stereoto_ Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Норвегия на първо при букитата. Те дори не са пяли днес. Каква е тая простотия? :mf_surrender: А ние сме още една позиция надолу - 8. Норвегия и Молдова четох, че си плащали на букмейкърите имало и други, общо-взето спирам да ги гледам. Тази година са тотален 'mess'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 И миналата година така говореше, накрая нещо не ви излезнаха сметките. Костов макар и връзкар му го признавам. Изпя си песента перфектно и двата пъти и благодарение на това се класирахме на второ място. С Bones ако се класираме на пето място ще е постижение. Скука и половина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Дреме й на висналата цица на дебелата лелка дали ще спечели или не като има най-големия хит от тази Евровизия. :1000 (29): Не че съм гледал Евровизия,но като цяло има ли някой с шоу подобно на това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Дреме й на висналата цица на дебелата лелка дали ще спечели или не като има най-големия хит от тази Евровизия. :1000 (29): Не че съм гледал Евровизия,но като цяло има ли някой с шоу подобно на това? Няма, но макар и ефектно просто песента е с до болка позната тематика и в крайна сметка Джамала му го наби на сухо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 АМАН ВЕЧЕ ОТ СКАНДИНАВСКИТЕ ДЪРЖАВИ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 На мен нашата постановка не ми харесва много, ама карай. Добре, че минаха. Не вярвам да са много напред в крайния резултат съдейки по мненията. Но това чудо Кипър не разбирам какво има, та се захласват по него. Най-обикновена чалга и то такива с лопата да ги ринеш преди 10 години. И май ще спечели като нищо. И на мен не ми хареса нашата постановка, доста е подобна на тази на Кристиан. И миналата година така говореше, накрая нещо не ви излезнаха сметките. Фуреира има catchy-song, което автоматично означава че ще бъде посечена от журитата, както и Израел и Чехия. Нашата песен е поне по вкуса на жиритата съдейки по предходни години. Точно, едно е какво мислят феновете, друго е как ще гласуват журитата. Те не оценяват високо фаворитите, нека не забравяме, че миналата година Италия беше непоклатим номер 1 при букитата до последно, а накрая завърши извън топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Може ли да кажете според вас на последния женски вокал, който започва в 2:47 и свършва в 3:03, има ли в него участие Жана и от къде по-точно започва. Просто ми е интересно дали са си го поделили с беквокалистката, тъй като е цели 15 секунди, или тя го изпълнява изцяло. Почти съм убеден, че не свършва с Жана, но се чудя дали Жана го покрива някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Може ли да кажете според вас на последния женски вокал, който започва в 2:47 и свършва в 3:03, има ли в него участие Жана и от къде по-точно започва. Просто ми е интересно дали са си го поделили с беквокалистката, тъй като е цели 15 секунди, или тя го изпълнява изцяло. Почти съм убеден, че не свършва с Жана, но се чудя дали Жана го покрива някъде. Аз мисля, че изобщо не се включва, Жана си пее само в единия куплет, на живото изпълнение народните вокали са изцяло на беквокалистката (Миа Д.). Това чувам аз... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Може ли да кажете според вас на последния женски вокал, който започва в 2:47 и свършва в 3:03, има ли в него участие Жана и от къде по-точно започва. Просто ми е интересно дали са си го поделили с беквокалистката, тъй като е цели 15 секунди, или тя го изпълнява изцяло. Почти съм убеден, че не свършва с Жана, но се чудя дали Жана го покрива някъде. Не пее тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Добре, благодаря. И аз не я чувах в тая част, но пък 15 сек. на един дъх ми се сториха много и се зачудих дали не се включва и Жана. Елени нещо много набра скорост. И визуално представянето й е доста по-добре. На нашите им включват едни ужасни прожектори като тухли четворки отзад. Да не говорим, че във втория куплет този черничкият прави едни движения с ръцете, около коити май май трябваше да има графика, пък я няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Елени е зверски яка. Много добро представяне за Кипър. Песен, изпълнение, хореография и каква енергия само. Определено е претендент за победата. Харесва ми и песента на Литва. Има нещо в нея, което ме кара да си я пусна пак. Момчето от Чехия е голяма свежарка. Песента ме кефи, а и цялото представяне ми е някво закачливо и супер айляшко. Движенията, раничката на гърба. :1000 (29): Австрия също ми е фаворит. И естествено - България. Стискам им палци. Представиха се добре, изпяха си прилично парчето. Жана ми е малко неадекватна и излишна. Та тя почти не пее. И визията й е покъртителна. Като плашило е. Миа Д, която е зад сцената като беквокал, трябваше да е на мястото на Жана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 С триста зора стигнахме финала, ама като пращаме връзкари с мудни песни така ще е. Надявам се Елени да спечели. Представила се е блестящо! И кого искаш да пратим? Преслаба ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Вокалите са на Мия Ди, а тя изобщо не е на сцената, това не е ли забранено? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Вокалите са на Мия Ди, а тя изобщо не е на сцената, това не е ли забранено? Имат право да са до 6 човека, в това число вокали, танцьори и беквокали, като може беквокалите да са и зад кулисите. Миналата година Кристиан Костов имаше два беквокала зад сцената - рапъра Бобо и Владимир, който сега е в Equinox (мъжът с брадата). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 AXAXXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXA Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Моля обсъждайте Евровизия и изпълненията само тук. Темите на Willy са предназначени за прогнози. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Като гледам гледанията от първия полуфинал, доста изоставаме... Кипър- 2,8 млн Израел - 2,1 млн Испания - 600к Ирландия - 440к Финландия - 467к Австрия - 254к България - 462к Естония - 500к Литва - 745к Чехия - 750к Излиза, че само Ирландия и Австрия са зад нас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Абе незнам кво сте захвалили Кипърката - ебати скучната песен, нищо че и е направила добра хореография, ама нормално впредвид, че сме в чалга форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Абе незнам кво сте захвалили Кипърката - ебати скучната песен, нищо че и е направила добра хореография, ама нормално впредвид, че сме в чалга форум. Как какво сме я захвалили? Тя е истински гърмеж. Харесвам я още от преди конкурса. Истинска кралица! Готина песен, силна хореография, страшно излъчване и чар, красива е, зареждаща, топ е! Надявам се да победи. Ние много паднахме след лайфа. Защо така? Всичко си беше на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Абе незнам кво сте захвалили Кипърката - ебати скучната песен, нищо че и е направила добра хореография, ама нормално впредвид, че сме в чалга форум. Много зарибява песента, а цялото представяне е супер енергично, обаче е 1:1 с хореографиите на Бионсе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Ние много паднахме след лайфа. Защо така? Всичко си беше на ниво. Защото песента за нищо не става. Бяхме напред в Букмейкърските класации заради второто ни място миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Интересна година... месеци, два преди конкурса имах доста по-малко фаворити отколкото сега, но е Евровизия е така по принцип, никога не се знае кой ще се класира докато не започнат репетициите и полуфиналите. Самото представяне на песните е много определящо. Израел беше големия фаворит за победа, но сценографията им някак си отнема част от атмосферата, която се хареса и се наби от официалното видео, нещо като Италия миналата година. Естония - също е доста спрягана, ще видим докъде ще стигне, принципно ми хареса, но в изпълнението на полуфинала ми липсваше емоция. Франция ми харесва много, песен с послание, готин дует... Къпър си ми беше зарибявка още в началото, ще видим дали ще победи. Последните победители са далеч по-некомерсиални, журитата рядко гласуват за подобен тип песни затова ми е под въпрос класирането им в топ 3. Нашата песен е една от най-добрите и тази година, нещо което преди 3 години беше немислимо... дори да не сме в топ 5 пак ще се гордея, показахме че можем да правим различни и качествени неща за този конкурс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Яко сте сбъркани в тоя форум болшинството. Недолюбвате Бионсе, но пък нискотарифните ѝ чалга-кипъро-клонинги, които никой няма да помни след месец са на пиадестал. Смех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Яко сте сбъркани в тоя форум болшинството. Недолюбвате Бионсе, но пък нискотарифните ѝ чалга-кипъро-клонинги, които никой няма да помни след месец са на пиадестал. Смех. Елени го прави с много по-малко бюджет, а пак е УАУ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Как какво сме я захвалили? Тя е истински гърмеж. Харесвам я още от преди конкурса. Истинска кралица! Готина песен, силна хореография, страшно излъчване и чар, красива е, зареждаща, топ е! Надявам се да победи. Ние много паднахме след лайфа. Защо така? Всичко си беше на ниво. Зафалили сте я все едно и е умряла циганката и не сте виждали умерено добре изглеждаща мацка да кърши кръст. Всъщност не е нищо особено и звучи точно като рандъм гръцкото парче кавърдисано от напориста наша чалга звезда от В група, примерно Ивена, Лоренция, Емануелция или нещо от сорта, което е. Коет не е голяма изненада в чалга форум, нали. А повечето песни тая година са заспали и няма нищо впечатляващо, с малки изключения. Нашта песен е същата боза, на сцената не изглеждаше нещо особено, в масата сходни песни, така че съвсем редно букитата прогонозират същото, което казах и аз миналия месец - задния край на топ 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.