VLAD Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Знае къде да се укрие хитрушата, там не ядат свинско. :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Каква кариера управлява сама? Колко успехи и песни има самостоятелно без фирма? Тя поради многото си успехи си прекара времето в Израел при чалмите. Защо говориш глупости?Какво кариера има Рени и кой я помни днес? Беше каквото беше преди много години. Wow, спокойно де. Поинтересувай се като не си запозната. Като за начало, кариерата и в Сърбия и сръбските републики е благодарение на самата нея, а не на Пайнер. Стана първата с концерт в НДК без никаква помощ от Пайнер, стана и първата с концерт на стадион май отново главно заради себе си. Колкото са и помогнали, толкова и и вредяха навремето с тези ощетявания откъм награди, и въпреки всичко се бореше с кавърите и беше единствената с авторски песни от чуждестранни автори, заради което дори обявиха категории като "Най - добра авторска песен от български композитор". А за връзката на Пайнер с Гранд трябва да са и благодарни не само той, но и много певици, които се наложиха с кавъри, които благодарение на Рени се легализираха и издаваха дори сръбски албуми на техни звезди. Но след Пайнер тя дори вдигна позицията си - забелязва се в успеха на последния албум там и в първия след тях. Гръмна с "Горчиво и сладко", която оглавяваше класации месеци наред и предизвика "Уау ефекта" с един от най - скъпо платените клипове. С "Йерусалим" затвърди позицията си, като освен класациите, беше и топ име на Фен ТВ. По това време направи и първото си турне в САЩ, после още няколко - даже двумесечни, беше с най-много гласове от sms-гласуването на зрителите на Пирин Фолк, където спечели цели 3 награди. За същата година бе номинирана и в категорията "Награда за цялостно творчество". 2007ма "Виж ме" стана хит, и клипа, в който за първи път е използван фосфоресциращ грим, внесен от екслкузивно от САЩ, "Джурджевдан" също. Взе участие в концерта на Ритон в НДК и "100-те най - секси жени на света" на FHM, но предизвика бум с фотосесията си за Playboy. За 2008 казах вече, че освен 3ти самостоятелен концерт и съвместен с такива сръбски легенди в НДК, направи и рекорд за продажби у нас. Беше и единствената фолк певица, участваща в селекционната комисия от професионалисти за подбора на песента за българската "Евровизия". После получи пак номинации за песен и певица на десетилетието и две за "Най - секси майка" на "Нощта на сексбомбите", отделно получи други две награди. Пее първа в Арена Армеец и разделя двете части на концерта на Брена, после открива този в Колодрума, където я кани отново, имаше и няколко покани в Сърбия за предавания. После пак имаше интерес с Брадъра, Смени Жената, развода и връщането с децата у нас и голото клипче, започна отново да присъства в класациите.. И това е накратко. Поста ти изглежда ли ти вече неуместен? На 44 дори, ама тихооо да не чуят. Да, управлявала си е сама кариерата и видяхме докъде я докара..... Единственото, в което те превъзхожда е опитът. Определено обстоятелствата на съдбата не се стекоха в нейна полза. Прекъсването с раждането на Аспарух, паузата, заради преместването и адаптирането в Израел, както и последната, когато спря за няколко години, поради сложни отношения със Борис, откъсната от всичко и всички. Ясно е, че има две деца и би следвало да им даде каквото може, защото е сама в тази битка, звездни мигове си е имала достатъчно, а и не може да е на върха вечно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Wow, спокойно де. Поинтересувай се като не си запозната. Като за начало, кариерата и в Сърбия и сръбските републики е благодарение на самата нея, а не на Пайнер. Стана първата с концерт в НДК без никаква помощ от Пайнер, стана и първата с концерт на стадион май отново главно заради себе си. Колкото са и помогнали, толкова и и вредяха навремето с тези ощетявания откъм награди, и въпреки всичко се бореше с кавърите и беше единствената с авторски песни от чуждестранни автори, заради което дори обявиха категории като "Най - добра авторска песен от български композитор". А за връзката на Пайнер с Гранд трябва да са и благодарни не само той, но и много певици, които се наложиха с кавъри, които благодарение на