GSA Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 Колко яко е изпяла машупа на Преса, личи си че лиричните песни най-много и отиват: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Кака снощи се появила на участие отново с плитки, както беше в клипа на “А бях ти казала”, което ме навежда на мисълта, че е снимала нещо тази седмица. Предполагам, че става въпрос за песента на Биолчев. Дано я видим и чуем другия месец най-късно. Отново на силен текст ще залага. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Author Report Share Публикувано Септември 22 Много любима. Новатор голям е Райна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 От 14.07.2022 г. от 10:31, GSA каза: Колко яко е изпяла машупа на Преса, личи си че лиричните песни най-много и отиват: Страхотно изпълнение! Изненада ме изборът й. Новата песен този месец ли ще я пуска? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 преди 14 минути, DevilWish каза: Страхотно изпълнение! Изненада ме изборът й. Новата песен този месец ли ще я пуска? Този месец се надявам и аз. Може и за ноември да остане… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Вчера е снимала / доснимала нещо с Торекс. Очакваме до края на месеца. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 часа , GSA каза: Вчера е снимала / доснимала нещо с Торекс. Очакваме до края на месеца. Любимият ми режисьор! Дано е добра! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Сънувах, че е пуснала тийзър на новото видео. Айде до края месеца да видим новия проект вече… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Майко, снимките от новия клип са брутални. Нямам търпение вече! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Време е за поп-фолк. Аман вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Райна си спазва традицията да си пуска нова песен на този празник всяка година. С такива проекти си осигурява участия по селата и празниците им. Това е положението. Не разчита вече на поп-фолк проекти и феновете на такива, просто я забравиха. Ако продължава в същия дух ще е певица на фолклорни песни и толкова... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Рева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И да ревеш, полза няма.... Райна си е навита глава...Тя прави, каквото си реши. Нито феновете я интересуват, нито желанията им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 преди 23 минути, i810 каза: И да ревеш, полза няма.... Райна си е навита глава...Тя прави, каквото си реши. Нито феновете я интересуват, нито желанията им. Ами сега ще се виждам с нея в Лондон на 4ти март да видим. Директно и казвам, че е време за кючек, аман от фалшив морал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 От 16.02.2023 г. от 12:56, GSA каза: Ами сега ще се виждам с нея в Лондон на 4ти март да видим. Директно и казвам, че е време за кючек, аман от фалшив морал. Какво прави Райнуша? Как мина участието? Видяхте ли се? Нещо интересно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 преди 30 минути, i810 каза: Какво прави Райнуша? Как мина участието? Видяхте ли се? Нещо интересно? Уникално участие. Цялата зала на на крака през цялото време. Грандиозна беше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 9 минути, GSA каза: Уникално участие. Цялата зала на на крака през цялото време. Грандиозна беше. Нещо за поп-фолк песен научи ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 22 минути, GSA каза: Уникално участие. Цялата зала на на крака през цялото време. Грандиозна беше. Покажи някоя снимка... Значи, нищо друго интересно да не очакваме от нея... Народни песни до дупка и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 преди 8 часа , i810 каза: Покажи някоя снимка... Значи, нищо друго интересно да не очакваме от нея... Народни песни до дупка и това е. Тази новата песен за Гайдите вдигна всичко живо на крака. Сега разбирам защо канят Райна толкова често на подобни събития. Нейните песни имат една такава уникална и заразяваща енергия. Уникален артист е наистина. Във втората част имаше и поп-фолк. А дали ще са “народни песни до дупка” предстои да се разбере много скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Айде, чакаме ли кючек от Райнето? Идва пролет и трябва да се избухва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 12 часа , GSA каза: Тази новата песен за Гайдите вдигна всичко живо на крака. Сега разбирам защо канят Райна толкова често на подобни събития. Нейните песни имат една такава уникална и заразяваща енергия. Уникален артист е наистина. Във втората част имаше и поп-фолк. А дали ще са “народни песни до дупка” предстои да се разбере много скоро. Няма клипчета, няма снимки...нищо няма.... Как да видя дали е истина всичко написано от теб?! И това какво предстои да видим и чуем скоро, дори и без ти да ми го казваш, знам че предстои, така или иначе.... Само празни приказки и нищо съществено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 3 часа , i810 каза: Няма клипчета, няма снимки...нищо няма.... Как да видя дали е истина всичко написано от теб?! И това какво предстои да видим и чуем скоро, дори и без ти да ми го казваш, знам че предстои, така или иначе.... Само празни приказки и нищо съществено. Ако ми кажеш как се споделят клипчета тука, ги споделям до две. Пък и ако ти се чака, от Планета ще има доста обширно интервю по случая с много заснет материал от събитието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Т.е. явно нищо не се е разбрало за нова чалга песен, иначе вероятно това щеше да е първата новина. Това, че Райна е добра във фолклора си го знаем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Каквото и да е, вече наистина с този фолклор освен старите хора и тези в предпенсионна възраст, няма кой да я слуша. Стана си певица за съборите на селата. В Лондон, както и да са я приели хората, все тая. Младите вече не си спомнят, че има такава певица, за съжаление. Хубаво би било да си погледне малко и поп-фолк кариерата, да заложи ако трябва на нови композитори, да дръпне малко напред и там, защото нацяло ще я забравят, че съществува. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.