GSA Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, DevilWish каза: Кючек или денс песен? Сигурно ще я пусне в началото на ноември ? Или пък още по-рано? Дано е днес! Време е за кючек. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 31 минути, GSA каза: Време е за кючек. И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 преди 4 часа , DevilWish каза: И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"? “Дива котка” също беше доста мазна. С по-як текст и добро изпълнение, щеше да се получи. Все пак Биолчев е направил най-бруталните кючеци на Азис. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 мами не е била толкова продуктивна от 2011 Според мен готви поп фолк и фоклорен албум. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 преди 9 часа , fengergana каза: мами не е била толкова продуктивна от 2011 Според мен готви поп фолк и фоклорен албум. Със сигурност скъпа. Хайде днес да пуска парчето. Не знам какво е това бързане. Да не би да пуска и 5ти трак? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 преди 34 минути, Grinch каза: Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️ Това е един секси хит, да. Жалко, че тогава не изпяха “Не ми пречи” заедно, което наистина щеше да е сензацията на годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 От 25.10.2024 г. от 11:05, Grinch каза: Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️ И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 48 минути, Balkandji1 каза: И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба. Може така е преценила, а може и да има проблеми, никой не знае. И за Камелия много се говореше, а само тя си знае през какво е минала. Накрая успя да стане майка. Никога не е късно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.