Рени се легализираха и издаваха дори сръбски албуми на техни звезди. Но след Пайнер тя дори вдигна позицията си - забелязва се в успеха на последния албум там и в първия след тях. Гръмна с "Горчиво и сладко", която оглавяваше класации месеци наред и предизвика "Уау ефекта" с един от най - скъпо платените клипове. С "Йерусалим" затвърди позицията си, като освен класациите, беше и топ име на Фен ТВ. По това време направи и първото си турне в САЩ, после още няколко - даже двумесечни, беше с най-много гласове от sms-гласуването на зрителите на Пирин Фолк, където спечели цели 3 награди. За същата година бе номинирана и в категорията "Награда за цялостно творчество". 2007ма "Виж ме" стана хит, и клипа, в който за първи път е използван фосфоресциращ грим, внесен от екслкузивно от САЩ, "Джурджевдан" също. Взе участие в концерта на Ритон в НДК и "100-те най - секси жени на света" на FHM, но предизвика бум с фотосесията си за Playboy. За 2008 казах вече, че освен 3ти самостоятелен концерт и съвместен с такива сръбски легенди в НДК, направи и рекорд за продажби у нас. Беше и единствената фолк певица, участваща в селекционната комисия от професионалисти за подбора на песента за българската "Евровизия". После получи пак номинации за песен и певица на десетилетието и две за "Най - секси майка" на "Нощта на сексбомбите", отделно получи други две награди. Пее първа в Арена Армеец и разделя двете части на концерта на Брена, после открива този в Колодрума, където я кани отново, имаше и няколко покани в Сърбия за предавания. После пак имаше интерес с Брадъра, Смени Жената, развода и връщането с децата у нас и голото клипче, започна отново да присъства в класациите.. И това е накратко. Поста ти изглежда ли ти вече неуместен? Определено обстоятелствата на съдбата не се стекоха в нейна полза. Прекъсването с раждането на Аспарух, паузата, заради преместването и адаптирането в Израел, както и последната, когато спря за няколко години, поради сложни отношения със Борис, откъсната от всичко и всички. Ясно е, че има две деца и би следвало да им даде каквото може, защото е сама в тази битка, звездни мигове си е имала достатъчно, а и не може да е на върха вечно. А не. Пиара на Рени със сигурност не го докарва като теб, веднага да го гони и да взима теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 А не. Пиара на Рени със сигурност не го докарва като теб, веднага да го гони и да взима теб. И аз това му казвам. Някои тук му се подиграва(х)ме, ама това момче е истински диамант. Видя ли, че беше направил сайтове на 88 и Мариана Славова? :1000 (29): Няма такава отдаденост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И аз това му казвам. Някои тук му се подиграва(х)ме, ама това момче е истински диамант. Видя ли, че беше направил сайтове на 88 и Мариана Славова? :1000 (29): Няма такава отдаденост. Мхм, определено. Ама като казваме че Рена е проста и тъпа .... Е поне се упражнява момчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Вие се подигравате, но Гайтанджиева има в репертоара си силни песни и доста концептуални албуми. Разбира се, тя съвсем си живее в миналото към днешна дата, което не означава, че е била никоя цял живот! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Вие се подигравате, но Гайтанджиева има в репертоара си силни песни и доста концептуални албуми. Разбира се, тя съвсем си живее в миналото към днешна дата, което не означава, че е била никоя цял живот! Гайтанката беше в топа от 1998 до "Влюбих се опасно", след това бавно, но сигурно деградира. Никой не й отрича успехите, та тя има вечни хитове и е дала много на жанра, но не е особено умна в кариерно отношение. Позволи на някакъв да й завърти главата, заеба всичко, за да отиде да се прави на домакиня в Израел... Разбирам, че любовта понякога може да е по-силна от всичко, но се иска малко разум и далновидност относно това какво ще правиш за вбъдеще. Видя се, че не си е пресметнала правилно козовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И след "Влюбих се опасно" Рени има някакви успехи. Пък я разбирам за влюбването в Борис. И аз заминавам веднага надалеч с такъв мъж! Може би тя е чалгарката, клатена от най-якия мъжкар! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Гайтанката беше в топа от 1998 до "Влюбих се опасно", след това бавно но сигурно деградира. Никой не й отрича успехите, та тя има вечни хитове и е дала много на жанра, но не е особено умна в кариерно отношение. Позволи на някакъв да й завърти главата, заеба всичко, за да отиде да се прави на домакиня в Израел... Разбирам, че любовта понякога може да е по-силна от всичко, но се иска малко разум и далновидност относно това какво ще правиш завбъдеще. Видя се, че не си й пресметнала правилно козовете. Беше в топа до раждането на Борис, после може би в началото след Пайнер имаше възход. Не бих казал, че от простотия отиде в Израел, а от наивност. Всички знаем обещанията и надеждите на Борис. Все пак това бе голямата и любов и бащата на 2те и деца, с който имаха връзка цяло десетилетие. Довери му се, като си е казала "Толкова години отдадох на кариерата си, а се прибирах сама вкъщи, време е за жертва в името на любовта и децата". Преди е казвала, че е самотна и е загубила надежда и след като знае колко дълго чака Борис и как е приемал кариерата и с участията, срещите с фенове и дълго отсъствие, без да я спира, а напротив - да я подкрепя и в това, си е направила равносметка, че зад гърба си има много успехи, но най - големите и са двата и сина. И в името на тяхното по-добро бъдеще и развитие сляпо повярва, че Борис ще премести бизнеса си там и ще заживеят заедно като едно семейство. Да, някои биха си тръгнали веднага, след като виждат, че това не се случва, но тя е с две деца, пък и не се мести хоп - хайде, чао. И все пак се взе в ръце, не се остави да я лъже и мачка, откъсната от средата си и си върна кариерата и децата у нас, напук на заплахите и номерата му. Любов трудно се намира на такава възраст, пък и е още по-трудно при известните личности, и за да я запази е склонна да рискува, пък било то и да загуби. При Елена също беше така - от певица с име, макар и не такова като на Рени, заряза всичко и замина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И след "Влюбих се опасно" Рени има някакви успехи. Пък я разбирам за влюбването в Борис. И аз заминавам веднага надалеч с такъв мъж! Може би тя е чалгарката, клатена от най-якия мъжкар! Да ти имам и вкуса. Как може да те кефи тоя с кривата муцуна? За мен Кама има най -готиния мъж, след нея е на Мара 1- вия, Андонов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Беше в топа до раждането на Борис, после може би в началото след Пайнер имаше възход. Зависи за кой топ говорим. Аз говоря за топ 5. Последният й истински голям хит е дуетът й с Орлин Горанов. Следващите песни почнаха да стават все по-слабо популярни и нямаха общо с успеха на големите й хитове. Това го твърдя със сигурност, защото съм бил свидетел и следях жанра отблизо. След 2002 година на небосклона се явяват нови имена като Анелия и Гергана, на които Рени вече нямаше как да им бъде конкуренция. Глория, Камелия и Деси Слава продължаваха да бъдат по-популярни от нея също. След албумът "Влюбих се опасно" може да е продължила да е в топ 10, но да си на седмо-осмо място за мен не е да си в топа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Да ти имам и вкуса. Как може да те кефи тоя с кривата муцуна? За мен Кама има най -готиния мъж, след нея е на Мара 1- вия, Андонов Харесвам мъже, не путьовци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Харесвам мъже, не путьовци! Много ми е нежен, не знам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Много ми е нежен, не знам Ааааа, то защото Цветин и Димитър Андонов са мачовци... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Зависи за кой топ говорим. Аз говоря за топ 5. Последният й истински голям хит е дуетът й с Орлин Горанов. Следващите песни почнаха да стават все по-слабо популярни и нямаха общо с успеха на големите й хитове. Това го твърдя със сигурност, защото съм бил свидетел и следях жанра отблизо. След 2002 година на небосклона се явяват нови имена като Анелия и Гергана, на които Рени вече нямаше как да им бъде конкуренция. Глория, Камелия и Деси Слава продължаваха да бъдат по-популярни от нея също. След албумът "Влюбих се опасно" може да е продължила да е в топ 10, но да си на седмо-осмо място за мен не е да си в топа. До гледна точка е, всеки има личен топ 5/10. "Не