Guest Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 29 минути, retr0 каза: Участие не може да се сравни с концерт. Долавям мъката и носталгията която Kitty чувства и за много неща е права, въпреки че малко се превзема. Онези времена няма как да си ги върнем за съжаление. Ами да ходи, кой я е спрял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Ти си много спряла, честно. Аз да не живея в София. Изпълнителите имат участия навсякъде. На почивки можеш да ходиш, на участията им не можеш, оправдания. Има изпълнители, които все пак се снимат с хората и дават автографи. При нас нямат, ние нямаме поп - фолк дискотека и сме беден град. А по дискотеки така или иначе не ходя, там е тъпо. Но концертната атмосфера просто не е същото, миналата есен на Райна публиката беше като умряла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час, Kitty каза: При нас нямат, ние нямаме поп - фолк дискотека и сме беден град. А по дискотеки така или иначе не ходя, там е тъпо. Но концертната атмосфера просто не е същото, миналата есен на Райна публиката беше като умряла. Стой си у вас тогава. Ей го след 2 дена съм в София за няколко часа, а на другия ден сутринта съм на работа, няма и да спа дори. Като искам нещо, го правя. Да съм умряла значи, ако гледам тебе. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Стой си у вас тогава. Ей го след 2 дена съм в София за няколко часа, а на другия ден сутринта съм на работа, няма и да спа дори. Като искам нещо, го правя. Да съм умряла значи, ако гледам тебе. Танче, защо не вземеш Кити с теб и не отидете при Райна в Пловдив? Има участие там тези дни, тъкмо да покажеш на Кити как се купонясва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа , MrKidGSA каза: Танче, защо не вземеш Кити с теб и не отидете при Райна в Пловдив? Има участие там тези дни, тъкмо да покажеш на Кити как се купонясва. Абсурд. Плюс това аз съм на работа после. Аз да не съм айляк като Кити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 РАЙНА е с/ъс Raina Terziiska в/ъв Kandima Maldives. 1 час · Kudahuvadhoo, Малдиви · НЕ СЪМ Бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите! Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 преди 14 минути, i810 каза: РАЙНА е с/ъс Raina Terziiska в/ъв Kandima Maldives. 1 час · Kudahuvadhoo, Малдиви · НЕ СЪМ Бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите! Мерси! Дано въпросната снимка, на която е гримирана и с прическа, е от клип! А за детенце: ами то е Божа работа и въпрос на разбирателство между двама души. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Защо изобщо и трябва да коментира темата, че само да я нападат. Твърде лично е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Райна напуснала ли е Пайнер? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 27 минути, asylum каза: Райна напуснала ли е Пайнер? Засега уж не е.... Защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Райна е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Наскоро се сетих за този скандален хит: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Райна да не пуска втори дует с Димана? Че останах с такова впечатление... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 От 30.07.2019 г. от 14:11, i810 каза: Райна да не пуска втори дует с Димана? Че останах с такова впечатление... Не. Просто са се снимали на почивката й в Гърция. Нова песен от Райна септември чак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 От 8.07.2019 г. от 10:44, i810 каза: РАЙНА е с/ъс Raina Terziiska в/ъв Kandima Maldives. 1 час · Kudahuvadhoo, Малдиви · НЕ СЪМ Бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите! Мерси! А кога ще е в плановете ти? Не остана много време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 19 часа , zai4eto82 каза: Не. Просто са се снимали на почивката й в Гърция. Нова песен от Райна септември чак. Чак септ. ли ? Излага се. Последния клип все пак излезе окт. миналата година. Не знам защо лъжеше по интервюта, че била много амбицирана и искала тази година да реализира доста песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 26 минути, -A. каза: Чак септ. ли ? Излага се. Последния клип все пак излезе окт. миналата година. Не знам защо лъжеше по интервюта, че била много амбицирана и искала тази година да реализира доста песни. преди 26 минути, -A. каза: Чак септ. ли ? Излага се. Последния клип все пак излезе окт. миналата година. Не знам защо лъжеше по интервюта, че била много амбицирана и искала тази година да реализира доста песни. Така е писала в инстаграм като са я питали. Нищо не е снимала още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Така е писала в инстаграм като са я питали. Нищо не е снимала още. Пф, омръзна ми. Никакъв хъс и амбиция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 18 минути, -A. каза: Пф, омръзна ми. Никакъв хъс и амбиция. Като гледам, в Сандански е, спортува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 И на мен ми се иска клип, ама и да се тръшкаме това е положението. Дано поне каквото и да предложи да не разочарова, защото няма да има пощада този път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Как може да не пусне лятна песен? Вярно е зарязала всичко. Жалко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 Песента излиза септември, защото ще е тъжна! Липсваше ми сериозната Райна със силните текстове. Правилен ход, след поредицата комерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 10 часа , MrKidGSA каза: Песента излиза септември, защото ще е тъжна! Липсваше ми сериозната Райна със силните текстове. Правилен ход, след поредицата комерси! За нейните фенове е чудесно, но за масовата аудитория, може би не. Аз лично предпочитам сериозна и смислена песен пред комерсите, но публиката не е на това мнение. Като гледам какво се слуша......................... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 преди 6 часа , i810 каза: За нейните фенове е чудесно, но за масовата аудитория, може би не. Аз лично предпочитам сериозна и смислена песен пред комерсите, но публиката не е на това мнение. Като гледам какво се слуша......................... Ами и “Тежко мина” е тъжна, но стана мегахит. Нека поживеем и ще видим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 От 4.08.2019 г. от 13:26, MrKidGSA каза: Песента излиза септември, защото ще е тъжна! Липсваше ми сериозната Райна със силните текстове. Правилен ход, след поредицата комерси! Всичките нейни песни с тъжни. Къде нарочно, къде случайно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.