Jump to content

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Jake каза:

Имало е някога...Те също нямат големи хитове от години. Да не говорим, че още от едно време клиповете им изглеждаха много по-евтини от напите, а визията на певачките винаги е била тип груб травестит.  Всъщност едни от най-хубавите кавъри в БЪлгария са на гръцки песни. Гърците са много по-добри и с по-високо качество. 

От къде тръгна тоя слух, че не е продала залата? Сега погледнах, останали са много малко места...

Но залата е почти пълна, виж го... 

Като е такава звезда защо виси постоянно в България? И визия и глас е под всякаква критика днес... Стига сме били подлоги на някакви певачки от миналото на Югославия.. Сърбия днес не е това което е била. Вчера бях там, адски мизерна държава...

Човек, жената е болна, по-полека. Каква визия искаш ти? На нашите певици каква е визията? Ремонтирани клюнове и селски рокли. Айде. Къде ви е емпатията, се чудя понякога? Нонстоп пълни всички зали във всички държави там. За разлика от Цеца, дето не е добре дошла навсякъде. В БГ пеят всички. Гласът е бил бетон години наред, обясних причината да не е бил такъв на концерта с Брена. Не сме подлоги на никого ние, певиците са. Сами се поставят в тая ситуация. Мисълта ми беше, че Драгана не се надува, за да се налага да я иронизираш.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, i810 каза:

Не се подигравам...  Няма за какво да го правя... Чудя се, защо не признае пред хората истината, че причината е непродадени билети, а не да се оправдава, че времето не стига, за да се справи с подготовката на този концерт... С това болно его, предпочитат да излъжат, но не и да споделят с хората фактите, каквито и да са те.

Че кой ще признае такова нещо? Та то дори Преса, Фики и Теа отменяха концерти поради "технически причини"...

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, adorable каза:

Човек, жената е болна, по-полека. Каква визия искаш ти? На нашите певици каква е визията? Ремонтирани клюнове и селски рокли. Айде. Къде ви е емпатията, се чудя понякога? Нонстоп пълни всички зали във всички държави там. За разлика от Цеца, дето не е добре дошла навсякъде. В БГ пеят всички. Гласът е бил бетон години наред, обясних причината да не е бил такъв на концерта с Брена. Не сме подлоги на никого ние, певиците са. Сами се поставят в тая ситуация. Мисълта ми беше, че Драгана не се надува, за да се налага да я иронизираш.

Нямам идея болна ли е или от какво. Въпроса беше, че обиждаха Глория която изглежда в пъти по-добре и пее по-добре.... Същото и с Рени.  Гледах видеа от концерта на Брена и Драгана, "бенда" също беше под всякаква критика.... 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

Имало е някога...Те също нямат големи хитове от години. Да не говорим, че още от едно време клиповете им изглеждаха много по-евтини от напите, а визията на певачките винаги е била тип груб травестит.  Всъщност едни от най-хубавите кавъри в БЪлгария са на гръцки песни. Гърците са много по-добри и с по-високо качество. 

От къде тръгна тоя слух, че не е продала залата? Сега погледнах, останали са много малко места...

Но залата е почти пълна, виж го... 

Като е такава звезда защо виси постоянно в България? И визия и глас е под всякаква критика днес... Стига сме били подлоги на някакви певачки от миналото на Югославия.. Сърбия днес не е това което е била. Вчера бях там, адски мизерна държава...

Личи си, че нямаш и понятие от сръбската музика, така че е излишно да се коментира. Запознай се с Александра Прийович, като за начало ще ти е достатъчно. 

Залата на Рени е абсолютно празна, продава билетите си в три сайта. В грабо са продадени 40 билета. 

Сподели в други сайтове

Те нямат самоуважение и пеят сръбски песни по участията си, пък после защо не били уважавани. Честно казано нямам търпение тези дъртачки да се пенсионират.

Сподели в други сайтове

Вече официално и потвърдено. Рени е флоп и става само за седянки и селски соарета.

Сподели в други сайтове

преди 23 часа , adorable каза:

Пожелавам да си напълни  залата ноември, все пак тя първа почна с тия концерти в НДК и заслужава успех. Хитове не й липсват, просто хората бързо забравят и се пренасочват. Трябва повечко време и реклама и ще стане, напоследък има голямо пренасищане от концерти.

Аз знам само 3 хита на Рени - Плакала съм, Влюбих се опасно в комшият отдясно и Като пица. Концерт не се прави само с 3 песни.

Това да не е Кама с 10-те тотални вечни мастодонта и още поне 10-15 сезонни хита?!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , adorable каза:

И не че нещо, но Гранд поне оцениха Рени достойно, за разлика от БГ, където й даваха само награди за Успехи зад граница, а 3 поредни години имаше по-големи хитове от награждаваните за Певица. Добре, че беше тя, та да може тия, които "не се" слагат на крантите, да направят кариери с легални кавъри.

Не се заяждам, но точно тези 3 поредни години (1998, 1999 и 2001) не е ли точно Глория награждавана за Певица на годината?! 

Сподели в други сайтове

Чудно как не е заживяла/развила в Сърбия като постоянен изпълнител там. Не е за български таргет просто. Излъчването й е сръбско. На българите им е по мила румънската и гръцката музика.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DenFevgo каза:

В грабо са продадени 40 билета. 

Това, ако е вярно 💀
Още преди месеци писах, че с тези цени няма шанс да напълни залата, но тя надхвърли най-смелите ми очаквания относно този заформящ се медиен погром. С 10 госта и пак почти нищо продава. Трагедия. По-добре да се отказва изобщо.

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Jake каза:

Лижеме задниците на пенсионерките от Сърбия които всяка седмица са в Бълхгария, но не оценяваме Рени.  Такъв народ сме си просто.... Дори и мизерия като Сърбия, ценим повече. Скоро четох коментарите под видеото с Глория и Драгана, българите обиждаха Глория, а Драгана нито визия, нито глас имаше на него... 

Работя в международна компания със седалище в Америка, в колектив на средна възраст 33-35 години. И няма човек, който да не е фен на Цеца - да не е ходил на нейн концерт или да не знае нейните песни. Така че Сръбската музика е фактор!

Не съм убеден, че колегите подозират съществуването на Рени обаче.

Сподели в други сайтове

От 9.03.2025 г. от 19:24, Runevski каза:

Концертът на Рени в зала 1 на НДК се отлага за 11ти ноември. Това обяви днес самата тя в социалните мрежи. Вчера пък излезе нов машъп, в който е включена “Не се страхувам”. 

С какъв патос пишеш за това смехотворно отлагане с цели 6 месеца - припадам! :roll1:"Обяви днес самата тя" викаш. Брутална излагация откъдето и да се погледне. Естествено, че съм ЗА концертите, жената се опитва да направи нещо, но... Не само хит или албум, та тя дори актуален сингъл няма, успешен или не. Не знам какво си е мислела, честно. Човек трябва да си преценява възможностите.

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза:

Работя в международна компания със седалище в Америка, в колектив на средна възраст 33-35 години. И няма човек, който да не е фен на Цеца - да не е ходил на нейн концерт или да не знае нейните песни. Така че Сръбската музика е фактор!

Не съм убеден, че колегите подозират съществуването на Рени обаче.

Това звучи като кол център или сродно...Да, за там е нормално. По мое наблюдение се слуша от 50+. 

Сподели в други сайтове

Ако Рени има фенове, които биха отишли, то това са по-скоро джен екс , бумъри и ранни милениалс. Те си я харесват и Рени трябва да стигне до тях някак. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Чудно как не е заживяла/развила в Сърбия като постоянен изпълнител там. Не е за български таргет просто. Излъчването й е сръбско. На българите им е по мила румънската и гръцката музика.

И сръбското, и гръцкото са големи фактори. Рени имаше огромен успех за чужденка в Сърбия. Може би не трябваше да зарязва Сърбия напълно след като се задоми.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Това звучи като кол център или сродно...Да, за там е нормално. По мое наблюдение се слуша от 50+. 

Не е кол център :roll1:
Факт е, че Цеца пълни Ушче, пълни Макарана, пълни Арената в няколко последователни вечери и държи рекорда за най-посещаван концерт на Балканския полуостров и 11-тия най-посещавн изобщо 😘 
image.png.e7903b6435267cd61540119698f452a4.png

Цеца държи и 23-тия най-посещаван концерт с този си от 2006-та

image.png.fe2c70e94ce2b93d334b72817955f373.png

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не е кол център :roll1:
Факт е, че Цеца пълни Ушче, пълни Макарана, пълни Арената в няколко последователни вечери и държи рекорда за най-посещаван концерт на Балканския полуостров и 11-тия най-посещавн изобщо 😘 
image.png.e7903b6435267cd61540119698f452a4.png

Цеца държи и 23-тия най-посещаван концерт с този си от 2006-та

image.png.fe2c70e94ce2b93d334b72817955f373.png

Не ме интересува Цеца, защо ми пишеш за нея? Това им е най-известната певачка, нормално да има такава история. Стига лиза задниците на сърбите. Не се интересувам от тази жена. Сръбското обикновено е за простолюдието по селата у нас. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

Не ме интересува Цеца, защо ми пишеш за нея? Това им е най-известната певачка, нормално да има такава история. Стига лиза задниците на сърбите. Не се интересувам от тази жена. Сръбското обикновено е за простолюдието по селата у нас. 

