GSA Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 И тази песен също много силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тъкмо четях коментарите за новия албум и..какво ми е филтрирал Фейсбук 😂 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Аз си купих албума и го подарих на майка ми. Отделно и копие си взех за мен. Много красива обложка - може би най-красивта и фолклорна, въпреки че щеше да е по-добре да има още една сгъвка. В албума повечето песни са бързи, хороводни, което ме изненада честно казано. Радвам се, че е включила и “Майко” от 2004 година, която е първата песен в албума. Нейната майка би се гордяла с нея толкова много. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 20 минути, Just_Me каза: Тъкмо четях коментарите за новия албум и..какво ми е филтрирал Фейсбук 😂 Това се оправя лесно, просто избери "Всички коментари" и ще видиш каквото искаш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 44 минути, Just_Me каза: Тъкмо четях коментарите за новия албум и..какво ми е филтрирал Фейсбук 😂 То остава зайче да не купи албумче на Райче! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Хайде - не остана. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Това сега снимка от фотосесия ли се води или от евентуален нов клип на поп-фолк песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 1 час, i810 каза: Това сега снимка от фотосесия ли се води или от евентуален нов клип на поп-фолк песен? Клип на нова поп-фолк песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 6 часа , GSA каза: Клип на нова поп-фолк песен. Ееее, най-сетне! Доживяхме! Кога излиза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 53 минути, i810 каза: Ееее, най-сетне! Доживяхме! Кога излиза? Другата седмица или началото на април. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 От 23.03.2022 г. от 17:22, GSA каза: Хайде - не остана. Прилича ми на Глория. Очаквам денс песен с привкус на стара градска песен 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 2 часа , meleto каза: Прилича ми на Глория. Очаквам денс песен с привкус на стара градска песен Ох прав си. Много са я наклепали.. но пак са я направили яко де. Денс не - нещо по ала 2004-5 година, имайки предвид от къде е песента. Нямам големи очаквания де. Радвам се, че все още се занимава с поп-фолк. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 1 час , GSA каза: Ох прав си. Много са я наклепали.. но пак са я направили яко де. Денс не - нещо по ала 2004-5 година, имайки предвид от къде е песента. Нямам големи очаквания де. Радвам се, че все още се занимава с поп-фолк. От къде е песента? Жалко, че това не се хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 2 часа , meleto каза: От къде е песента? Жалко, че това не се хареса Имам непотвърдена информация, затова не искам да казвам неща, за които не съм напълно сигурен. Иначе наистина жалко, за “Направо ми заспа”. Излезна във супер кофти момент просто. Дано новата се оцени малко повече.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 16 часа , meleto каза: От къде е песента? Жалко, че това не се хареса Любимата ми песен за 2020 заедно с "Беден в сърцето"! Страхотна е, всеки ден я слушах и още не ми е омръзнала. И мен ме е яд за нея. Може би покрай пандемията тогава остана по-незабелязана. ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час, DevilWish каза: Любимата ми песен за 2020 заедно с "Беден в сърцето"! Страхотна е, всеки ден я слушах и още не ми е омръзнала. И мен ме е яд за нея. Може би покрай пандемията тогава остана по-незабелязана. ❤️ Аз вчера си я пуснах и установих, че вече не ми е кой знае колко яка. Явно за онзи момент ме е изкефила, но сега ми е постна (най-обикновена песничка). Бразилка и другата от същата година (която все забравям коя е) все още са актуални и към 2022. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 22 часа , meleto каза: Аз вчера си я пуснах и установих, че вече не ми е кой знае колко яка. Явно за онзи момент ме е изкефила, но сега ми е постна (най-обикновена песничка). Бразилка и другата от същата година (която все забравям коя е) все още са актуални и към 2022. "Зле те чувам" и "Бразилка" и аз много ги харесвам. От 2018 са тези песни. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 За мен, най-неоценената песен от последните години си остава: А “Размазаният грим” и “5-6 минути” си бяха за клипове. Особено втората имаше шанс за голям хит. На Райна и отиват толкова много ориенталските ритми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 23 часа , GSA каза: За мен, най-неоценената песен от последните години си остава: А “Размазаният грим” и “5-6 минути” си бяха за клипове. Особено втората имаше шанс за голям хит. На Райна и отиват толкова много ориенталските ритми. Това също беше яко: Като цяло хубав албум. Фолклорния си го взех, не е лош. Браво на жената. Старае са на всички фронтове и май само тя и Глория пускат албуми вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 преди 9 минути, adorable каза: Това също беше яко: Като цяло хубав албум. Фолклорния си го взех, не е лош. Браво на жената. Старае са на всички фронтове и май само тя и Глория пускат албуми вече. Дано и Глория изненада с нещо най-сетне. Тази година се очертават доста нови албуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Почти 60к за трейлъра. Хайде да излиза вече утре! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 На мен ми харесва тази 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Машала! Утре пуска новата песен! Тръпнем ли в очакване? Машала, завърна се! Машала! Машала! Треперете пикли и балъци, зайчета, майчета, байчета! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Искам силен текст и клетви! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 Пак съм предсказал всичко - и силния текст и клетвите, както и че ще бъде масово оплюта (тук, не в YouTube). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.