DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 А каква песен беше направила Стефани преди да избяга от "Ара"! И така и не я извади! Щеше да смаже Алисия! Кавър ли е била песента или на кой композитор? Да, рядко се случва песен да ме докара до еуфория. Последният път се случи с "Моро му". Мангалите са страшно талантливи хора и големи музиканти. :1000 (6): Чак и мен ме учуди колко е добра. Да не повярваш Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Аз вече я слушам 10ти път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Кавър ли е била песента или на кой композитор? авторска, май на Дидо Калпаков. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Аз вече я слушам 10ти път. Какво мисли Danger. за нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 авторска, май на Дидо Калпаков. От неговите ведната се сещам за "А уж не бях такава" на Татяна, която ми е много любима..... Сигурно е била нещо много добро. Аз не мога да се сетя "След теб" на кого беше на Стефани. Има и ремикс, който е още по-брутален. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 От неговите ведната се сещам за "А уж не бях такава" на Татяна, която ми е много любима..... Сигурно е била нещо много добро. Аз не мога да се сетя "След теб" на кого беше на Стефани. Има и ремикс, който е още по-брутален. Беше толкова запеваема, че още се сещам за припева. А съм я чувала преди няколко години. "След теб" е на чужд композитор, забравих му името. Тая Стефа е доста дебела на живо, но пее като змей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да, рядко се случва песен да ме докара до еуфория. Последният път се случи с "Моро му". Мангалите са страшно талантливи хора и големи музиканти. :1000 (6): И правят хубав се*с! 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 imrichbitch - скоро - Галена - "Нереализираните"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Беше толкова запеваема, че още се сещам за припева. А съм я чувала преди няколко години. "След теб" е на чужд композитор, забравих му името. Тая Стефа е доста дебела на живо, но пее като змей! Да, тя след раждането доста напълня, много гадно.... и в клипът си личи, че е огромна, но пък иначе е страшно талантливо момичето, още от "Влюбена-загубена" улучи с песен. До колкото си спомням тя беше в едно предаване по Нова със Софи Маринова, Миро с Дивна, когато спечели. Оттам май тръгна тя. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да, тя след раждането доста напълня, много гадно.... и в клипът си личи, че е огромна, но пък иначе е страшно талантливо момичето, още от "Влюбена-загубена" улучи с песен. До колкото си спомням тя беше в едно предаване по Нова със Софи Маринова, Миро с Дивна, когато спечели. Оттам май тръгна тя. "Пей с мен", беше партньорка на Софка, но се отказаха, заради двойката, която завъртя на Деса тогава. :1000 (29): Оттам тръгна, после в "АРА" се отчете с няколко много добри попадения. Но се отказа, защото не можеше да смогне финансово. И така уникалната песен не видя бял свят. А няма коя друга да я изнесе там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Готина е, тук ме кефи и изглежда много добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Какво мисли Danger. за нея? Не знам, попитай го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Ами той форумът си е микроотражение на реалността. Каквато е агресията навън, такава е в текстовете на песните, такава е и тук. Мен ако много ми избият балансите, правя няколко неща - пиша си в блога, надувам музика, излизам някъде с приятел, карам колело или просто някаква друга дейност. Ако ме нападнат без причина тук, и аз се случва да отвърна... още повече от хора, които го правят с цел да ме провокират видимо, иначе винаги първо пробвам с доброто или впоследствие изглаждаме ситуацията. А по повод влюбвания... Аз не знам как може да се влюбиш в човек, когото не познаваш?! И като не си желан, не е ли унизително да се натискаш... да не говорим пък за интригите типично педерастките, да отмъстиш, да натопиш. На мен ми идваше например да направя тема за сексуалната ориентация, за демографските особености и мултикултурализма, за още един куп неща, но просто се спирам, като знам какви разправии могат да станат или може би липса на интерес като в темите за политиката, книгите и образованието. Особено се отказах да подпомагам вдигане нивото на форум, където ми се обяснява, че е смешно да показваш интереси в други области. А за какво е тогава - за оргии и свади?! Ако още малко продължи така, ще си бия и аз камшика, сигурно ще го направят и още хора и тука ще останат само малолетни джендъри, броячи на статистики и Фокси, който да им обяснява истините в живота. Затова се зарадвах на появата на Янева - нещо, което преди 10 г. изобщо не бих предполагал, че може да се случи, но ето на... Сори за оффтопика - преместето го, ако трябва, но