Runevski Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Популярно издателство пуснаха рекламни клипчета как Рени чете кратки откъси от два романа. 1 & 2 И още две публикации, този път от печатната преса. В последната може да разберете каква е причината Рени да напомни, че тя е първата, пяла в зала Арена Армеец. В-к "Телеграф" - http://store.picbg.net/pubpic/8D/6F/466e08a619558d6f.jpg В-к "България днес" - http://store.picbg.net/pubpic/81/9F/a89c18dd34c1819f.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Е, поне знае да чете. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Току що, DarkChild каза: Е, поне знае да чете. Готинко ми е като коментираш бухтолинка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Жалко е като трябва да НАПОМНЯШ, а не да са го запомнили хората. По този начин само търси внимание и да покаже коя била едно време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 44 минути, pacho каза: Жалко е като трябва да НАПОМНЯШ, а не да са го запомнили хората. По този начин само търси внимание и да покаже коя била едно време. Абсолютно. Може да си имал големи успехи едно време, но тръгнеш ли така да ги припомняш, значи смяташ, че хората са ги забравили към днешна дата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 час, pacho каза: Жалко е като трябва да НАПОМНЯШ, а не да са го запомнили хората. По този начин само търси внимание и да покаже коя била едно време. Всъщност Рени никога не е обявявала или дори споменавала, че е първата и в Арената. Аз самия се усетих преди година може би, че вярно нямаше никой преди нея. Така че тя не напомня, а го казва за първи път. Факт е, че много от постиженията остават потулени, но Рени се сеща да говори за тях, чак когато не са на дневен ред и никога не е залагала на добрата реклама. Дори когато работеше в Сърбия някой беше споменал, че е имало информационно затъмнение за успехите и, и масово се е мислело, че пее кавъри. Но ако търсеше внимание с това, не мислиш ли, че щеше да каже кой я е провокирал, а не тактично да не влиза в подробности? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Мисля, че е редно вече да приеме някаква част от реалността и да спре изобщо да говори за успехите си. Това, че го казва за първи път, не означава, че не го напомня. Особено това пък за Арената на момента трябва да се преустанови като дискусия, защото никой себеуважаващ се изпълнител не би правил голям въпрос от това, че първи е изпял две песни в почивката на Лепа Брена. Да е била ново лице пак е разбираемо, но тя имаше 13 години кариера тогава - това не е за хвалба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 час, omline каза: Мисля, че е редно вече да приеме някаква част от реалността и да спре изобщо да говори за успехите си. Това, че го казва за първи път, не означава, че не го напомня. Особено това пък за Арената на момента трябва да се преустанови като дискусия, защото никой себеуважаващ се изпълнител не би правил голям въпрос от това, че първи е изпял две песни в почивката на Лепа Брена. Да е била ново лице пак е разбираемо, но тя имаше 13 години кариера тогава - това не е за хвалба. Защо да спре да говори за успехите си? Нима Славка Калчева трябва да спре да говори за Бяла роза или Азис за Хабиби.. Нека да знаят и младите потребители. А това за Арената е един вметнат израз из другите не малко неща. Сам знаеш, че има с какво друго да се похвали, дори тогава и се е струвало незначително, за това и не е говорила за това. Да кажем, че заедно с първа и в Колодрума, Арената е завършека на цикъла Първа с концерт в НДК, първа по сцените на чуждестранни сателитни продукции, първа с концерт на стадион и първа с 4 концерта в зала 1, и единствена с Глория за момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 14 минути, Runevski каза: Защо да спре да говори за успехите си? Защото успехите трябва да говорят сами за себе си. Ако непрекъснато се хвали сама, това говори колко е несигурна в това, което е постигнала. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 48 минути, Runevski каза: Защо да спре да говори за успехите си? Нима Славка Калчева трябва да спре да говори за Бяла роза или Азис за Хабиби.. Нека да знаят и младите потребители. А това за Арената е един вметнат израз из другите не малко неща. Сам знаеш, че има с какво друго да се похвали, дори тогава и се е струвало незначително, за това и не е говорила за това. Да кажем, че заедно с първа и в Колодрума, Арената е завършека на цикъла Първа с концерт в НДК, първа по сцените на чуждестранни сателитни продукции, първа с концерт на стадион и първа с 4 концерта в зала 1, и единствена с Глория за момента. С какви думи трябва да го кажа, за да го разбереш. Арената и Колодрума влизат в списъка й с успехи, когато се напълнят с хора заради нея, а не да си пише за свой актив концерти, на които тя е почивката на титулярен изпълнител. Освен това концертите й в зала 1 на НДК са 3. Славка Калчева говори за "Бяла роза", ако я попитат - сама никога не е иницирала темата. Освен това айде да не се правим на ударени - "Бяла роза" е успех, много по-голям от тези, които имаше Рени (SORRY). Вярно е, че сърбите са шовенисти, но пък е вярно и че тя им пееше на сръбски, не на български (с изключение на едно единствено изпълнение с Орлин Горанов в Гранд Шоу) - ако бях хейтър, шях да кажа, че просто им е лижела егото (все пак българка им пее на техния език) и в замяна получава някакви трохи от звезден статут там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 преди 18 минути, omline каза: С какви думи трябва да го кажа, за да го разбереш. Арената и Колодрума влизат в списъка й с успехи, когато се напълнят с хора заради нея, а не да си пише за свой актив концерти, на които тя е почивката на титулярен изпълнител. Освен това концертите й в зала 1 на НДК са 3. И ти май не ме разбра. Казвам, че изявите и в тези две зали не са нещо голямо за нея, и за това не говорила за тях. Не ги пишем в неин актив, а просто го отбелязваме, и то на последно място, след нейните самостоятелни изяви. А 4тия концерт е съвместния с Шабан и Мирослав. @Fast Все още не е започнала да отбелязва в социалните мрежи всеки един нов милион на всяка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не обичам да се заяждам излишно, но чудесно знаем какво значи на езика на фолк певиците изразът "просто го отбелязвам". То същото като "Хората имат вкус" и теорията за безплодното дърво при Глория, "За да си звезда, трябва да си роден за това" при Кама и "Какво съм ви дала?" при Преса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 И още едно обширно интервю - този път за "Труд". https://trud.bg/рени-всичките-ми-мъже-са-по-млади-от-ме/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 11 минути, Runevski каза: И още едно обширно интервю - този път за "Труд". https://trud.bg/рени-всичките-ми-мъже-са-по-млади-от-ме/ Никой не я брои за жива в България. Тук никога не е била истински голяма. Имала е сензационен успех и тва е. Към днешна дата е меме икона за тези дето я знаят, защото е толко просто парче, а с голямо самочувствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 От 27.02.2020 г. от 9:52, Runevski каза: И още едно обширно интервю - този път за "Труд". https://trud.bg/рени-всичките-ми-мъже-са-по-млади-от-ме/ Ми то по-стари не останаха. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Последни новости: (след 4:41) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 1 Author Report Share Публикувано Април 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Рени участва във великденска програма в Северна Македония. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На македонците пее на сръбски. Пълен идиот. Да не говорим, че пее ужасно, а и май в тоналност различна от съпровода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Уж македонска програма, пък субтитри на български ?!? Отделно и Гергана Димова е участвала. Във фейсбука на BalkanMusicTV има цялото предаване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Защо и Весо Фена е в пейзажа? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 преди 1 час, asylum каза: Защо и Весо Фена е в пейзажа? Цялата гвардия са и направили изненада. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.