд за да се свали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Днес гледах наградите за 2003. Бях забравила, че Татяна получава награда за "Биди фер". Малина я връчва и казва, че и тя би искала да я изпее. :1000 (29): А лелинка е получила награда за "Безумна цена" - една от нейните недооценени песни, а и клип. Йордан Петков взима операторско майсторство за нея. "Безумна цена" ми е от любимите на Ивана и една от най-хубавите и песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 У едни приятели. Имат го на двд. Лелка триумфира! Съжалявам, леличка, но резултатите са красноречиви http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107975 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 "Безумна цена" ми е от любимите на Ивана и една от най-хубавите и песни. Малко ме е яд, че остана на второ място на "Тракия фолк" 2003, заради копи-пейста на Анчето - "Обичай ме". После пък малко потъна сред другите клипирани и хитови песни в "Мирише на ... любов". Но и като клип ми е любим, там леля е очарователно красива и аристократична. За текста няма какво да коментираме... Съжалявам, леличка, но резултатите са красноречиви http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107975 Захарче, защо тези 40 и не знам колко си не са коментирали, обаче. Да се обосноват нещо... Много малко са тези, които са се изказали. Да не сте впрегнали пак фалшивите регове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Глория и Дачева са заедно за да празнуват рождения ден на Тони! Колко години вече са близки - супер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Глория и Дачева са заедно за да празнуват рождения ден на Тони! Колко години вече са близки - супер! Желая здраве и нов смазващ хит на невероятната Тони Ди! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Съжалявам, леличка, но резултатите са красноречиви http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107975 Хайде сега да направим и анкета 'По-голяма ли е Преслава от Глория, Ивана, Камелия и Десислава?', откъдето всъщност започна спора... Не че не бих се изненадал Рамания да отговори с ДА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Желая здраве и нов смазващ хит на невероятната Тони Ди! В момента Глория пее ''Йорговани'' а Тони се раздава на дансинга. Жестоки! Дай боже хит като ''Бедни и богати''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Малко ме е яд, че остана на второ място на "Тракия фолк" 2003, заради копи-пейста на Анчето - "Обичай ме". После пък малко потъна сред другите клипирани и хитови песни в "Мирише на ... любов". Но и като клип ми е любим, там леля е очарователно красива и аристократична. За текста няма какво да коментираме... Захарче, защо тези 40 и не знам колко си не са коментирали, обаче. Да се обосноват нещо... Много малко са тези, които са се изказали. Да не сте впрегнали пак фалшивите регове. На мен ми харесва много повече от "Обичай ме". Песента на Ивана е с много по-силен текст и житейски, докато на Анелия не е нещо което не сме чували. Глория и Дачева са заедно за да празнуват рождения ден на Тони! Колко години вече са близки - супер! Това е истинско приятелство без завист и злоба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 В момента Глория пее ''Йорговани'' а Тони се раздава на дансинга. Жестоки! Дай боже хит като ''Бедни и богати''. Къде гледаш? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Къде гледаш? Имаше някакъв лайф в профила на Дачева, но вече спря. Доста добре изглежда, радвам се, че вече е окей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Хайде сега да направим и анкета 'По-голяма ли е Преслава от Глория, Ивана, Камелия и Десислава?', откъдето всъщност започна спора... Не че не бих се изненадал Рамания да отговори с ДА. Пази Боже! Ще излезе, че Преслава е с по-силна дискография от Глория, по-смислени песни от Ивана, по-гласовита е от Деса, че и от Кама е по-сексапилна и с повече емблематични шлагери... Тук има хора, които наистина не знаят къде се намират! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари