GSA Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Май ще доживеем появата на албума. Жалко, че няма да се казва “Написано с любов”. Дано все пак размисли до септември. 3-4 нови песни в албума ще е супер. Има и песен с арабски мотиви от Боби Павлов, което никак не ми вдъхва доверие. Пилотният сингъл, който предстои, е най-силната песен от Биолчев, по нейни думи. Много готино интервю, хареса ми. Очертава се един от най-силните и албуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Песните след “Вътре в мен” насам + 4те нови песни са повече от 16, което ме навежда на мисълта, че някои ще отпаднат и няма да са в предстоящия албум. Кои предполагате, че ще са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Песните след “Вътре в мен” насам + 4те нови песни са повече от 16, което ме навежда на мисълта, че някои ще отпаднат и няма да са в предстоящия албум. Кои предполагате, че ще са? ''Много се лъжеш'' ''Виновен'' - предполагам, че са изтекли правата. ''Хвана ли ми'' Мисля, че тези тракове ще ни бъдат спестени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 ''Много се лъжеш'' ''Виновен'' - предполагам, че са изтекли правата. ''Хвана ли ми'' Мисля, че тези тракове ще ни бъдат спестени. А ''Виновен'' си я искам в албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Аз мисля, че “Виновен” няма как да не я включи. Няма да има проблем с правата, защото песента и е подарък от Крис К. Пък и през 2013, въпреки че беше некомерсиална посред лято, се хареса и стана популярна. Най-вече заради текста. “Много се лъжеш” е кавър и мисля, че ще я включи заради звученето. Още преди 5 години наша Райна рапира в песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Сега прегледах какви песни е пускала последните 6 години... Дано ни спести "Нищо лично", "Много се лъжеш" и "Тук и сега". Отврат са тия песни. :1000 (10): edit: "Хвана ли ми" също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Сега прегледах какви песни е пускала последните 6 години... Дано ни спести "Нищо лично", "Много се лъжеш" и "Тук и сега". Отврат са тия песни. :1000 (10): edit: "Хвана ли ми" също. “Нищо лично” беше от последния албум и наистина е ужасна. Но за останалите две да кажеш, че са отвратителни.. Не бих се съгласил. Въпрос на вкус явно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Сега прегледах какви песни е пускала последните 6 години... Дано ни спести "Нищо лично", "Много се лъжеш" и "Тук и сега". Отврат са тия песни. :1000 (10): edit: "Хвана ли ми" също. "Тук и сега" я обожавам. Вече й казах да я сложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хвана ли ми и Тук и сега са единствените й хубави песни през последните 10 години. Дано не ги пропусне. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Ще е интересен такъм албум. Ще очаквам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 “Нищо лично” беше от последния албум и наистина е ужасна. Но за останалите две да кажеш, че са отвратителни.. Не бих се съгласил. Въпрос на вкус явно. "Тук и сега" в началото ми се стори яка, но на третото слушане ми омръзна, а като я пускаха по Планета през половин час наред с тогавашните летни бози ми опротивя още повече. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Искам такова парче в албума - ударно а тя го пее агресивно. Ако не се лъжа е на Биолчев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Искам такова парче в албума - ударно а тя го пее агресивно. Ако не се лъжа е на Биолчев. В “Както друга никоя” толкова много песни заряза без никаква реализация, а какви планове имаше за този албум. Поне се радвам, че предстоящия ще е със сигурност по-силен от “Вътре в мен”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Тази песен е толкова яка защо не и направи клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 Тази песен е толкова яка защо не и направи клип Защото беше заклеймена като пълна боза, въпреки че е супер различна и танцувална песен. Още тогава Райна е рапирала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Защото беше заклеймена като пълна боза, въпреки че е супер различна и танцувална песен. Още тогава Райна е рапирала. А кое я накара да направи дует с Димана? И от кого докде самата покана за дуета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 А кое я накара да направи дует с Димана? И от кого докде самата покана за дуета Доколкото знам Димитричка е щяла да пуска песента самостоятелно, но Райна я е чула и решили да направят дует. Никак не ми харесва обаче. Супер комерсиално и изтъркано звучи. За мен си беше слабо като за Райна. Пък и точно в този период и беше най-големия застой в кариерата, от който излезе през 2013. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Колко приличаше на Райна и песента е хубава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Тогава клипира по-силната песен а именно ''Ще кажа да''. ''Онези три неща'' е супер слаба. Песен само с припев не става. Трябват си куплети. Добре, че не заложи на нея. Тя тогава залагаше на ужаси като ''На кой е колата'' и ''Нищо лично'' - неслушаеми песни. Дано на песните от новия албум също снима някакви live версии за да се излъчват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Какво коментирате на Райна? Тя не е певица и сто пъти ви е казвала в прав текст, че използва чалгата да си изкарва пари за почивките...Те тръгнали да ми обсъждат неклипирани песни, албуми, нови проекти, алооо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Какво коментирате на Райна? Тя не е певица и сто пъти ви е казвала в прав текст, че използва чалгата да си изкарва пари за почивките...Те тръгнали да ми обсъждат неклипирани песни, албуми, нови проекти, алооо. Къде го е казала? Я дай да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Къде го е казала? Я дай да видим. ами казала на Зайка. О там беше чудо. Снощи даже търсих темата, ама явно момо я скрил. Не си спомням как беше започнало всичко ако някой се сеща? Нещо май зайка и беше казала на Райна какво се говорило за нея във форума. И Райна беше и се обаждала на зайка от скрит номер била в такси и и беше казала да не влиза вече във форума, че била влизала и тя и чела. Казала и била нещо от сорта "Остави ги тези балъци, благодарение на тях вече ми осигуряват 10 години почивки по света". И зайка беше спряла да влиза във форума известно време заради нея. После те се бяха скарали двете и не и беше фенка вече. Някакви такива. Цяла тема имаше за това. Да, нашата. Ами Таня реши да й се оплаче, че тук във форума я обиждат и тя й беше написала нещо от сорта на "Кажи им на тези балъци, че с техните пари си плащам екскурзиите", като не е очаквала Танчето да го сподели тук. После я направи на 5 стотинки как можела да го поства, и я караше да лъже нещо, че това бил някакъв фалшив профил на Райна или нещо подобно. Даже и по телефона й звъня да й обяснява какво да лъже, и как щяла да ходи по предавания да се обяснява, че това не е неин профил. Смятай що за човек е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 ами казала на Зайка. Тази тема още ли се дъвчи? Как не разбрахте, че това го каза за такива като теб, които вечно плюят без основание? Достатъчно е показвала уважение и отношение към феновете си, но понеже няма за какво да се хванете, това нейно изречение от някакъв измислен чат, го преиначихте, но няма как да ви се получи. Пробвай с нещо друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 В албума искам парче като ''Ти дали видя'' - ще е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Говори се за успешна година при Райна. А бройката и участия е тъжна. Можем ли да видим актуални клипчета как преминават участията и. Видях в тубата клипове от преди 2-3 години - публиката малко и вяла, Райне или на плейбек или дере върху плейбека... Същото ли е към днешна дата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.