adorable Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 2 минути, GSA каза: По-точно не бих могъл да го напиша. Райна е друг тип изпълнител просто и не би запяла простотии само, за да в актуална както направиха много певици, които стартираха заедно с нея. Супер си е с фолклора, а дано догодина изненада и с готини поп-фолк песни. Ми аз имам фолклорните албуми на Райна и си ги пускам чат-пат, мен ме кефи. По-добре човек да не пуска фолк песен, ако не е сигурен. Трудно се правят вече песни като "Агресия", "Гасне пламък" и "По-добре". И да направи, няма да има същия ефект. Гледах около празниците първите две турнета на двд. Не мога да повярвам, че някои изпълнители като Гергана все още са живи и млади, а реално вече ги няма на пазара. Други тотално са се променили като Анелия, няма да коментирам за добро или за лошо - въпрос на възприятия, не съдя никого, за себе си тя е успешна. Всичко се променя, просто тези хора никога повече няма да доживеят тая истерия по нов начин. Тя няма да се повтори и по-добре да не ни тресат носталгии, абсолютно sinnlos е, както биха казали германците. Да не се заблуждаваме, че чалгата е в добро положение. Няма истински хитове. Никъде не ги отразяват освен в тематичните клубове, което е леко обидно предвид това на какви сцени излизаха преди. Съжалявам. Колкото и гледания да имат. Песните нямат живот. Да си отговорят сами на въпроса защо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 37 минути, GSA каза: По-точно не бих могъл да го напиша. Райна е друг тип изпълнител просто и не би запяла простотии само, за да в актуална както направиха много певици, които стартираха заедно с нея. Супер си е с фолклора, а дано догодина изненада и с готини поп-фолк песни. Щото "тенът Милка, дупето - бразилка" е връх на поетичното изкуство... Не, че едно време беше по-различно с дълбоки послания от рода на "Секс и сутринта, и вечерта, и след това" Да, има много смислени и хубави проекти, за съжаление недооценени, ама чак такива генерализации, че никога не би пяла простотии... Аз поне не се сещам за чалгарка, която в един или друг момент да не е прибягвала до подробни проекти, отделен е въпроса на кой колко му се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Е, Бразилка е свежарска, както и Зле те чувам и Принцеса, те за това станаха хитачки - бяха във вълната тогава и в същото време в стила на Райна. Но не са натрапващо просташки или с някакви цинизми вътре. Трудно се уцелва такъв баланс, но тя пробва и се получа. Е, сега едва ли ѝ се пеят всеки път такива песни. Доколкото знам, харесва повече парчета тип "Пълна промяна", "Мирно", "Написано с любов" и "Ти ли си". Но няма да забравя един сборен концерт в Арена, на "Написано с любов" и "От щастието най боли" - две от най-хубавите песни тогава, никой не реагира, стана ми адски тъпо, после излезе Роксана и помете всичко. В България живеем, но едно време публиката се радваше на всичко, сега се получават някакви диспропорции в приемите на отделните изпълнители, едно осезаемо делене. Във всеки случай, странна публика сме. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Няма поп-фолк песен на Райна, която да не ми допада. Друг е въпросът дали е била масов хит или не. В общи линии, дори закачливите песни са ми забавни и слушаеми. А пък за сериозните такива да не говорим. Райна е от танцувалните изпълнители и проектите, които е пускала стават за клубовете, а в реалност пее само по селските събори. Не е предпочитан изпълнител за нощните заведения от години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 1 час , i810 каза: Няма поп-фолк песен на Райна, която да не ми допада. Друг е въпросът дали е била масов хит или не. В общи линии, дори закачливите песни са ми забавни и слушаеми. А пък за сериозните такива да не говорим. Райна е от танцувалните изпълнители и проектите, които е пускала стават за клубовете, а в реалност пее само по селските събори. Не е предпочитан изпълнител за нощните заведения от години. Значи в такъв случай само мога да съжаля горките нощни клубове. Те като цяло си въртят и си канят 1 и същи имена и песни. Поради тая причина и на много хора им се отщява да ги посещават изобщо. Клубовете не са единствената трибуна, и слава Богу, предвид аудиторията там и нейните потребности. Бил съм на участие на Райна в Студентски, направи страшен купон, но това беше в години, когато ми се занимаваше. Сега не бих се наел. Има далеч по-приятни места. Тя без работа няма да остане, визирам площади, частни партита, хоротеки, механи, в чужбина прави фурор. Нелина като не я канят в Плаза, не е умряла. Махна се от потъващия Кораб майка и сигурно има най-много участия от всички. Споко, всичко е наред. Има за едните, има и за другите. Просто едните никой не ги взима насериозно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 За много години на всички с този любим микс: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Хайдеееее. Кака се завръща! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 8 минути, GSA каза: Хайдеееее. Кака се завръща! Кога? Нова песен ли да очакваме? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 4 минути, DevilWish каза: Кога? Нова песен ли да очакваме? Нова песен и клип скоро! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 6 минути, GSA каза: Нова песен и клип скоро! Еее време беше 🔝 Дано не е народна песен (не че имам против) - време й е за поп-фолк парче 😊 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 37 минути, Just_Me каза: Еее време беше 🔝 Дано не е народна песен (не че имам против) - време й е за поп-фолк парче 😊 И от двете ще има. Само късмет и търпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 52 минути, GSA каза: Нова песен и клип скоро! Дано е поп-фолк песен. Нещо повече знаеш ли за проекта? Кога ще излезе? Музика, текст? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 34 минути, DevilWish каза: Дано е поп-фолк песен. Нещо повече знаеш ли за проекта? Кога ще излезе? Музика, текст? Не мога да издавам нищо, но ще има поп-фолк парче да. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 18 часа , GSA каза: Не мога да издавам нищо, но ще има поп-фолк парче да. Това е достатъчно! Смята ли да прави песен на Оцко някога пак? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Брей, Райна ще вземе да пусне най-сетне поп-фолк песен! Чакаме да чуем... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 От 21.01.2022 г. от 11:20, DevilWish каза: Това е достатъчно! Смята ли да прави песен на Оцко някога пак? Оцко за сега не мисля. Аз се радвам, че ще разнообрази малко и няма пак да е Биолчев. Дано е хубава песента - за хит вече не мечтая. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 часа , GSA каза: Оцко за сега не мисля. Аз се радвам, че ще разнообрази малко и няма пак да е Биолчев. Дано е хубава песента - за хит вече не мечтая. Намирисва ми на Даниел Ганев? Дано! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Намирисва ми на Даниел Ганев? Дано! Абсурд. Откъде толкоз парса за Ганев? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 19 минути, GSA каза: Абсурд. Откъде толкоз парса за Ганев? Радомир Кишев? Вече започвам да гадая! Не знам, но дано този път е хит! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Боже Господи - не мога да повярвам, че тази песен от 2004 година, която донесе множество награди на Райна от фестивала “Пирин Фолк” най-сетне има своята видео реализация. Прекрасна песен, прекрасно изпълнение, прекрасна Райна. Днес е трябвало майка и да стане на 66, а тя самата много е искала видео версия на тази песен. Райна я снима в нейна памет. Евала! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Никой не се вълнува от Райна. Ето, пак е пуснала видео на стара, позната нейна песен, която е толкова стойностна и добре поднесена, но няма кой да и обърне внимание. Eдин коментар няма в темата по този повод. Времето ли и минава, поп-фолк песен ли очакват от нея, та не и реагират на македонските, не знам, но нещата яко са зациклили. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 От 28.01.2022 г. от 9:26, i810 каза: Никой не се вълнува от Райна. Ето, пак е пуснала видео на стара, позната нейна песен, която е толкова стойностна и добре поднесена, но няма кой да и обърне внимание. Eдин коментар няма в темата по този повод. Времето ли и минава, поп-фолк песен ли очакват от нея, та не и реагират на македонските, не знам, но нещата яко са зациклили. Нейните фолклорни песни са най-гледани от новите. Фолклорните песни по-трудно се развиват и налагат като хитове. Честит празник с новата песен на Райна. Все по-усилено вървим към нов албум. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Нов фолклорен албум за 8ми март - “За моята майка”. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Честит нов албум. Вече го поръчах. Уникална обложка, новите песни звучат добре. Честит ден на майката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 16.02.2022 г. от 9:27, GSA каза: Нов фолклорен албум за 8ми март - “За моята майка”. Това го прочетох "за моята Зайка" в първия момент и сега ми е тъжно ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.