GSA Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Според мен изпадна в някаква дупка през 2011 защото 2010 и беше първата слаба година от началото на кариерата и. Тя е нямала година без един тотален хит. Межу 2011 и 2013 се лута и реално само 2-3 проекта стават. От 2014 до 2016 също има попадения, но няма проект като ''Зле те чувам'' - силна музика, текст и клип. Може би от 2013 до 2017 има няколко топ проекти с които може да се гордее и това са - ''Написано с любов'', ''Принцеса'' и ''Зле те чувам''. ''Ако е, да е'' и ''Лицемери'' са добри проекти, но им липсва нещо за да са абсолютен топ. Надявам се сега да има ново начало на кариерата, но да не работи само и единствено с Биолчев. В наша Райна има още много хляб. Съгласен съм с теб напълно, но към Топ проектите и след т.нар. дупка (2011-2012) бих добавил и “Няколко рокли” , заради бруталния клип и скандален текст. Време е за албум и голям концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 В наша Райна има още много хляб. Съгласен съм с теб напълно, но към Топ проектите и след т.нар. дупка (2011-2012) бих добавил и “Няколко рокли” , заради бруталния клип и скандален текст. Време е за албум и голям концерт. Изпълнението на ''Няколко рокли'' е ужасно. Да не говорим, че от песен на В. Д. и Даниел Ганев се очакваше повече, но като текст и клип наистина е силен. Ами аз мислех, че няма вече хляб в нея и беше изгубила нюха си, но явно не е така. Очаквам много от новия проект, дано не разочарова. Вече за пълнежи няма право. В последните години при нея най-големия проблем беше как и обработваха гласа - правеха го груб а нейния изобщо не е така. Много проекти си ги прееба точно заради това - ''И дори да боли'' и ''Лицемери'' са пример. Между другото разочарова ме, че все още не е снимала клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Съгласен съм, че Райна има една от най-добрите дискографии в жанра. "На кой е колата" и "Нищо лично" са едни от най-скучните й песни. Почти всичко останало е тупалка, но някак не се оцениха подобаващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Съгласен съм, че Райна има една от най-добрите дискографии в жанра. "На кой е колата" и "Нищо лично" са едни от най-скучните й песни. Почти всичко останало е тупалка, но някак не се оцениха подобаващо. ''Монахини будни няма'', ''Не позлвам чужди вещи'', ''Лошо момче'' - далеч от тупалки. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Наистина много позиции изгуби Райна, но с последните си 3 песни доказа, че има още много какво да даде. Турнето и е било супер успешно и не мисля, че тази година някоя ще направи по-масово. Заслужава награда догодина. Аз си искам нов албум сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Толкова са сладки заедно: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Толкова са сладки заедно: Коментирай проваленият им 5ти дует - “Не ми пречи”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Коментирай проваленият им 5ти дует - “Не ми пречи”. На Преслава повече й ходи тази песен, пък и точно Райна и Константин не си ги представям да пеят за нещастна любов, тяхната беше щастлива, поне с такова впечатление съм останал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 На Преслава повече й ходи тази песен, пък и точно Райна и Константин не си ги представям да пеят за нещастна любов, тяхната беше щастлива, поне с такова впечатление съм останал. Аз много харесвам въпросната песен в изпълнение на Преси, но смятам че щеше да стане по-голям хит с участието на Райна, защото пред 2009 тъкмо се разделяха и истерията щеше да е дори и по-масова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Приемам предложения на ЛС за нереализирана песен за моята тема! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Приемам предложения на ЛС за нереализирана песен за моята тема! Нали ти бях писал преди време. Моля те, избери някоя от онези песни. Да ти пиша ли пак? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Нов албум и нова песен идват следващият месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Нов албум и нова песен идват следващият месец. Инфо?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Инфо?? Строго секретно. Но е по-добре да не избързва след като направи най-големият си хит от години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Дано в албума има и един кючек за цвят. ''Нежна полиция'', ''Глезената, гледаната'' и ''Като летен грип'' са от най-големите и хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Дано в албума има и един кючек за цвят. ''Нежна полиция'', ''Глезената, гледаната'' и ''Като летен грип'' са от най-големите и хитове. За съжаление не мисля, че ще се реши да направи повече кючек. Нещо мазно и комерсиално обаче като “Вътре в мен” няма да е зле. Помним ли еуфорията през април 2012, когато Райна ги смачка с това парче, а после и бруталния прием на концерта, където я изпя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 За съжаление не мисля, че ще се реши да направи повече кючек. Нещо мазно и комерсиално обаче като “Вътре в мен” няма да е зле. Помним ли еуфорията през април 2012, когато Райна ги смачка с това парче, а после и бруталния прием на концерта, където я изпя? Не знам защо се отказа от кючеците, все едно се срамува от тях а не е като да не са били хитове. “Вътре в мен” не знам защо не стана топ хит, добра песен е. Клипа обаче е ужас. Уж продължение на “Големи думи” а се оказа много по-слаб от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Не знам защо се отказа от кючеците, все едно се срамува от тях а не е като да не са били хитове. “Вътре в мен” не знам защо не стана топ хит, добра песен е. Клипа обаче е ужас. Уж продължение на “Големи думи” а се оказа много по-слаб от него. Срамува се тя. Колко стадиона е тресяла с тях пък и ги пее по участия. Според мен не иска да прави повече кючеци, заради пълната комерсиализация на жанра и не иска да допринася за нея с мазнотии. “Вътре в мен” е на Петков, а “Големи думи” на Нанков. Разликата е в режисьора очевидно. Мен ме е яд, че Скерлев направи толкова тъп монтаж на “Виновен” и затова клипа изглежда евтин. Ако го беше монтирал Нанков щеше да е Клип на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Срамува се тя. Колко стадиона е тресяла с тях пък и ги пее по участия. Според мен не иска да прави повече кючеци, заради пълната комерсиализация на жанра и не иска да допринася за нея с мазнотии. “Вътре в мен” е на Петков, а “Големи думи” на Нанков. Разликата е в режисьора очевидно. Мен ме е яд, че Скерлев направи толкова тъп монтаж на “Виновен” и затова клипа изглежда евтин. Ако го беше монтирал Нанков щеше да е Клип на годината. Всичките й песни през последните години са комерсиални. Кючеците не са комерсиални, много рядко се правят такива и то само от Мира, оркестрите и циганските звезди. Би изненадала с кючек. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Всичките й песни през последните години са комерсиални. Кючеците не са комерсиални, много рядко се правят такива и то само от Мира, оркестрите и циганските звезди. Би изненадала с кючек. Подкрепям донякъде. Все пак, дори и да е кючек не е нужно да е с лековат текст. Примерно “Нежна полиция” вярно си е мазнотийка, но е издържана като текст. И все пак не мисля, че ще се реши да направи кючек в скоро време. Аз се надявам на нова балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Над 200 продадени бройки от “Тежко мина младостта” повреме на турнето и накрая го няма дори в топ 10 за март. Шок и погром. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Над 200 продадени бройки от “Тежко мина младостта” повреме на турнето и накрая го няма дори в топ 10 за март. Шок и погром. Тези данни според мен са лъжа. Пишат колкото да има нещо. Уж беше много амбицирана от успеха на ''Зле те чувам'', но нито клип е снимала нито нищо. :1000 (29): Аз очаквах да пусне сега една и началото на август другата от албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Тези данни според мен са лъжа. Пишат колкото да има нещо. Уж беше много амбицирана от успеха на ''Зле те чувам'', но нито клип е снимала нито нищо. :1000 (29): Аз очаквах да пусне сега една и началото на август другата от албума. Сигурно чака Люси да се върне от Виетнам. Да снима бързо със Скерлев, а защо не и с Марков. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Жестока песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Много ми харесва тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.