Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 4 часа , GSA каза: Може просто да не си я засичала повече. Дано утре я качат и обявят излизането на албума. Какво мислиш за това парче: Тoва си е класика, остава си вечна. Иначе следя всеки ден и двата канала на Планета и като има реклами, не я дават вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Хубави песни е избрала Райна, ама как може и боклуци като "Гъзарка" на Анелия и "Въртолета" на Фики? @zai4eto82 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Подозирам, че е избрала само нейни песни, но Пайнер са и добавили 2-3 други да не е прекалено нахално. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 От 30.03.2020 г. от 13:10, GSA каза: Хубави песни е избрала Райна, ама как може и боклуци като "Гъзарка" на Анелия и "Въртолета" на Фики? @zai4eto82 И аз се чудя. Аз очаквах повече обаче за песни на нейни колеги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 @GSA можеш да видиш рекламата на новия фолклорен албум в инстаграм строито ми и във фейса ми. Днес я даваха в 9:30 часа, че върнах назад и я записах с телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 1 Author Report Share Публикувано Април 1 преди 3 часа , zai4eto82 каза: @GSA можеш да видиш рекламата на новия фолклорен албум в инстаграм строито ми и във фейса ми. Днес я даваха в 9:30 часа, че върнах назад и я записах с телефона. Супер е Танче. Мерси много, че си се сетила. Албумът се очаква на пазара, след края на карантината. Дано е по-скоро. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Различна обложка. Иначе обективно погледнато щеше да е по-добре да е само с едната снимка - щеше да е по-изчистено и семпло. Да видим какви тракове е подготвила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Заглавната песен от новия албум вече е факт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 40 минути, zai4eto82 каза: Заглавната песен от новия албум вече е факт Този път уцели в десятката. Песен, близка до душата и сърцето, защото е преживяна. Разплака ме! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Албумът излиза за Великден, поне Райна се надява тогава да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Албумът излиза за Великден, поне Райна се надява тгоава да е. Ами на мен от Пайнер ми отговориха, че ще е след края на карантината, защото цялата компания е затворена в момента, но дано е по-скоро. Много съм доволен от "Българийо, една". Толкова истинска, смислена и стойностна песен не се беше появявала скоро. Дори вече има почти 10.000 гледания за ден, което за фолклорна песен е уникално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 23 минути, GSA каза: Ами на мен от Пайнер ми отговориха, че ще е след края на карантината, защото цялата компания е затворена в момента, но дано е по-скоро. Много съм доволен от "Българийо, една". Толкова истинска, смислена и стойностна песен не се беше появявала скоро. Дори вече има почти 10.000 гледания за ден, което за фолклорна песен е уникално. Грабва те от първия път още песента. Много красив клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Честит празник на всички българи. Специален поздрав с тази уникална песен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Танче, какво мислиш за тази балада. Мен ме е яд, че не се оцени като хората. @zai4eto82 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 22 минути, GSA каза: Танче, какво мислиш за тази балада. Мен ме е яд, че не се оцени като хората. @zai4eto82 О, песента е много хубава. Не знам защо не се забеляза и клипа е хубав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Много е красива на тази снимка. Трябваше това да е и обложката на новия албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Няма омръзване тази песен. Повече ми харесва от "Ще ти мине". Текстът е един път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Честити 400к гледания за 2 месеца. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Все по-близо до 7 милиона. @zai4eto82 казвай на Дамян да пуска и песни на Райна, нали се имате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 26 минути, GSA каза: Все по-близо до 7 милиона. @zai4eto82 казвай на Дамян да пуска и песни на Райна, нали се имате. Не, не общувам с Дамян. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Не, не общувам с Дамян. Ами аз бях останал с друго впечатление, затова. Другия път като Дамян прави лайф ще взема да поръчам нещо на Райна в твоя чест. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 "Българийо една" е номер 1 във Фолклорна палитра в Сигнал. бг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 преди 13 минути, zai4eto82 каза: "Българийо една" е номер 1 във Фолклорна палитра в Сигнал. бг Най-сетне. Да не повярва човек, след като “Мъка ме налегна” отпадна, защото Стоянова не харесва Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 6 минути, GSA каза: Най-сетне. Да не повярва човек, след като “Мъка ме налегна” отпадна, защото Стоянова не харесва Райна. Как така не я харесва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Как така не я харесва? Ами Стоянова не обича да и се казва истината в очите и постоянно цака Райна във всичките си класации, в които участва. Виж, че преди години "Тежко мина младостта" не беше обявена за Песен на годината, въпреки че беше фаворит. Същото се случи и с "Писмо ми пише" за песен на 2019. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.