Lelqtian Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Съвсем ясно написах телевот. В комбинация с вота на журито, където си е първа с голяма разлика от втория, става първа по общ вот. Предвид факта, че на финала е първа по телевот, е интересно с какво е изпъкнала пред останалите 4-ма за публиката. Моят човек пък си е бил първи по вот на журито с цели 40 точки пред Рибак, което е може би единственото нещо, което се пренесе и във финала. Мани тва. Коментирай как австралийката (която междудругото много ми напомни като изпълнение наша Софка, и то не по естествен тен) от 4та на 2рия полуфинал (7ма по телевот) е на 20 място (последна по телевот). Ебати срива, а беше по разни прогнози в топ 5 като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мани тва. Коментирай как австралийката (която междудругото много ми напомни като изпълнение наша Софка, и то не по естествен тен) от 4та на 2рия полуфинал (7ма по телевот) е на 20 място (последна по телевот). Ебати срива, а беше по разни прогнози в топ 5 като цяло. Тя си беше яко неадекватна, нейната финална позиция ми е окей. Иначе Австралия много страда от факта, че няма съседки, все е порязана откъм телевот (с изключение на Дами, но там песента беше адски въздействаща). Имало е и други скандални сривове, сега разгледах. Кипър 2017 - 4ти в полуфинала, 21 във финала или по-шокиращото - Израел 2017 - 3ти в полуфинала, 24 във финала. Това по общ вот. Очевидно на полуфиналите се гласува доста по-малко и затова се получава така. Да го направят само с журита, пък публиката само на финала, или пък да се воти с някакви много стабилни онлайн платформи, които не подлежат на хакване (почти невъзможно). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нета смаза. Обаче българите сме си голяма злоба, ей. Не спряха да я плюят навсякъде. Иначе аз не знам как да си обясня слабото ни класиране. Песента ни беше ТОП и бяхме фаворити от самото начало. Може би хореографията ни изигра лоша шега. Голямата конкуренция също... нищо, догодина по-добре! Нета е пълно перде, много ме кефи. Заслужен победител Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 С какво сме се изложили? Песента си е супер читава и конкурсна. Е, как сме се изложили? Страхотно пеене, представяне и песен. Въпросът, че нямаме пайети, шоу, танцьорки, кокошки, не копираме Бионсе и нямаме стабилна геополитическа подкрепа в гласовете не означава, че сме се "изложили". Представихме се страхотно. Останалото беше шоу и политика. Съжалявам, но Европа се произнесе. Изключете си патриотичния филтър, и приемете че песента ни за нищо не става. Щяхме да имаме шансове ако бяхме изпратили бързо парче, но парите надделяха. Тъкмо набрахме скорост. Толкова ме е яд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Съжалявам, но Европа се произнесе. Изключете си патриотичния филтър, и приемете че песента ни за нищо не става. Щяхме да имаме шансове ако бяхме изпратили бързо парче, но парите надделяха. Тъкмо набрахме скорост. Толкова ме е яд. Четох коментарите в началото на темата и откровено се смях - рано-рано си обявил как се казва парчето и кой го пее и са ти заявили, че са глупости. И много хора са направили правилни прогнози (включително и аз) - след 3 от 4 години триумф на баладите, ще печели бърза песен и че група не е добро решение. Ето моят рекап, че явно погълнах много кофеин и няма да се спи: 1 - Украйна - подценено парче, супер зарибяващо, трябваше да е по-високо 2 - Испания - силна песен, но слабо изпълнение, класира се правилно 3 - Словения - не е лоша песента, но е основно бийт, иначе си припявам "Хвала, не", класира се правилно 4 - Литва - въздействащо парче, много емоционално, но аман от балади, класира се правилно 5 - Австрия - сега на финала ми допадна супер много, перфектен вокал, класира се правилно 6 - Естония - въздействащо изпълнение, ефектно представяне, не ме грабна, но бих казала класира се правилно 7 - Норвегия - песента не ми харесваше, но предвид енергията на изпълнителя и ефектното представление, ми беше в топа и не е за втората половина - трябваше да е по-високо 8 - Португалия - благодаря на организаторите за тази заслужена пауза, а и се зарадвах да видя Кристиан Костов отново на сцената, класира се правилно 9 - Великобритания - силна песен, хубав вокал, овладя се перфектно след изскачането на сцената, трябваше да е по-високо 10 - Сърбия - класи под всичко останало във всяко отношение, а и доказва, че вокални групи не стоят добре на тази сцена, колебая се, но ще заключа: трябваше да е по-надолу 