държах да си го напиша, па макЪр (както Кама казва ) в тази тема. Направи си каквито теми ти харесва и да не ти пука! Малко съм ти обидена, че не би ми се зарадвал преди 10 години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не знам, попитай го. Срам ме е, попитай го ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Беше толкова запеваема, че още се сещам за припева. А съм я чувала преди няколко години. "След теб" е на чужд композитор, забравих му името. Тая Стефа е доста дебела на живо, но пее като змей! И е много богата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Направи си каквито теми ти харесва и да не ти пука! Малко съм ти обидена, че не би ми се зарадвал преди 10 години! То е ясно, че и тогава си била достоен опонент, но човек като е настървен да защитава "своето", не го оценява така. Аз ти го казах, че сега ценя чисто човешките разговори и качествa, а певиците... са си певици и е ясно, че харесваме качествените. Но няма да забравя, че преди години ме отличи от останалите фенове на Глория и ми стана приятно. Може би ме е било малко страх от начина, по който пишеше... Не знам и аз, със сигурност не съм таял лоши чувства, но сега всичко си е на мЕсто (кака Гло) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 И е много богата Друго знам аз... То е ясно, че и тогава си била достоен опонент, но човек като е настървен да защитава "своето", не го оценява така. Аз ти го казах, че сега ценя чисто човешките разговори и качествa, а певиците... са си певици и е ясно, че харесваме качествените. Но няма да забравя, че преди години ме отличи от останалите фенове на Глория и ми стана приятно. Може би ме е било малко страх от начина, по който пишеше... Не знам и аз, със сигурност не съм таял лоши чувства, но сега всичко си е на мЕсто (кака Гло) О, да, още тогава правеше впечатление, че си по-умерен фанатик. И добро, умно момче. Както и Иван, за когото още тъгувам, след като разбрах вчера. Най-много ме дразнеше Васето, Пачо е як, но и той ме нареждаше, Башфилтър, Гламдринг... Бяхте си секта, признай си! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Симеонова,късаме ли дрехи и задръжки под звуците на този хит? Не моменти,трябват ми апартаменти,да ги купуваш можеш ли!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Янева, помниш ли Стоян, които също беше от бандата на кралските? И той беше доста интересен потребител, жалко че не влиза вече. Сещам се и за Дракона. Двамата бяха доста мразени тук. Глориевите бяха много голяма сила На моменти ти беше сама срещу цяла глутница. Всички скачаха да защитят Глория. Тогава дори не съм си помисляла че един ден ти самата ще харесаш кралицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Друго знам аз... О, да, още тогава правеше впечатление, че си по-умерен фанатик. И добро, умно момче. Както и Иван, за когото още тъгувам, след като разбрах вчера. Най-много ме дразнеше Васето, Пачо е як, но и той ме нареждаше, Башфилтър, Гламдринг... Бяхте си секта, признай си! :1000 (29): Пачо е пич, не знам какво сте се нареждали тогава. Кралицата ни обвини за езичници и сектата се разпусна. :1000 (29): Бъзикам се. :1000 (29): Пораснахме. Преди години Ивана в НФ в рубриката "Довърши изречението", на фразата "Под душа си пея...", отговорът - "Присъда" на Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Срам ме е, попитай го ти. Нямам комуникация с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Нямам комуникация с него. Не си първия, не си последния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Янева, помниш ли Стоян, които също беше от бандата на кралските? И той беше доста интересен потребител, жалко че не влиза вече. Сещам се и за Дракона. Двамата бяха доста мразени тук. Глориевите бяха много голяма сила На моменти ти беше сама срещу цяла глутница. Всички скачаха да защитят Глория. Тогава дори не съм си помисляла че един ден ти самата ще харесаш кралицата. Помня, с Драконът се изяждахме. Действително сама срещу цяла глутница. Всички откачиха, когато я нареждах, че пее неточно в шоуто на Слави, че не може да си нацели тона, че се носи само в Юнона, пък минава за много класна мацка... Иначе "харесвам" е силно казано. Просто вече спокойно мога да оценя какво е постигнала и с какъв труд. Но тя и Камелия никога не могат да ме разчувстват чак до сълзи, примерно, както Деса и леличка. Пачо е пич, не знам какво сте се нареждали тогава. Кралицата ни обвини за езичници и сектата се разпусна. :1000 (29): Бъзикам се. :1000 (29): Пораснахме. Преди години Ивана в НФ в рубриката "Довърши изречението", на фразата "Под душа си пускам...", отговорът - "Присъда" на Глория. - Вие слушате ли Ивана? - Бе я ни ми задавай такива въпроси, бе! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Уникална песен, бях я забравил. Толкова могъщо и величествeно почва: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари