-A. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Чалгата е в абсолютен крах, откъм нова музика, нови текстове! Всички чалгаджийки без изключение си плюха на всичко, което се опитаха и постигнаха между 2005 и 2011 година. Няма Преслава, няма Джена, Галена, няма Стораро, няма Анелия, няма Ивана ... Всичко стана толкова еднакво, че даже и опитите им за експерименти се уеднаквиха. Лично аз стигнах до момент, че който каквото и да предложи нито предизвиква в мен интерес, нито го усещам като хит или нещо кой знае какво. Даже и не мога да дам правилни насоки за евентуално положително развитие. Не може постоянно да се слушат и да се облягат на онези златни песни, които ще са винаги емблематични, но пък и те омръзнаха в крайна сметка. Много е тъжно, но са виновни и двете страни: и певци/певици и феновете. Ами някой изпълнители през годините опитаха с различни проекти. Днес като гласувах за наградите на десетилетието една Райна в последните години предложи песни като ''Ти ли си'', ''Пълна промяна'', ''Написано с любов'' и други. Последната има 500 хиляди гледания, което е подигравка защото Адриана има повече. Не е като да не е имала супер слаби песни, но една от малкото които експриментираха се отказа защото видя, че почти никой не го оценява. ''Ти ли си'' се оцени защото излезе 2011. Друго голямо име което рискува наистина с проекти напомнящи на златните години е Емилия. Другите топ имена не могат да се похвалят с подобно нещо. Последния проект на Преслава примерно напомня много повече на тези стари хитове които масово се харесаха, но се вижда, че ''Не се изтриваш'' е по-големия хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Кариерно погребание на десетилетието Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Че ти на твоето "живот" ли му викаш? Нали ти казах - проблем с формулировките! Нямаш идея какво значи тревога около едно дете. Твоите тревоги са да не те видят из града със случайна "принцеса" от Гепиме... И нарича това "живот"! :1000 (29): Галена ти го е изпяла - 'Оставаш сама, отново сама, ужасно сама"... А детето, което си позволяваш да коментираш най-нагло (аз не говоря за него, а ти си разказваш неудачите - защо тогава да не се изкажа по тях), остава и осмисля! Китките от Гепиме къде остават? :1000 (10): Аз не съм хетеросексуална жена, за да ми осмисли живота едно дете. Едно дете за мен би било само грижи и нерви. Да си чувала за факта, че хората са различни и всеки си има свои интереси? Ти си абсолютна нетолерантна и подогравателна хомофобка, ясно е на всички,, просто го излъчваш с постовете си, но някой като го направи на въпрос, винаги го отричаш и се измъкваш, защото знаеш, че тук 80% са гейове и ще намразят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Кариерно погребание на десетилетието С кое е погребение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 С кое е погребение? С това затвори най-успялият период от кариерата и'. Андреа тук умря, сега е само Теодора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз не съм хетеросексуална жена, за да ми осмисли живота едно дете. Едно дете за мен би било само грижи и нерви. Да си чувала за факта, че хората са различни и всеки си има свои интереси? Ти си абсолютна нетолерантна и подогравателна хомофобка, ясно е на всички,, просто го излъчваш с постовете си, но някой като го направи на въпрос, винаги го отричаш и се измъкваш, защото знаеш, че тук 80% са гейове и ще намразят. Много гейове имат свои деца - любимият Рики на Зайка е хубав пример. Не се опитвай ти да извърташ нещата, представяйки ме в каквато си искаш светлина! Един от най-близките ми хора е хомосексуален, ти не можеш да разсъждаваш по живота ми, защото аз не го изтупвам тук и коментирам само попфолк! А и по зодия да тълкуваш, не ти се получава! Спирам, защото с теб никога няма да се разберем и това безкрайно мерене на Его е безсмислено от гледна точка на това, че както и ти си отбелязал, с теб имаме кардинални различия във всичко, интересите са най-малкото! А ако си въобразяваш, че ми пука дали "някой ще ме намрази", само ще ти вметна, че преди години тук, влязох във форум пълен с "кралски кобри" и бях единствената, която си позволяваше полемики с тях на свещената тема "Глория" и съм била сама срещу 20! Дали ми дреме кой ще ме мрази и обича? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 С това затвори най-успялият период от кариерата и'. Андреа тук умря, сега е само Теодора. По-голям абсурд от последното ти изречение не бях чел скоро в този форум. Отивай да си слушаш сръбските швестерки и не се изказвай неподготвен за една от най-големите чалга певици от новото поколение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Стана вече един месец тая работа, не е новина. Въпросния "друг известен гримьор" е Борислав Соколов , по-известен като Мис Бони. И това нас какво трябва да ни интересува, по темата ли е? Интелектуално ли ме обогатява тази новина, или ми пълни джоба? Спрете да им вдигате акциите. Или ти допадат? Заради такива утайки хората с право намразиха това къмюнити, само че това рефлектира негативно върху свестните представители, които не са на показ. Тия другите се размножават на воля и са напълно необезпокоявани. Ако от това трябва да избирам - пази Боже! Трябва да кажа на Гюзелов да спре да пише за някакви, които дори известни не са, че ми се повръща вече от сайта му. Янева и Кондомчо, нарочно ли се карате? Защото ако не е - недейте. Не искам да гледам как двама от най-предпочитаните ми потребители се хейтят за глупости. МИР! И понеже са много "важни" гледанията, ето още един милион на кака :1000 (29): : Абе, къде са й хитовете на Глория в това десетилетие? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 2 дена почивка за Конди Добавих тези два реда в правилата: Абсолютно са забранени обсъждането на полова или религиозна принадлежност, както и всякакви коментари/нападки към семействата и роднините на форумците. Не е желателно правенето на кардинални обобщения за форумци, на базата на възраст и образование. Проценти за Янева. Ще помоля да се придържате към темата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Коментирай, че Галена постоянно им е в устата, а ние тяхната, даже не я отразяваме. То няма и с какво де. Започна годината с провал. Те много агитки беснеят ( буквално) срещу нея и това е знак, че нещата вървят все по-добре. А колкото до отразяването на Преслава ( ако визираш нея) - Аз лично не я отразявам много , защото ми е просто скучен и еднообразен артист. Въобще не ме бърка, че е пряка конкуренция на Галя, за да гледам да я компроментирам или нещо подобно, нито да й оспорвам реалните успехи. Ти коментирай, какво очакваш тази година от Галка? Направо влизай в нейната тема и да си коментираме приятни неща, които ни вълнуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ще помоля да се придържате към темата![/b] Когато се "придържаме" към темата попфолк, става проблем защо се правят "малоумни" теми и анкети, с които да си "губим времето"... Последно кое е правилното? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 И това нас какво трябва да ни интересува? Интелектуално ли ме обогатява тази новина, или ми пълни джоба? Спрете да им вдигате акциите. Или ти допадат? Заради такива утайки хората с право намразиха това къмюнити, само че това рефлектира негативно върху свестните представители, които не са на показ. Тия другите се размножават на воля и са напълно необезпокоявани. Ако от това трябва да избирам - пази Боже! Трябва да кажа на Гюзелов да спре да пише за някакви, които дори известни не са, че ми се повръща вече от сайта му. Янева и Кондомчо, нарочно ли се карате? Защото ако не е - недейте. Не искам да гледам как двама от най-предпочитаните ми потребители се хейтят за глупости. МИР! И понеже са много "важни" гледанията, ето още един милион на кака :1000 (29): : Абе, къде са й хитовете на Глория в това десетилетие? :1000 (29): По тази логика, Преслава има поне 30 клипа над милион за изминалото десетилетие .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 По тази логика, Преслава има поне 30 клипа над милион за изминалото десетилетие .. Но няма по-хубава песен от "Можеш ли да ме обичаш"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 По-голям абсурд от последното ти изречение не бях чел скоро в този форум. Отивай да си слушаш сръбските швестерки и не се изказвай неподготвен за една от най-големите чалга певици от новото поколение. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ами лъжа ли е ? След това Андреа не е ни 40 % от това което беше. Андреа знаеше какво иска и какво прави, 90 % от продукцията и' ми харесва, но не успя да си спази нивото заради икс причини. Номинах я за певица на десетилетието, важна фигура беше в чалгата половин и повече от това десетилетие. Да слушаме сръбските швестерки :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 По тази логика, Преслава има поне 30 клипа над милион за изминалото десетилетие .. Забеляза ли кавичките? Преди време Мартин ме обвини, че поствам всеки милион на Глория - ще го правя винаги, щом се появи такъв, за да видите, че и тя има такива, а не заради друго. Естествено, че това не прави песента хит. Въпреки това "Можеш ли да ме обичаш" беше такъв. Много обичаш да хейтиш Емилия и Глория. Нали знаеш Емилия, ако си отвори устата за Преслава, какво става... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Но няма по-хубава песен от "Можеш ли да ме обичаш"... Има - например "Умирам" (предложение за Нереализираните) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Когато се "придържаме" към темата попфолк, става проблем защо се правят "малоумни" теми и анкети, с които да си "губим времето"... Последно кое е правилното? Според правилата на форума, правилно е да се придържаш към съответните теми. В противен случай е офтопик, спам и прочие, които водят до % и бан. Винаги ще има недоволни, аз ги лекувам с игнор! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ами лъжа ли е ? След това Андреа не е ни 40 % от това което беше. Андреа знаеше какво иска и какво прави, 90 % от продукцията и' ми харесва, но не успя да си спази нивото заради икс причини. Номинах я за певица на десетилетието, важна фигура беше в чалгата половин и повече от това десетилетие. Да слушаме сръбските швестерки :1000 (30): Напълно нормално е че по-малкото чалга продукция и напускането на Пайнер ще й свали акциите,но когато пусне нова песен тя малко или много става хит. ПП: Андреа е вече румънска швестерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Те много агитки беснеят ( буквално) срещу нея и това е знак, че нещата вървят все по-добре. А колкото до отразяването на Преслава ( ако визираш нея) - Аз лично не я отразявам много , защото ми е просто скучен и еднообразен артист. Въобще не ме бърка, че е пряка конкуренция на Галя, за да гледам да я компроментирам или нещо подобно, нито да й оспорвам реалните успехи. Ти коментирай, какво очакваш тази година от Галка? Направо влизай в нейната тема и да си коментираме приятни неща, които ни вълнуват. След големият успех на #Простошоу, очаквам и искам, един истински и типичен поп-фолк проект. Харесвам много експериментите на Галена, справя се страхотно, но искам нещо тип "Пак ли", "Спри ме", "Моро му". Имам чувството, че точно нещо подобно се задава. След подобни различни проекти, мисля че е време за един здрав поп-фолк хит. А това за слуховете, че ще има дует с Цвети дали е вярно? Ако е, ще не радвам да има подобен мегахит като "Пей, сърце". ❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Има - например "Умирам" (предложение за Нереализираните) Песента на Пресли за там е вече избрана! "Умирам" не е лоша, но толкова качествена, колкото на Глора - тц... Според правилата на форума, правилно е да се придържаш към съответните теми. В противен случай е офтопик, спам и прочие, които водят до % и бан. Винаги ще има недоволни, аз ги лекувам с игнор! Игнорът често ги оставя да си мислят, че са "победили" морално! Хубаво е определени персони да бъдат слагани на мястото им! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 След големият успех на #Простошоу, очаквам и искам, един истински и типичен поп-фолк проект. Харесвам много експериментите на Галена, справя се страхотно, но искам нещо тип "Пак ли", "Спри ме", "Моро му". Имам чувството, че точно нещо подобно се задава. След подобни различни проекти, мисля че е време за един здрав поп-фолк хит. А това за слуховете, че ще има дует с Цвети дали е вярно? Ако е, ще не радвам да има подобен мегахит като "Пей, сърце". ❤ Какъв успех? Има по-малко гледания от "Пада звезда", която заклеймихте като провал. Пак двойни стандартни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Айде наградите се оказаха ябълката на раздора. Днес всички сте много нахъсани. Кондома, Янева, Стеф и Стерео мачкат с коментари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 След големият успех на #Простошоу, очаквам и искам, един истински и типичен поп-фолк проект. Харесвам много експериментите на Галена, справя се страхотно, но искам нещо тип "Пак ли", "Спри ме", "Моро му". Имам чувството, че точно нещо подобно се задава. След подобни различни проекти, мисля че е време за един здрав поп-фолк хит. А това за слуховете, че ще има дует с Цвети дали е вярно? Ако е, ще не радвам да има подобен мегахит като "Пей, сърце". ❤ +1 +1 +1 И aз искам супер силен клип с супер силна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Айде наградите се оказаха ябълката на раздора. Днес всички сте много нахъсани. Кондома, Янева, Стеф и Стерео мачкат с коментари Жалко, че "Лъжа" е в предното десетилетие! Можеше да я подкрепиш за текст! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Какъв успех? Има по-малко гледания от "Пада звезда", която заклеймихте като провал. Пак двойни стандартни Много ясно. Щом е Галена, значи е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари