-A. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Сигурно чака Люси да се върне от Виетнам. Да снима бързо със Скерлев, а защо не и с Марков. Ако ще работи със Скерлев да се постараят. Пари за Марков да не дава. По-добре да ги инвестира в силна песен. Жестока песен. Да. И най-важното - не е кавър както се пише тук. Подарък е от Крис К. Скандализира с клетви. Може би ако това беше излезнало днес щеше да има много повече успех. Тогава канала не беше развит и дебютира с 25 хиляди гледания. Много ми харесва тази песен Една от най-добрите и балади с жесток клип. Както виждаме към днешна дата тази песен се оценява защото прави по 1000 гледания на ден. Може би 2007 и е една от най-силните години в кариерата - ''Ние знаем как'' и ''Ти си ми всичко'' се развиха през нея. Като добавим ''Цип на устата'', ''От един инат'', ''Глезената гледаната'', ''Двама'' и албума е топ. А в края на годината пусна и ''На всички обичани преди'' и ''Вземи свободата''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Винаги е мачкала с текстове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Винаги е мачкала с текстове. Наистина има големи попадения в текстово отношение. “Виновен” ми е любима. Жалко, че не стана хит. Иска ми се пак да работи с Теньо Гогов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Наистина има големи попадения в текстово отношение. “Виновен” ми е любима. Жалко, че не стана хит. Иска ми се пак да работи с Теньо Гогов. ''Виновен'' е като клетва. Можеше малко по-лежерен да е като текст. Последния текст на Теньо за нея май е ''Монахини будни няма'' - мога и да преживея ако не работи с него. ''Зле те чувам'' не е лош текст - ако иска закачливи да работи с Мавродиева и Димитров. За по-сдържани да залага на Мариета - ''Написано с любов'' е нейно дело все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Кралици Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Кралици Жестоки! 2007 и двете смазаха. Иначе май се уважават. Райна май я беше поздравила за някакъв клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Жестоки! 2007 и двете смазаха. Иначе май се уважават. Райна май я беше поздравила за някакъв клип. И аз съм забелязъл едно уважение между двете. С годините са били на много общи места и ми прави впечатление, че се имат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И аз съм забелязъл едно уважение между двете. С годините са били на много общи места и ми прави впечатление, че се имат. Да. Разсъждават горе-долу по един начин и сигурно заради тва се харесват. Да не говорим, че са единствените топ чалгарки които не заложиха никога на спонсор или богат мъж а предпочетоха любовта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Все пак двете са най-красивите в чалгата евър пък и пак те са правили най-силните откривания на турнетата пред 2006 и 2007. Да не говорим, че винаги си правят комплименти по интервюта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 https://m.vbox7.com/play:d40d503c Сладурки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Райна е супер пич и се надявам скоро да има участие в София, за да ида и да се разбия, защото тя умее да предразполага. Със страшно готини впечатления съм от от един случай в Мегаденс, когато една почитателка на Глория ме замъкна да пробваме на Райна, като те двете даже се познават... и покрай това Райна ни обърна страхотно внимание. Беше си довела една групичка от танцьори - приятели, забавляваха се. Май и баща й беше, той нали все пътуваше с нея по едно време да я озвучава и т.