Не се интересуваш от Цаца, но я обсъждаш?!
С всеки коментар се показваш колко маргинален си, всичките ти тези потънаха по-бързо и от Титаник. 

Нека Рена си направи концертчето, но към днешна дата е по-рентабилно да канселира тоя целия цирк и да се прави, че изобщо не съществува. Покани 10 сърбина и пак е колосален флоп. Толкова си може. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не се интересуваш от Цаца, но я обсъждаш?!
С всеки коментар се показваш колко маргинален си, всичките ти тези потънаха по-бързо и от Титаник. 

Нека Рена си направи концертчето, но към днешна дата е по-рентабилно да канселира тоя целия цирк и да се прави, че изобщо не съществува. Покани 10 сърбина и пак е колосален флоп. Толкова си може. 

Защо да го канцелира, та залата е почти пълна? С какво това ще ти помогне или навреди? Значи и твоята теза издиша след като с 10 сърбина няма интерес? 

Не се ли радваш когато се правят поп-фолк концерти в зали, а не в кръчми? Не би ли трябвало като зверски чалга фен да подкрепяш това? 

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Защо да го канцелира, та залата е почти пълна? С какво това ще ти помогне или навреди? Значи и твоята теза издиша след като с 10 сърбина няма интерес? 

Не се ли радваш когато се правят поп-фолк концерти в зали, а не в кръчми? Не би ли трябвало като зверски чалга фен да подкрепяш това? 

Чалгата на сапун! Чалгарките - на бесилото! Чалга феновете - в концлагер!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Чалгата на сапун! Чалгарките - на бесилото! Чалга феновете - в концлагер!

Между другото, с теб трудно се води някаква нормална дискусия, кажи ако имаш някакъв ментален проблем, сериозно.  Имам чувството, че си пиша с Рашия....  Висиш денонощно в чалга форум и сипеш клетви към чалгарките, това си е шизофрения...  

Жената седнала да прави нещо в и без това умрялата чалга, те "дано се провали, дано остане празна залата"... Е'аси злобата, братче.... 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jake каза:

Между другото, с теб трудно се води някаква нормална дискусия, кажи ако имаш някакъв ментален проблем, сериозно.  Имам чувството, че си пиша с Рашия....  Висиш денонощно в чалга форум и сипеш клетви към чалгарките, това си е шизофрения...  

Жената седнала да прави нещо в и без това умрялата чалга, те "дано се провали, дано остане празна залата"... Е'аси злобата, братче.... 

Не си интересен, дори не си и забавен.
Какво има да се коментира на концерта на Рени? Глория, Стораро, Преслава, Криско, Софка, Галена и Азо си напълниха/ще си напълнят залите без проблем.
Рени обаче няма да успее - тя е на принципа "видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак". Целият ѝ срив и невъзможност да се впише в текущата обстановка на жанра се дължи на: 1) огромного ѝ его и самолюбие; 2) нетрезвата ѝ преценка за действителността и нейното присъствие в нея.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не си интересен, дори не си и забавен.
Какво има да се коментира на концерта на Рени? Глория, Стораро, Преслава, Криско, Софка, Галена и Азо си напълниха/ще си напълнят залите без проблем.
Рени обаче няма да успее - тя е на принципа "видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак". Целият ѝ срив и невъзможност да се впише в текущата обстановка на жанра се дължи на: 1) огромного ѝ его и самолюбие; 2) нетрезвата ѝ преценка за действителността и нейното присъствие в нея.

Не държа да съм нито интересен, нито забавен... Рени не се конкурира с топ имената и едва ли иска да се мери с някого. Тя направи и концерт през 2008-ма когато беше още по-залязла. Тя го прави повече за кеф, отколкото за признание най-вероятно. Аз няма да отида на този концерт, нито на този на Галена, която не харесвам, но винаги ще подкрепя подобни инициативи, пак не разбирам защо е цялата злоба. Обидите към външния вид са още по-нелепи... за жена на 55. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Не държа да съм нито интересен, нито забавен... Рени не се конкурира с топ имената и едва ли иска да се мери с някого. Тя направи и концерт през 2008-ма когато беше още по-залязла. Тя го прави повече за кеф, отколкото за признание най-вероятно. Аз няма да отида на този концерт, нито на този на Галена, която не харесвам, но винаги ще подкрепя подобни инициативи, пак не разбирам защо е цялата злоба. Обидите към външния вид са още по-нелепи... за жена на 55. 

тогава беше няколко месеца в праймтайма на национална телевезия.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...