Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Зафалили сте я все едно и е умряла циганката и не сте виждали умерено добре изглеждаща мацка да кърши кръст. Всъщност не е нищо особено и звучи точно като рандъм гръцкото парче кавърдисано от напориста наша чалга звезда от В група, примерно Ивена, Лоренция, Емануелция или нещо от сорта, което е. Коет не е голяма изненада в чалга форум, нали. А повечето песни тая година са заспали и няма нищо впечатляващо, с малки изключения. Аз мисля че проблема е лично в теб. Елени няма нищо общо с нашата чалга и сравнението е тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Елени е много яка и енергична, ако го нямаше факторът "жури", беше сигурен победител. Напомня ми доста на Папаризу. Иначе не гледайте букитата, то и Поли Генова се въртеше из края на топ 10, а накрая смаза в топ 5. Викам да спечели пак Рибак, тъкмо на другия ден след финала има рожден ден. П.П. Елени има общо с нашата чалга, благодарение на нея Преси има мега турбо хита "Почвай ме" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Елени гръмна с тази песен, беше и тук тотален хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Елени е кралицата на тазгодишната Евровизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Елени гръмна с тази песен, беше и тук тотален хит С тая гръмна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Аз мисля че проблема е лично в теб. Елени няма нищо общо с нашата чалга и сравнението е тъпо. Интересно, ако беше от някой друг, а не известен гръко-поклонник можеше да го взема по-насериозно Елени мое да е мноо яка, но пак да кажа - нито песента е нещо особено, нито представянето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Интересно, ако беше от някой друг, а не известен гръко-поклонник можеше да го взема по-насериозно Елени мое да е мноо яка, но пак да кажа - нито песента е нещо особено, нито представянето. Гръцко поклонник? Аз почти никога не съм слушал гръцко, нито държавата ми харесва. Тя е единствената на която винаги съм симпатизирал. Пак не ти се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Елени е много яка и енергична, ако го нямаше факторът "жури", беше сигурен победител. Напомня ми доста на Папаризу. Иначе не гледайте букитата, то и Поли Генова се въртеше из края на топ 10, а накрая смаза в топ 5. Викам да спечели пак Рибак, тъкмо на другия ден след финала има рожден ден. П.П. Елени има общо с нашата чалга, благодарение на нея Преси има мега турбо хита "Почвай ме" Жуиритата развалят конкурса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Пълна скука е втория полуфинал. Дотук ми направи впечатление само Русия. Много хубава песен, а и някак ме трогна това момиче. Пее добре и е такова слънце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Русия не се класира!! Пълен потрес. Дееба и баушите. Как може бе? Много ме е яд за момичето. Заслужаваше да е на финал. Продължиха бахти умрелите песни....нямам думи... миналата година не я допуснаха да участва, а ся тва.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 RUSSIA GOODBYE Много се радвам, че не продължи тази блудкава песен! Русия от години не са предложили нищо качествено като песен, все се разчита я на "стойностен" текст като 2015, сценична продукция през 2016 и съжаление през 2017 и 2018. Еми, не става, пичове. Догодина с хубава песен, добро представяне и без съветски евтини номерца да пробват пак. Радвам се, че фаворитите ми - Швеция и Норвегия - се класираха. Яд ме е за Полша, приятна песничка. Този полуфинал за мен беше по-силен, макар "фаворитите" да бяха в предния, просто имаше и много пълнежи, а тук всичко беше от добро ниво нагоре. Догодина Евровизия в Малмьо с водещи Монс и Петра, всичко друго ще е компромис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Чак да се радваш, че не е продължила, ми е странно... Юлия е боец и заслужава адмирации за куража и смелостта, че въобще е на тая "политическа арена" предвид настроенията към Русия. Момичето с нищо не е виновно и не заслужава да отнася хейт и злобни коментари. (с каквито е пълно...за жалост) Признавам, че я съжалявам заради състоянието й. Не мога да остана равнодушен и ми става криво, но тя е и много талантлива. Песента беше добра на фона на бозите, които се изляха по сцената. Трябваше да се класира. Тва си беше голям шамар, който не трябваше тя да получава. Тъпо ми е заради нея. Със сигурност не е ок в момента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Чак да се радваш, че не е продължила, ми е странно... Юлия е боец и заслужава адмирации за куража и смелостта, че въобще е на тая "политическа арена" предвид настроенията към Русия. Момичето с нищо не е виновно и не заслужава да отнася хейт и злобни коментари. (с каквито е пълно...