11 - Германия - една от изненадите на вечерта, много ме развълнува, а и се радвам, че Германия се е посъвзела, класира се правилно 12 - Албания - най-незапомнящата се (с добро или лошо) песен, трябваше да е по-надолу 13 - Франция - супер въздействащо парче, но едно от пострадалите от постния си стейджинг, трябваше да е по-високо 14 - Чехия - супер зарибяваща песен, хареса ми този път и изпълнението, като цяло си е с добра позиция, но за мен си беше чист топ 5, затова - трябваше да е по-високо 15 - Дания - един от wtf моментите, скука и тъпня - трябваше да е по-надолу 16 - Австралия - тая неадекватна неандерталка има късмет, че песента й е супер, така че класира се правилно 17 - Финландия - не е чак за предпоследно място, не е лошо парчето и съм си го пускала, трябваше да е по-високо 18 - България - този път представянето беше супер, но вече си изказах критиките за това, че е група и се обира от емоцията и в крайна сметка трябваше да е по-високо 19 - Молдова - тъпо циганско парче, спасено от интересния стейджинг, трябваше да е по-надолу 20 - Швеция - изписах 4 страници в рев за този перфектен екземпляр на мелодичния поп и сладура, който го пее, просто ще кажа трябваше да е 6 позиции по-високо 21 - Унгария - харесва ми да има нещо различно, според мен пострада заради това, че рекапът беше само пищене, трябваше да е по-високо 22 - Израел - приемам я за победител и няма да лъжа, че една от най-слушаните ми песни, но някак си ми се искаше да имаме изненадващ победител, затова трябваше да е по-надолу 23 - Холандия - още една ценна пауза, благодаря, Холандия явно е Тексас на Европа, за 5 години това е трето кънтри, не, мерси - класира се правилно 24 - Ирландия - приятно мелодично парче без потенциал за победител, но определено ощетено - трябваше да е по-високо 25 - Кипър - определено е песен, която ще си пускам, но този тип изпълнения останаха в предното десетилетие и фаворитите ми бяха други, трябваше да е по-надолу 26 - Италия - другият wtf момент в резултатите, ужасно вокално изпълнение, а и предвид, че предната година бяха шести, с тази боза да са пети не ми се връзва - трябваше да е по-надолу Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 П.С. Николче не ти е Мк виновна в случая.Всички съседи ви дадоха 0т. Обградени сме от селяндури :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Съжалявам, но Европа се произнесе. Изключете си патриотичния филтър, и приемете че песента ни за нищо не става. Щяхме да имаме шансове ако бяхме изпратили бързо парче, но парите надделяха. Тъкмо набрахме скорост. Толкова ме е яд. Ако беше наистина за нищо, тогава щяхме да си стоим в полуфинала или дори на последните места на финала. Да не говорим, че получи наградата Марсел Безансон за най-добре композирана песен. Ама наистина много сте се разглезили. Явно вече всичко под топ 3 за вас е провал. Забравихте Красимир Аврамов, Миро, Мариана Попова, Каффе и другите подобни излагации май, което пак ще си ни е нивото. :mf_surrender: Последните 3 песни са писани от Борислав Миланов, който е и композитор на австрийската песен. Значи вече той има 4-2-3 място последните 3 години. Без него не ми се мисли дори какво би било... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 20 - Швеция - изписах 4 страници в рев за този перфектен екземпляр на мелодичния поп и сладура, който го пее, просто ще кажа трябваше да е 6 позиции по-високо Ама сериозно ли е сладур? Прилича ми на лелка-лесбийка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Четох коментарите в началото на темата и откровено се смях - рано-рано си обявил как се казва парчето и кой го пее и са ти заявили, че са глупости. И много хора са направили правилни прогнози (включително и аз) - след 3 от 4 години триумф на баладите, ще печели бърза песен и че група не е добро решение. Ето моят рекап, че явно погълнах много кофеин и няма да се спи: 1 - Украйна - подценено парче, супер зарибяващо, трябваше да е по-високо 2 - Испания - силна песен, но слабо изпълнение, класира се правилно 3 - Словения - не е лоша песента, но е основно бийт, иначе си припявам "Хвала, не", класира се правилно 4 - Литва - въздействащо парче, много емоционално, но аман от балади, класира се правилно 5 - Австрия - сега на финала ми допадна супер много, перфектен вокал, класира се правилно 6 - Естония - въздействащо изпълнение, ефектно представяне, не ме грабна, но бих казала класира се правилно 7 - Норвегия - песента не ми харесваше, но предвид енергията на изпълнителя и ефектното представление, ми беше в топа и не е за втората половина - трябваше да е по-високо 8 - Португалия - благодаря на организаторите за тази заслужена пауза, а и се зарадвах да видя Кристиан Костов отново на сцената, класира се правилно 9 - Великобритания - силна песен, хубав вокал, овладя се перфектно след изскачането на сцената, трябваше да е по-високо 10 - Сърбия - класи под всичко останало във всяко отношение, а и доказва, че вокални групи не стоят добре на тази сцена, колебая се, но ще заключа: трябваше да е по-надолу 11 - Германия - една от изненадите на вечерта, много ме развълнува, а и се радвам, че Германия се е посъвзела, класира се правилно 12 - Албания - най-незапомнящата се (с добро или лошо) песен, трябваше да е по-надолу 13 - Франция - супер въздействащо парче, но едно от пострадалите от постния си стейджинг, трябваше да е по-високо 14 - Чехия - супер зарибяваща песен, хареса ми този път и изпълнението, като цяло си е с добра позиция, но за мен си беше чист топ 5, затова - трябваше да е по-високо 15 - Дания - един от wtf моментите, скука и тъпня - трябваше да е по-надолу 16 - Австралия - тая неадекватна неандерталка има късмет, че песента й е супер, така че класира се правилно 17 - Финландия - не е чак за предпоследно място, не е лошо парчето и съм си го пускала, трябваше да е по-високо 18 - България - този път представянето беше супер, но вече си изказах критиките за това, че е група и се обира от емоцията и в крайна сметка трябваше да е по-високо 19 - Молдова - тъпо циганско парче, спасено от интересния стейджинг, трябваше да е по-надолу 20 - Швеция - изписах 4 страници в рев за този перфектен екземпляр на мелодичния поп и сладура, който го пее, просто ще кажа трябваше да е 6 позиции по-високо 21 - Унгария - харесва ми да има нещо различно, според мен пострада заради това, че рекапът беше само пищене, трябваше да е по-високо 22 - Израел - приемам я за победител и няма да лъжа, че една от най-слушаните ми песни, но някак си ми се искаше да имаме изненадващ победител, затова трябваше да е по-надолу 23 - Холандия - още една ценна пауза, благодаря, Холандия явно е Тексас на Европа, за 5 години това е трето кънтри, не, мерси - класира се правилно 24 - Ирландия - приятно мелодично парче без потенциал за победител, но определено ощетено - трябваше да е по-високо 25 - Кипър - определено е песен, която ще си пускам, но този тип изпълнения останаха в предното десетилетие и фаворитите ми бяха други, трябваше да е по-надолу 26 - Италия - другият wtf момент в резултатите, ужасно вокално изпълнение, а и предвид, че предната година бяха шести, с тази боза да са пети не ми се връзва - трябваше да е по-надолу Нещо ми се струва че силно пресилваш заслугите на всички дори бегло иначе симпатични младежи, особено ако са от Швеция (също Норвегия, Украйна) които не бяха нищо особено за сметка на други, които показаха повече от тях и евентуално можеше да бъдат по-нагоре в класацията (Сърбия, Австралия) поне малко. По сериозно, лично аз единственото класиране, с което съм остро несъгласен и хич никак не разбирам е 5то за Италия - тия ми бяха фаворит за задния край с около 0 точки. Ма квот такова нали, вкрайна сметка, никога не можем да угодим на всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Наркоманката и приятелят на Цветка Пеевска ни провалиха. Най-големия ни провал според медиите. Кой я създаде тази измислена група. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 И Албания е група, но както виждате е доста по-напред от нас. Ако не беше група, песента нямаше да звучи така. За мен Bones е по-силна от последните ни 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Ако беше наистина за нищо, тогава щяхме да си стоим в полуфинала или дори на последните места на финала. Да не говорим, че получи наградата Марсел Безансон за най-добре композирана песен. Ама наистина много сте се разглезили. Явно вече всичко под топ 3 за вас е провал. Забравихте Красимир Аврамов, Миро, Мариана Попова, Каффе и другите подобни излагации май, което пак ще си ни е нивото. :mf_surrender: Последните 3 песни са писани от Борислав Миланов, който е и композитор на австрийската песен. Значи вече той има 4-2-3 място последните 3 години. Без него не ми се мисли дори какво би било... Пуснаха ни на финала и ни дадоха тази награда от съжаление. Надявам се догодина Кошлуков да не е шеф на БНТ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 България и Франция заслужаваха много по-високо да се класират. Много суперлативи четох за траковете тази година, но лично на мен ми харесаха 6-7. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Последните 3 песни са писани от Борислав Миланов, който е и композитор на австрийската песен. Значи вече той има 4-2-3 място последните 3 години. Без него не ми се мисли дори какво би било... +1 По време на концерта се шегувах, че е трябвало на нас да ни даде австрийската песен, но явно наистина е било по-добре... Ама сериозно ли е сладур? Прилича ми на лелка-лесбийка Хм, Кристиан Костов също, явно такива харесвам за сцената на Евровизия @Lelqtian, Винаги надценявам младежите, ако забелязваш във фаворитите ми има една-единствена жена И Албания е група, но както виждате е доста по-напред от нас. Ако не беше група, песента нямаше да звучи така. За мен Bones е по-силна от последните ни 2. Винаги можеше да са зад сцената, така или иначе соло и водещи вокали имаха само трима от петимата. А Албания са само с един вокалист? Да не би за Молдова да мислиш? Пуснаха ни на финала и ни дадоха тази награда от съжаление. Надявам се догодина Кошлуков да не е шеф на БНТ. Твърде си краен. Виж, че половината спрягани за фаворити на букита и какво ли още не са с лоши позиции, просто публиката наказа еднообразната музика и всичко, правено "по калъп" за Евровизия. П.П. С народните мотиви не ни върви особено, другият път да не се опитват да вкарват такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 вотът на журото Как ще коментирате скандалния зрителски вот ? Украйна - 119 точки. Швеция - 21 точки. Швеция 2 място, а Украйна последно място при журитa Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 И Албания е група, но както виждате е доста по-напред от нас. Ако не беше група, песента нямаше да звучи така. За мен Bones е по-силна от последните ни 2. Разбира се, че е по-силна. Просто Тета беше по-шумна и клоунска. Въпреки това се радвам, че спечели тя, а не оня чалгатрополис от Кипър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Как ще коментирате скандалния зрителски вот ? Украйна - 119 точки. Швеция - 21 точки. Швеция 2 място, а Украйна последно място при журитa На Украйна ясно, че е от диаспората, но пък мен си ме кефи парчето, особено в куплетите, така че се радвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Само стоите и плюете по Елени, а после ревете че сме имали 0т. от съседките ни, ами така ще е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Като сте злобни и недоволни - свинето ви го начукаСтрахотно представяне от България. Не сме се изложили със сигурност. Спрете с глупостите.I'M NOT YOUR TOOOOY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Като сте злобни и недоволни - свинето ви го начукаСтрахотно представяне от България. Не сме се изложили със сигурност. Спрете с глупостите.I'M NOT YOUR TOOOOY 75 k - Dislike Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 75 k - Dislike А много важно, която и песен да спечели ще има много дислайкове. Нали спечели, има си най-гледаната песен от тазгодишната Еворвизия и може би има шанс за световен хит. Коментирайте факта, че Нета си изпуснала трофея (наградата) и се счупил К Р А Л И Ц А Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Пак добре, че не го е изяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 А много важно, която и песен да спечели ще има много дислайкове. Нали спечели, има си най-гледаната песен от тазгодишната Еворвизия и може би има шанс за световен хит. Коментирайте факта, че Нета си изпуснала трофея (наградата) и се счупил К Р А Л И Ц А Не е съвсем така, просто в последните години победителите са малко скандални или трудни за възприемане, или пък и двете (Джамала). Хироус никога не е имала такъв вот, Кончита обаче година по-рано - да. А за трофея - жестока, тя е паднала и по стълбите като е отивала да си вземе наградата, много се притесни и развълнува. Ако на някой му попадне обстоен анализ на резултатите (статия или видео), да дава насам, чете ми се, а нищо не намирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 "Toy" наистина има голям шанс да стане световен хит. Общо за 14ч. е направила към 15млн. гледания и за един ден щe мине смешният победител от миналата година.Нета разби всичко живо! Бг догодина да пратят някоя чалгарка, щото повечето песни ще са в стилът на Елени. Общо взето имахме най-силната евровизия след 2012 година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нашите чалгарски не стават за международна (или каквато и да е) сцена. Само за кръчмите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.