Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, DevilWish каза:

Кючек или денс песен? Сигурно ще я пусне в началото на ноември ? Или пък още по-рано? Дано е днес! 

Време е за кючек. 

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, GSA каза:

Време е за кючек. 

И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"?

“Дива котка” също беше доста мазна. С по-як текст и добро изпълнение, щеше да се получи. Все пак Биолчев е направил най-бруталните кючеци на Азис. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , fengergana каза:

мами не е била толкова продуктивна от 2011

Според мен готви поп фолк и фоклорен албум.

Със сигурност скъпа. Хайде днес да пуска парчето. Не знам какво е това бързане. Да не би да пуска и 5ти трак? 

Сподели в други сайтове

Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Grinch каза:

Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️

Това е един секси хит, да. Жалко, че тогава не изпяха “Не ми пречи” заедно, което наистина щеше да е сензацията на годината. 

Сподели в други сайтове

От 25.10.2024 г. от 11:05, Grinch каза:

И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Balkandji1 каза:

И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба.

Може така е преценила, а може и да има проблеми, никой не знае. 

И за Камелия много се говореше, а само тя си знае през какво е минала. Накрая успя да стане майка. Никога не е късно.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...