за жалост) Признавам, че я съжалявам заради състоянието й. Не мога да остана равнодушен и ми става криво, но тя е и много талантлива. Песента беше добра на фона на бозите, които се изляха по сцената. Трябваше да се класира. Тва си беше голям шамар, който не трябваше тя да получава. Тъпо ми е заради нея. Със сигурност не е ок в момента... На подобен тип конкурси не трябва да има съжаление, това не е благотворително дружество. Тя отива там като певица, а не като инвалид. Нека бъдем честни- песента е слаба, а тя не може да си изпее високите тонове, а стейджинга беше покъртителен, затова довиждане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Рускинята дори не пееше. Даже самите руснаци не я харесват. А тука рашапоклонниците пак ще нададат вой до небесата как целия свят бил против Матушка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Интересно, ако беше от някой друг, а не известен гръко-поклонник можеше да го взема по-насериозно Елени мое да е мноо яка, но пак да кажа - нито песента е нещо особено, нито представянето. Не е, разбира се, но в последните години масите са научени да харесват само тресене на задник и поведение на магистрална фея. Набито им е в главите, че това е яко и похвално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 На този полуфинал само Дания и Холандия ми харесаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Чак да се радваш, че не е продължила, ми е странно... Юлия е боец и заслужава адмирации за куража и смелостта, че въобще е на тая "политическа арена" предвид настроенията към Русия. Момичето с нищо не е виновно и не заслужава да отнася хейт и злобни коментари. (с каквито е пълно...за жалост) Признавам, че я съжалявам заради състоянието й. Не мога да остана равнодушен и ми става криво, но тя е и много талантлива. Песента беше добра на фона на бозите, които се изляха по сцената. Трябваше да се класира. Тва си беше голям шамар, който не трябваше тя да получава. Тъпо ми е заради нея. Със сигурност не е ок в момента... Не злобея към момичето, а към организаторите. Като се постараят с песента - тогава. И за Сергей щях така да реагирам, ако беше отпаднал, но там беше невъзможно с това представяне, а и песента му беше зарибяваща, макар и бозица. България вече е 13-та в залозите, Чехия също падна много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 GRAND FINAL - Running order 01. Ukraine 02. Spain 03. Slovenia 04. Lithuania 05. Austria 06. Estonia 07. Norway 08. Portugal — break position 09. United Kingdom 10. Serbia 11. Germany 12. Albania 13. France 14. Czech Republic 15. Denmark 16. Australia — break position 17. Finland 18. Bulgaria 19. Moldova 20. Sweden 21. Hungary 22. Israel 23. The Netherlands 24. Ireland 25. Cyprus 26. Italy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 18 супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Май не сме спечелили полуфинала. И най-вероятно е била Кипър. №25. Малко дежавю от миналата година, когато Кристиан излезе под №25. Не е случайно, че паднахме толкова при залозите. Сигурно сме били 3-5ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не злобея към момичето, а към организаторите. Като се постараят с песента - тогава. И за Сергей щях така да реагирам, ако беше отпаднал, но там беше невъзможно с това представяне, а и песента му беше зарибяваща, макар и бозица. България вече е 13-та в залозите, Чехия също падна много Ясно ми е, че не злобееш срещу момичето. Говорих общо за хейта към Юлия, който ми е прекалено хард и твърде много. Не го заслужава и ме е жал, тва е. Та тя е шампион по дислайкове в тубата. Не ме ебе въобще за Русия и не съм русофил...даже точно обратното. Тъпо ми е за момичето. Карай....майната му. Отпадна вече, но на мен песента ми харесва. Имаше доста по-слаби. Какво мислиш за песента на Германия? Звученето й ми наподобява на това на Ед Шийрън. Харесва ми много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ясно ми е, че не злобееш срещу момичето. Говорих общо за хейта към Юлия, който ми е прекалено хард и твърде много. Не го заслужава и ме е жал, тва е. Та тя е шампион по дислайкове в тубата. Не ме ебе въобще за Русия и не съм русофил...даже точно обратното. Тъпо ми е за момичето. Карай....майната му. Отпадна вече, но на мен песента ми харесва. Имаше доста по-слаби. Какво мислиш за песента на Германия? Звученето й ми наподобява на това на Ед Шийрън. Харесва ми много. Я виж видеото от снощи в канала на Евровизия. Като гледам руснаците яко си я хейтят. 21к дислайкове срещу 4к лайкове, 8,2к коментари, които са упреци Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Я виж видеото от снощи в канала на Евровизия. Като гледам руснаците яко си я хейтят. 21к дислайкове срещу 4к лайкове, 8,2к коментари, които са упреци Чел съм коментарите им. Това само потвърждава думите ми. Големи са идиоти. Те я хейтят не защото песента е слаба и не им харесва, а защото ги е яд, че не се класираха. Приемат го като позор и ся серат лайна върху момичето. Ама иначе я пратиха в Лисабон на инвалиден стол. Гнусари. Миналата година, като не допуснаха Юлия до конкурса, вдигнаха голяма олелия, подкрепяйки я. А сега я плюят, защото така им изнася. Тва момиче участваше в руския Х фактор, стигна до финал и завърши на второ място. Беше голяма любимка. Ама сега трябва да си го изкарат на някой, пукайки се от яд, че великата им държава за втора година е аут от Евровизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тая песен е брутална. Директно ми влиза в личния топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Унгария изкъртиха с брутален рок/метал. Тамън бях заспал от другите изпълнения и рязко се разсъбудих. :1000 (29): Нашата песен е супер добра и различна от всичко тази година, дано се класираме в топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.