н. Има си и тя разни фенове - изкара ги на дансинга горе. Много е мила, непринудена, разчупена, без да е пошла и евтина. Може би единствената, за която не съм чул да е имала вземане-даване със съмнителни хора и богати манафи. Супер свежарка е. Голям инат и чешит, тръшка се като дете понякога, но е много чист човек с голям процент добродетели. Мнооого е различна от повечето си колежки. От моя колежка от университета, която бачка в тв Планета повече от година, съм чул добри думи само за Глория и Райна като поведение в самата фирма и отношение към служители - без да е фенка на нито една от двете. Преди ерата на Оцко и компания, нали беше синзезаторната мания и отвсякъде капеше олио от мазнотия, Райнето правеше парчета с модерен бийт и саунд, с уникални денс клипове. Може да не са толкова успешни и да беше в лека дупка тогава, но мен много ме кефят и ги оценявам като доста сполучливи експерименти. Жалко, че овчият мозък на стандартният чалга фен не ги възприе и се налагаха други простотии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Така че като говорим за рап опити - на Райна й се получават и ги е правила още преди 10 години. Това, което се шири сега, е жив напън, за да се набутат в някаква вълна. Без да съм и грам фен на хип-хоп и подобни тупси-тупси, в тия парчета на Райна имаше яка тяга и пръскаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 https://m.vbox7.com/play:d40d503c Сладурки Какви времена бяха. Виж ги кви са яки и позитивни. Сега повечето колежки не искат и на снимка да се виждат. Райна е супер пич и се надявам скоро да има участие в София, за да ида и да се разбия, защото тя умее да предразполага. Със страшно готини впечатления съм от от един случай в Мегаденс, когато една почитателка на Глория ме замъкна да пробваме на Райна, като те двете даже се познават... и покрай това Райна ни обърна страхотно внимание. Беше си довела една групичка от танцьори - приятели, забавляваха се. Май и баща й беше, той нали все пътуваше с нея по едно време да я озвучава и т.н. Има си и тя разни фенове - изкара ги на дансинга горе. Много е мила, непринудена, разчупена, без да е пошла и евтина. Може би единствената, за която не съм чул да е имала вземане-даване със съмнителни хора и богати манафи. Супер свежарка е. Голям инат и чешит, тръшка се като дете понякога, но е много чист човек с голям процент добродетели. Мнооого е различна от повечето си колежки. От моя колежка от университета, която бачка в тв Планета повече от година, съм чул добри думи само за Глория и Райна като поведение в самата фирма и отношение към служители - без да е фенка на нито една от двете. Преди ерата на Оцко и компания, нали беше синзезаторната мания и отвсякъде капеше олио от мазнотия, Райнето правеше парчета с модерен бийт и саунд, с уникални денс клипове. Може да не са толкова успешни и да беше в лека дупка тогава, но мен много ме кефят и ги оценявам като доста сполучливи експерименти. Жалко, че овчият мозък на стандартният чалга фен не ги възприе и се налагаха други простотии. Така е. Този инат много пъти и играе лоша шега. Примерно месеци наред имаше търкания с Хари заради случката с ''Ако е, да е'', но е хубаво човек да си отстоява позициите. Лично според мен ината обаче и изигра лош късмет от гледна точка на кариерата. Гадно е 2008 да си в топ 5 а три години по-късно извън топ 20. Изпадна в някаква творческа дупка и много трудно и се получаха проектите. За мен през 2010 нещата и са топ, но не всички се оцениха. Но от 2011 до 2013 е някакъв ужас само с няколко сносни и приятни проекти. После пускаше уж комерсиални песни, но пак търсеше някаква лека нотка да ги различава и не се получаваха. Имаше готов хит с цигански вокали, но защото всички пускаха по едно време и тя се отказа да я пуска и сигурно и други такива примери в нейната кариера. Аз честно казано вече не си мислех, че може да пусне топ хит, но ето че до няколко седмици ''Зле те чувам'' ще е с 5 милиона гледания което за нея е като ''Пей сърце'' за Галена. Има още хляб в нея и се надявам да пусне няколко комерсиални проекти, пък ако после желае да експериментира или да пуска по една балада годишно - няма лошо. Така че като говорим за рап опити - на Райна й се получават и ги е правила още преди 10 години. Това, което се шири сега, е жив напън, за да се набутат в някаква вълна. Без да съм и грам фен на хип-хоп и подобни тупси-тупси, в тия парчета на Райна имаше яка тяга и пръскаха. Има много различни песни и според мен много от тях не се оцениха защото излезнаха в грешен период. ''Ще ти говоря за любов'' е пример за това. Песен която през 2010 не се оцени към днешна дата прави по 2-3 хиляди гледания на ден