мога без тебе" и "Луда за любов", та дори и "Какво е обич" са били хитове, в Сърбия пък "Papagaj" и "Bosanac" - тотални. Така ти се струва, защото през 2002 не издаде албум и отстъпи преднината си. Когато издаде "Какво е обич" нямаше Гергана, Глория не бе издала "Крепост", Ивана също не беше пуснала "Къв си ти, бе" от където датира стабилната и позиция. Бяха Анелия и Деси, която пусна "Думи две", за това ги слагаха 3те по обложки, а се слагаха най-актуалните, за да се продава. Тогава се появиха и феновете с нейни татуировки и книги, написани за нея, Нов Фолк издадоха специалния и брой, пък и не пишеха по-малко от преди за нея. Изнесе рецитали на Тракия и Пирин Фолк, пак награди за успехи зад граница и дуетна песен на годината, макар и в Хърватска, пък и на РДто на Планета беше с две песни, пя и с Василис Карас в Солун. А и става първата българка участваща в международен филмов проект. Да не забравяме отслабването и тогава, което я правеше още по-комерсиална и забелязвана. След това се доближават може би "Горчиво и сладко" и донякъде "Йерусалим", "Виж ме" - този период. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На Рени годините й в баш ТОП-а може и да са били само от 1998 до 2002, но какви години бяха... Докато повечето в жанра искаха да приличат на сръбкините, в страната-съседка сръбкините искаха да приличат на Рени. Много жалко, че поради множество обстоятелства тя не успя да се задържи актуална, според мен ако днес беше по-активна (тоест по-търсена и съответно по-богата) жанрът щеше да има един изпълнител в повече, който да прави качествени песни от сърце и душа, а не да се мъчи да привлече публиката с комерси като 1.90 и За най-красивия боклук, които не са в неговия стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 В много от случаите, когато се спомене името на Рени тук, срещам тънки намеци и леки подигравки. Интересно ми е как удобно се пропуска миналото със смешното оправдание, че то е минало и не важи. Сега тя е пълната Рени Нобела, която пее за боклуци. Но за, може би, посредствените хора. Рени е пример как може едно предаване така да изкриви представите за някой и да предизвика масовото му омаловажаване и принизяване. Толкова години хората виждаха истинското лице на Рени и музиката и докосваше сърцата им, беше любимка на млади и стари. На въпросите по форуми "Коя е най-интелигентната фолк певица" тя бе сред най - спряганите имена, даваха я за пример как извади чалгата от кръчмите с тези нейни концерти и не правеше компромиси с кариерата си само, за да задържи позицията си актуална. Колко обичани изпълнители пускаха кючеци, вулгарни на моменти, прикрепваха се до топ име за дует, търсеха какви ли не сензации и скандали, само за да закърпят положението с цената на всичко? И на колко изпълнителя слушахме с интерес интервютата, различни от тези, които не можеха да се изказват правилно или им вадеха думите с ченгел от устата, бъркаха думи и ударения, правеха изцепки и се излагаха? И защо никой не каза преди това, че Рени е тъпа? Защо пък още година и половина след като изгря, Рени бе достатъчно уважаван изпълнител, за да напълни сама НДК, при това първа, която се оказа тясна за всичко желаещи да присъстват? Точно тогава са я похвалили, че има най-интелигентните фенове, и че след тях е нямало очакваното сметище, което правело гетото на общи фолк концерти. И са точно такива, защото не тръгнаха да казват "Леле, колко скучни и бозави лирични песни имаш, Рени, я дай малко чака-рака!", а се чувстваха респектирани на концертите и например, на които дори президента изпращаше цветя, и на които веднъж не си е позволила селско подвикване тип "Ооооп, дай, върти, сучи" и дори свиркане. Това са въпроси, които имат само един отговор - Рени е сериозен изпълнител със сериозен репертоар, който успя да запази 18 години безкомпромисен, може би най - дълго съхранен е именно нейния, в рамките на поп-фолка. Да, в Биг Брадър освен кадрите, в които Рени пее различни жанрове, не излъчиха и такива, в които води разговори за страните, които е посетила, за културите и обичаите им, за 4те езика които знае и т.н. Дори не знам как допуснаха да качат в канала им с интересни не излъчени моменти някои подобни разговори, в които главно тя разказваше и я разпитваха. Видях даже как лично се заемат да отговарят на коментари от сорта на "Не ви гледам, но точно сега ви пуснах, когато Рени се изложи" и "Какви глупости е говорила Рени, че пропуснах" като им даваха линкове с клипчета за Нобеловата награда със "Заповядайте, наслаждавайте се!" и казваха "Ами избрали сте точното време да ни гледате!". От всякъде личеше, че е тенденциозно срещу Рени и беше с цел манипулация, за която си служеха с монтажи и рязания, не излъчване на кадри и дори подигравателно отношение към нея. Което е странно, защото всеобщото мнение след старта на сезона бе, че именно тя е най - голямата звезда там, а посрещането и бе най-бурно, обаче влезе Емануела, в която видяха златна мина. Дори имам съмнения, че заради нея направиха така, че на финала да достигнат 5тима, като си тръгваха няколко през оставащите до края на формата дни, а преди това бяха топ 6, в който и тя влезе.. Но Рени има морални ценности и устои, които показа например в мисията с писмото и майката, и нещата които и каза през сълзи. Има две деца, които ражда достатъчно узряла, имаше и стабилен съпруг повече от десетилетие, по времето с който не се носеха легенди за афери с други, както виждаме не изкара и някой чичко веднага след раздялата с Борис, нима няма предложения.. Дори се махна от формата майка, която предлага стабилен гръб и реклама, защото не може да потъпка принципите си и започна да се бори сама. Самата си кариера не започва със спонсор, гадже-режисьор или преспиване с шефа, а от идеята да има какво да пусне на децата си след време, не от меркантилност и жажда за слава и звезден миг. Обаче клюкарските разговори и махленски сбирки, тип пейка със семки, на Емануела и Миглена бяха по - пикантни и там се готвеха стратегии и интриги. За никой не е тайна, че Емануела не може да се изказва и намери изказа си в Миглена, която говореше вместо нея, а тя отстрани казваше само "Да!", но със завидно самочувствие, неслучайно Лара я определи като "Богът/Титанът на мисълта". Очевидно договорът и е специален и голямата фирма има намеса и рамо, защото и се задаваха въпроси като "Какво празнуваме на 3ти март?" и не излъчиха кадрите, в които съквартирантите изваждат Емануела от тоалетната, в която е заспала на земята, сред стомашните си сокове, преобличат я и я къпят, което само по себе си е повече от пикантно, но парата прави играта. Тема табу е как на 16 години, вече бременна, Емануела прави сватба, на която не идва младоженеца, не знам как не клъцнаха разговора, в който Лара припомни как ходеше по предавания да обяснява за нещастните си любови и да казва, че била проститутка, с което (освен веждите си) стана известна. Поне има разумни хора тук, които намират причината Емануела да не може да се изкачи до върха на едноличния лидер в жанра, именно в това, че няма тази тежест и не се приема сериозно от аудиторията, ако щеш и защото няма нужната дискография или не е накарала толкова години феновете да и повярват. Незнанието е поправимо, но простотията - не. Ако не знаеш нещо - ще го научиш, но тъп ли си си по душа, 300 висшета да имаш - файда. Не гледайте повърхностно, тогава видяхме липси и при други хора. Невъзможно е глупав човек да бъде ръководител на група, да се занимава с договори и хонорари, и то на чужда земя. Не би могла и да се справи и без голямата компания, която и дава спокойствието да не мисли за нищо, а само да пее, понякога и на плейбек. И така, и така.. Но заради случая "Нобелова награда" (който ако бе сполетял Емануела, нямаше да види екран), много хора останаха слепи за това, че не се държа конфликтно и агресивно, с което да предизвика скандал, не е употребила нито един циничен израз, не пушеше като комин където си поиска, без да се съобразява с никой, защото не пуши, няма как и да изпие 20 шота с текила, след което да влезе в тоалетната с мъж и след пъшкания и стонове да заспи пияна там, защото не пие. Така че поне умните хора тук вярвам, че няма да се поддадат на принципа на овцете и да изпадат в крайности. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В много от случаите, когато се спомене името на Рени тук, срещам тънки намеци и леки подигравки. Интересно ми е как удобно се пропуска миналото със смешното оправдание, че то е минало и не важи. Сега тя е пълната Рени Нобела, която пее за боклуци. Но за, може би, посредствените хора. Рени е пример как може едно предаване така да изкриви представите за някой и да предизвика масовото му омаловажаване и принизяване. Толкова години хората виждаха истинското лице на Рени и музиката и докосваше сърцата им, беше любимка на млади и стари. На въпросите по форуми "Коя е най-интелигентната фолк певица" тя бе сред най - спряганите имена, даваха я за пример как извади чалгата от кръчмите с тези нейни концерти и не правеше компромиси с кариерата си само, за да задържи позицията си актуална. Колко обичани изпълнители пускаха кючеци, вулгарни на моменти, прикрепваха се до топ име за дует, търсеха какви ли не сензации и скандали, само за да закърпят положението с цената на всичко? И на колко изпълнителя слушахме с интерес интервютата, различни от тези, които не можеха да се изказват правилно или им вадеха думите с ченгел от устата, бъркаха думи и ударения, правеха изцепки и се излагаха? И защо никой не каза преди това, че Рени е тъпа? Защо пък още година и половина след като изгря, Рени бе достатъчно уважаван изпълнител, за да напълни сама НДК, при това първа, която се оказа тясна за всичко желаещи да присъстват? Точно тогава са я похвалили, че има най-интелигентните фенове, и че след тях е нямало очакваното сметище, което правело гетото на общи фолк концерти. И са точно такива, защото не тръгнаха да казват "Леле, колко скучни и бозави лирични песни имаш, Рени, я дай малко чака-рака!", а се чувстваха респектирани на концертите и например, на които дори президента изпращаше цветя, и на които веднъж не си е позволила селско подвикване тип "Ооооп, дай, върти, сучи" и дори свиркане. Това са въпроси, които имат само един отговор - Рени е сериозен изпълнител със сериозен репертоар, който успя да запази 18 години безкомпромисен, може би най - дълго съхранен е именно нейния, в рамките на поп-фолка. Да, в Биг Брадър освен кадрите, в които Рени пее различни жанрове, не излъчиха и такива, в които води разговори за страните, които е посетила, за културите и обичаите им, за 4те езика които знае и т.н. Дори не знам как допуснаха да качат в канала им с интересни не излъчени моменти някои подобни разговори, в които главно тя разказваше и я разпитваха. Видях даже как лично се заемат да отговарят на коментари от сорта на "Не ви гледам, но точно сега ви пуснах, когато Рени се изложи" и "Какви глупости е говорила Рени, че пропуснах" като им даваха линкове с клипчета за Нобеловата награда със "Заповядайте, наслаждавайте се!" и казваха "Ами избрали сте точното време да ни гледате!". От всякъде личеше, че е тенденциозно срещу Рени и беше с цел манипулация, за която си служеха с монтажи и рязания, не излъчване на кадри и дори подигравателно отношение към нея. Което е странно, защото всеобщото мнение след старта на сезона бе, че именно тя е най - голямата звезда там, а посрещането и бе най-бурно, обаче влезе Емануела, в която видяха златна мина. Дори имам съмнения, че заради нея направиха така, че на финала да достигнат 5тима, като си тръгваха няколко през оставащите до края на формата дни, а преди това бяха топ 6, в който и тя влезе.. Но Рени има морални ценности и устои, които показа например в мисията с писмото и майката, и нещата които и каза през сълзи. Има две деца, които ражда достатъчно узряла, имаше и стабилен съпруг повече от десетилетие, по времето с който не се носеха легенди за афери с други, както виждаме не изкара и някой чичко веднага след раздялата с Борис, нима няма предложения.. Дори се махна от формата майка, която предлага стабилен гръб и реклама, защото не може да потъпка принципите си и започна да се бори сама. Самата си кариера не започва със спонсор, гадже-режисьор или преспиване с шефа, а от идеята да има какво да пусне на децата си след време, не от меркантилност и жажда за слава и звезден миг. Обаче клюкарските разговори и махленски сбирки, тип пейка със семки, на Емануела и Миглена бяха по - пикантни и там се готвеха стратегии и интриги. За никой не е тайна, че Емануела не може да се изказва и намери изказа си в Миглена, която говореше вместо нея, а тя отстрани казваше само "Да!", но със завидно самочувствие, неслучайно Лара я определи