GSA Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Браво, много е красива, цветна и пролетна обложката. Харесва ми и аналогията с трибагреника, въпреки че можеше на диска и от другата страна да има и различни визии. Жалко, че пак няма книжка или поне още една разгъвка, но нали Райна не е миропомазана. Все пак евала за албума, тези дни пак ще пуска песен и дано този път стане масов хит. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 И с календарче го дават 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Честито Танче, да си го слушаш със здраве и настроение. Да кажеш дали ти харесват новите песни. Под диска има ли снимка? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 49 минути, GSA каза: Честито Танче, да си го слушаш със здраве и настроение. Да кажеш дали ти харесват новите песни. Под диска има ли снимка? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 53 минути, zai4eto82 каза: Браво, харесва ми обложката значи. Какво мислиш за новите песни? Имат ли хитов потенциал Танче? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 9 минути, GSA каза: Браво, харесва ми обложката значи. Какво мислиш за новите песни? Имат ли хитов потенциал Танче? Aз току-що го пуснах да го слушам. Тези от Еконт много дерат обаче. Диска 7 лв, а с доставка от Еконт ми излиза към 13 лв. всичко. И една опашка пред Еконт на обяд и пек, и всичко с маски и пускат само с маска и по двама, ужас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Aз току-що го пуснах да го слушам. Тези от Еконт много дерат обаче. Диска 7 лв, а с доставка от Еконт ми излиза към 13 лв. всичко. И една опашка пред Еконт на обяд и пек, и всичко с маски и пускат само с маска и по двама, ужас. И аз го поръчах и ще карам майка ми да ми го праща до Англия, за да го прибавя към колекцията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 @zai4eto82, какво мислиш за новите тракове ? Коя ти хареса най-много ? Как звучат скандалните Снощи съм, мамо и Гинка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 6 часа , -A. каза: @zai4eto82, какво мислиш за новите тракове ? Коя ти хареса най-много ? Как звучат скандалните Снощи съм, мамо и Гинка? Не помня. Живея на бързи обороти напоследък и по срещи ходя и чух го, и дотам. Преглеждам всичко ново и си лягам, че пак ще ставам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Да ти е кеф да гледаш интервюто. Особено с подбраните песни и изпълнения супер яко и носталгично ми стана (можеше и по-големите хитове да подберат де). А и нека разбирачите да чуят сами, че историята за Райна ТВ е истина, заради чудовищния успех тогава на “Гасне пламък”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Сладка, позитивна и истинска. Само е време да ни изненада с хит. Какво става с фоклорния албум ? Всички тръпнем да чуем ГИНКА. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 От 15.06.2020 г. от 21:06, GSA каза: Да ти е кеф да гледаш интервюто. Особено с подбраните песни и изпълнения супер яко и носталгично ми стана (можеше и по-големите хитове да подберат де). А и нека разбирачите да чуят сами, че историята за Райна ТВ е истина, заради чудовищния успех тогава на “Гасне пламък”. Аз го знам това за Райна Тв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 49 минути, zai4eto82 каза: Аз го знам това за Райна Тв. Ами аз го написах, защото въпреки статиите в "Нов Фолк" , които дадох, някои си помислиха, че си измислям. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Честито. Най-късно август месец нов поп-фолк клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Не е за вярване, че утре излиза нова песен с клип. За сега е известно: музика и аранжимент: Мартин Биолчев Видео: Торекс Трябва и нещо ударно като "Зле те чувам" или "Бразилка", за да се върне в играта. "А бях ти казала" и се получи донякъде, но със "Ще ти мине", която не се получи си уби и малкото енерция, която беше набрала. Дано изненада всички приятно! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Аз искам песен като Нежна полиция! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 преди 42 минути, asylum каза: Аз искам песен като Нежна полиция! Ох мило, от 12 години колко молитви изрекох, но не мисля, че ще ни огрее в скоро време. Въпреки, че съм сигурен, че с един културен кючек би имала голям успех. Да видим какви ги е сготвила утре. Дано има и по-добри визии, че тази с къдравата коса не ме радва много. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Честит ни нов сингъл милички. Дай Боже хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Най-сетне са качили и рекламата на фолклорния албум. Да пуска вече нова ТВ версия не знам какво се бави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 Много готина песничка и клип. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Яка е песента, макар да не съм изявен фен на фолклора - Райна дава една свежест на тоя стил, още едно време ми допаднаха "Самодива", и "Вековна земьо". И всеки път записва и различни нови песни, а не е забила като Нелина само в едни и същи селски аранжименти. Райна по ги осъвременява нещата и хваща и друга аудитория. Но мисля, че е време за кючек. Поизчерпа се и тя малко с тоя саунд рапърски. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 часа , adorable каза: Яка е песента, макар да не съм изявен фен на фолклора - Райна дава една свежест на тоя стил, още едно време ми допаднаха "Самодива", и "Вековна земьо". И всеки път записва и различни нови песни, а не е забила като Нелина само в едни и същи селски аранжименти. Райна по ги осъвременява нещата и хваща и друга аудитория. Но мисля, че е време за кючек. Поизчерпа се и тя малко с тоя саунд рапърски. И аз съм за кючек или нещо по-ориенталско, защото на Райна супер много и лежат, но едва ли ще ни чуе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 От 11.07.2020 г. от 19:54, Dominatora каза: Първата записана песен от Райна. Не знам защо не клипира тогава нея, а "Наша е нощта", която за мен е много по-слаба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.