Wild_Style Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Netta Barzilai - Кралица на 2018! Много и се кефя на Netta! Нямам търпение да видя как ще им пръсне сцената на тези в Португалия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Мен ме грабна още от първото слушане. Страхота е, мистериозна малко, разтърсваща. Страшни вокали, инструменталът е як, вселенска е направо. Коментарите са 99% положителни. Само ми се искаше Жана да изпъква повече, има много характерен глас. На сцената трябва да вкарат нещо от прабългарите. :1000 (19): Само в тоя форум мога да прочета подобни простотии и да не мога да спра да се смея. Жана и бенд,сега да вкарат нещо от прабългарите Какво ще вкара ? Пръст в гъза ли да вкарат от прабългарите ? Ох добре,че нищо не зависи от хора като вас,че тежко ни.... Според мен JJ е подкупил журито с нечии пари, сещате се на кой и е вкарал Жана в песента от жал защото я са я отрязали. Трябва да върнат телевизионното гласуване. Искам иконка за прекръстване :helpsmilie: Може и за пръскане със светена вода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Мега яката музика... Оптимист съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 JJ ми е страшно противен и ако нещо не се получи с песента, сигурно ще е заради мазната му физиономия. Иначе предложението ни е много приятна изненада, музиката пръска. За втора поредна година изпращаме малко по-тъмно и тежко парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Официално днес направихме най-успешната си премиера на песен на #Евровизия, като най-вероятно до края на деня ще минем над 300 000 гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това, както и първото място при букмейкърите преди излизането на песента на Израел, са единствено заслуги на Кристиан Костов, а не на Жана и останалите амеби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това, както и първото място при букмейкърите преди излизането на песента на Израел, са единствено заслуги на Кристиан Костов, а не на Жана и останалите амеби. То пък едни заслуги с тази неговата транс визия и поведение на госпожица в цикъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това, както и първото място при букмейкърите преди излизането на песента на Израел, са единствено заслуги на Кристиан Костов, а не на Жана и останалите амеби. Нека не забравим и смелото решение на БНТ и останалите организатори да пуснат нашта песен след всички останали. То пък едни заслуги с тази неговата транс визия и поведение на госпожица в цикъл. И аз не съм му фен, ама 2рото място си е 2ро място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Песента е много добра. Особено единият мъжки вокал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много ме зариби нашата песен, но я виждам извън топ 5. След толкова години триумф на бавните песни (даже Heroes, Only Teardrops и Euphoria не са high tempo), мисля, че тази година Израел са наистина добро решение, зарибяваща и мелодична песен, тази ще смаже на сцената, а тематиката за феминизма е супер актуална. Досега победителят никога не е бил моят фаворит, освен двете шведски песни от последните години, ама то там от километри си личеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Паметно ще е Netta да спечели, тамън точно 20 години от последната победа на израелците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Страхотна е нашата песен. Цял ден я слушам. Де да се слушаха такива песни в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Израелската е ужасна. Ето тоа я много свежарска. На Елени е много зарибяваща, но като цяло е супер повърхностна, а е правена с претенцията да е cool. Нашата ми харесва най-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Искам иконка за прекръстване :helpsmilie: Може и за пръскане със светена вода В тази държава всичко става с $$$$ . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Само в тоя форум мога да прочета подобни простотии и да не мога да спра да се смея. Жана и бенд,сега да вкарат нещо от прабългарите Какво ще вкара ? Пръст в гъза ли да вкарат от прабългарите ? Ох добре,че нищо не зависи от хора като вас,че тежко ни.... Виждам, опитал си се да кажеш нещо, но не си успял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Израелската е ужасна. Ето тоа я много свежарска. На Елени е много зарибяваща, но като цяло е супер повърхностна, а е правена с претенцията да е cool. Нашата ми харесва най-много. Ако Лиъм Пейн и Ед Шийрън имаха брат ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Ако Лиъм Пейн и Ед Шийрън имаха брат ... Дам, чехчето изглежда точно като да му липсват 4/5 от бойбандата, както и договор с Bel Ami. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Много в стил ала Robin Bengtsson от Швеция и неговата песен за конкурса миналата година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тази година между другото има поне 10 много добри песни. Гърция, Литва, Естония, Израел, Норвегия, Хърватия, Беларус ... ше й е трудно на нашата Жаба и на другите хубостници, но имат реален шанс с това добро парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тази година между другото има поне 10 много добри песни. Гърция, Литва, Естония, Израел, Норвегия, Хърватия, Беларус ... ше й е трудно на нашата Жаба и на другите хубостници, но имат реален шанс с това добро парче. Посочените нямат шанс. Всички освен Норвегия ще останат в полуфинала. По-скоро победителя ще е Гърция/България/Естония/Израел/Дания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На Гърция песента е супер, но няма да спечели. Първо че е на гръцки, второ че е прекалено бавна и трето всички мразим византийците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На Гърция песента е супер, но няма да спечели. Първо че е на гръцки, второ че е прекалено бавна и трето всички мразим византийците. Според мен има всичко дето и трябва за да спечели. Песента е доста мистична a и гласът на Yianna е много хубав. Ако претставянето на сцената е на място, може спокойно да се нареди в топ 3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Според мен има всичко дето и трябва за да спечели. Песента е доста мистична a и гласът на Yianna е много хубав. Ако претставянето на сцената е на място, може спокойно да се нареди в топ 3. Песента не е лоша, но няма никви шансове. А победителя е повече от ясен, тряя стане голямо чудо, за да не е Израел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Някой има ли вече мастър на Bones Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 Някой има ли вече мастър на Bones Росен е поснтал mp3 по нагоре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.