и е сигурно една от най-гледаните песни седмично излезнали през тази година към днешна дата. С ''Пълна промяна'' се получи същото. Предполагам, че ако я беше пуснала сега щеше да се оцени много повече. Или ''Написано с любов''. Но наистина голям новатор беше и като визия и като проекти. ''По всяко време'' си е емблема за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Какви времена бяха. Виж ги кви са яки и позитивни. Сега повечето колежки не искат и на снимка да се виждат. Така е. Този инат много пъти и играе лоша шега. Примерно месеци наред имаше търкания с Хари заради случката с ''Ако е, да е'', но е хубаво човек да си отстоява позициите. Лично според мен ината обаче и изигра лош късмет от гледна точка на кариерата. Гадно е 2008 да си в топ 5 а три години по-късно извън топ 20. Изпадна в някаква творческа дупка и много трудно и се получаха проектите. За мен през 2010 нещата и са топ, но не всички се оцениха. Но от 2011 до 2013 е някакъв ужас само с няколко сносни и приятни проекти. После пускаше уж комерсиални песни, но пак търсеше някаква лека нотка да ги различава и не се получаваха. Имаше готов хит с цигански вокали, но защото всички пускаха по едно време и тя се отказа да я пуска и сигурно и други такива примери в нейната кариера. Аз честно казано вече не си мислех, че може да пусне топ хит, но ето че до няколко седмици ''Зле те чувам'' ще е с 5 милиона гледания което за нея е като ''Пей сърце'' за Галена. Има още хляб в нея и се надявам да пусне няколко комерсиални проекти, пък ако после желае да експериментира или да пуска по една балада годишно - няма лошо. Има много различни песни и според мен много от тях не се оцениха защото излезнаха в грешен период. ''Ще ти говоря за любов'' е пример за това. Песен която през 2010 не се оцени към днешна дата прави по 2-3 хиляди гледания на ден и е сигурно една от най-гледаните песни седмично излезнали през тази година към днешна дата. С ''Пълна промяна'' се получи същото. Предполагам, че ако я беше пуснала сега щеше да се оцени много повече. Или ''Написано с любов''. Но наистина голям новатор беше и като визия и като проекти. ''По всяко време'' си е емблема за нея. Не е нужно и няма как цял живот да си сред топ имената. Важното е, че благодарение на фолклора, на живото пеене, на хубавите стари песни и на доброто отношение към публиката Райна вече минава на един етап от кариерата си, в който придобива уважение към името си. Актуалната продукция също е модерна и не е за изхвърляне, така че много добре си се развива жената. В онези години след 2008-ма, за които говориш, е била в период на преосмисляне. Записа си висшето в НБУ, започна да пътува, да учи езици, да танцува по-активно. Райна не е човек, който би стоял на едно място или с човек, който да не я разбира. Още по-малко пък с човек като Константин, чийто начин на живот е повече от съсипващ и затъпяващ. Освен това Райна няма никакви комплекси. Тя си е получавала всичко в живота с труд и на порции. Може и грам грим да не си сложи, да си разпусне косата небрежно - за разлика от колежките си тя има своя коса, и пак да изглежда добре. Има стойка, пластична е, харизматична. Само че се облича супер нелепо и това трябва някой да й го каже. Обаче тя си е заклет инат и индивидуалист и в това отношение. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Супер е Райна, винаги са ми харесвали по някоя и друга песен от всеки нейн период. Дори и когато е била в дупки, пак у пускала доста силни неща, които към днешна дата, можем да си пуснем с кеф, без да звучат ретро или изтъркани. Ето тези примерно са брутални, макар и да не са били топ хитове. Много различни една от друга, винаги е била разнообразна Райнето. За това я уважавам. Другото което е, Райна е адски секси, има супер пищен задник и много перверзен поглед. Истинска жена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не е нужно и няма как цял живот да си сред топ имената. Важното е, че благодарение на фолклора, на живото пеене, на хубавите стари песни и на доброто отношение към публиката Райна вече минава на един етап от кариерата си, в който придобива уважение към името си. Актуалната продукция също е модерна и не е за изхвърляне, така че много добре си се развива жената. В онези години след 2008-ма, за които говориш, е била в период на преосмисляне. Записа си висшето в НБУ, започна да пътува, да учи езици, да танцува по-активно. Райна не е човек, който би стоял на едно място или с човек, който да не я разбира. Още по-малко пък с човек като Константин, чийто начин на живот е повече от съсипващ и затъпяващ. Освен това Райна няма никакви комплекси. Тя си е получавала всичко в живота с труд и на порции. Може и грам грим да не си сложи, да си разпусне косата небрежно - за разлика от колежките си тя има своя коса, и пак да изглежда добре. Има стойка, пластична е, харизматична. Само че се облича супер нелепо и това трябва някой да й го каже. Обаче тя си е заклет инат и индивидуалист и в това отношение. :1000 (29): Аз пък мисля, че в нейния случай е нужно. Ти сам каза, че не е опряла до някой богаташ благодарение на който да и е уреден живота завинаги. Нека пак стане актуална и да натрупа пари за старини. Да не говорим, че скоро иска и дете да има а то не се гледа безплатно. Факт е, че е една от малкото чалгарки която се реализира извън бранша - няколко езика, танците, висше и тн. Почти никоя не може да се похвали с т'ва. За дрехите съм съгласен - понякога не се облича добре и не ги комбинира като хората. Не е нужно да носиш Gucci за да изглеждаш топ. Супер е Райна, винаги са ми харесвали по някоя и друга песен от всеки нейн период. Дори и когато е била в дупки, пак у пускала доста силни неща, които към днешна дата, можем да си пуснем с кеф, без да звучат ретро или изтъркани. Ето тези примерно са брутални, макар и да не са били топ хитове. Много различни една от друга, винаги е била разнообразна Райнето. За това я уважавам. Другото което е, Райна е адски секси, има супер пищен задник и много перверзен поглед. Истинска жена ! Да, но за съжаление от толкова песни само ''Вътре в мен'' се оцени. Тя залагаше много на ''Лицемери'' и в началото тръгна супер, но после изведнъж флопна. Мисля, че е заради кошмарния клип и лошата обработка на гласа. ''Монахини'' е интересна песен, но не се котира. Другите минаха и заминаха за съжаление, но никой не очаква, че песен като ''Не ползвам чужди вещи'' има шанс да се оцени. А ''На кой е колата'' за мен е от най-гадните и проекти. ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това е хитът на Райна от слабия период: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това е хитът на Райна от слабия период: Да, и реално се хареса, но не стана някакъв хит. Клипа обаче е кошмар. Особено визията е ужас. В последните клипове обаче вече изглежда супер. От ''Написано с любов'' и по визията гледам, че работи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Клипът е с кофти цветове. Но песента съм чувала по дискотеки, въртеше се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Клипът е с кофти цветове. Но песента съм чувала по дискотеки, въртеше се. След това скандализира с дует с Димитричка. Последната мазна песен на Райна и един от малкото и дуети с жени. Даже май е единствения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 След това скандализира с дует с Димитричка. Последната мазна песен на Райна и един от малкото и дуети с жени. Даже май е единствения. Песента за сестрата е яка, но дуетът с Димата е потрес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Опааа, въртим ли? :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 “Кажи и, че съм ти сестра” си беше яка, но не се хареса масово. Спомням си, че преди да излезне се беше заформил скандал с Андреа, която беше окрала текста на песента, която трябваше да бъде клипирана тогава. Все пак, най-силният проект от 2011 си остава “Ти ли си”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Май ще пусне новата песен директно за лятото. Донякъде я разбирам, но от друга страна ми се искаше да е по-активна. Бих я оправдал само ако проектът е на ниво и хитов като последния, представен с албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.