като "Богът/Титанът на мисълта". Очевидно договорът и е специален и голямата фирма има намеса и рамо, защото и се задаваха въпроси като "Какво празнуваме на 3ти март?" и не излъчиха кадрите, в които съквартирантите изваждат Емануела от тоалетната, в която е заспала на земята, сред стомашните си сокове, преобличат я и я къпят, което само по себе си е повече от пикантно, но парата прави играта. Тема табу е как на 16 години, вече бременна, Емануела прави сватба, на която не идва младоженеца, не знам как не клъцнаха разговора, в който Лара припомни как ходеше по предавания да обяснява за нещастните си любови и да казва, че била проститутка, с което (освен веждите си) стана известна. Поне има разумни хора тук, които намират причината Емануела да не може да се изкачи до върха на едноличния лидер в жанра, именно в това, че няма тази тежест и не се приема сериозно от аудиторията, ако щеш и защото няма нужната дискография или не е накарала толкова години феновете да и повярват. Незнанието е поправимо, но простотията - не. Ако не знаеш нещо - ще го научиш, но тъп ли си си по душа, 300 висшета да имаш - файда. Не гледайте повърхностно, тогава видяхме липси и при други хора. Невъзможно е глупав човек да бъде ръководител на група, да се занимава с договори и хонорари, и то на чужда земя. Не би могла и да се справи и без голямата компания, която и дава спокойствието да не мисли за нищо, а само да пее, понякога и на плейбек. И така, и така.. Но заради случая "Нобелова награда" (който ако бе сполетял Емануела, нямаше да види екран), много хора останаха слепи за това, че не се държа конфликтно и агресивно, с което да предизвика скандал, не е употребила нито един циничен израз, не пушеше като комин където си поиска, без да се съобразява с никой, защото не пуши, няма как и да изпие 20 шота с текила, след което да влезе в тоалетната с мъж и след пъшкания и стонове да заспи пияна там, защото не пие. Така че поне умните хора тук вярвам, че няма да се поддадат на принципа на овцете и да изпадат в крайности. Не че някой се интересува! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Човек, пак ти казваме, ходи да те зима пиар или нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Предаването изкривило образа на Рени? Ми, не баш. По-скоро до самия формат публиката й я мислеше за една, а след него вече за друга. Изложи се там и направи грешка, че участва. Но нали пари й трябваха. В доста ситуации подхождаше доста повърхностно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Една от най-ранните ми любимки, която харесвам още от детските си години. Добра певица с индивидуалност и усет за хубави песни! Поздрав с един от любимите ми нейни проекти, чието ниво повечето не могат да достигнат и днес. Много се надявам някой ден Рени отново да се види в пари и да припомни на всички на какво е способна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Нищо не и е изкривено, предаването не може да ти набута думи в устата, които не си казал. Може да излъчват избирателно, но излъченото е изречено с уста, вижда се и чува. Никакъв образ не и е изкривен - знаем , че е треторазрядна и проста, след предаването разбрахме, че това не е точно така и всъщност тя била още по-проста. Което не е за учудване, сръбска кръчмарка в чистия и вид, колко акъл да има? Сега, че се опитва да се прави на интелигентна, това е друго. То всички прости се правят на интелигентни, точно защото не разбират колко са тъпи и смятат, че им се получава. Ама не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Поста на това момче е пълно с лъжи! Рени почти до края на формата имаше 60% позитивни коментари и 40% негативни защото лавираше между лагерите, но не го правеше толкова очевидно. Накрая като подкрепи тези които месеци наред казваха, че нейния жанр е гнусен и че повечето изпълнителки са прости и почна да говори глупости за Емануела от завист народа тръгна против нея. Толкова беше жалка да проси внимание от Ирини за да изглежда и тя интелигентна, че направо гнус ме хваща. Ако си беше застанала зад думите и подкрепила жанра които и е дал много тя реши да отиде в стадото за да се спаси от номинации! Много добре помня, че като подкрепи Емануела веднъж за ''Таралежа'' имаше супер позитивни коментари за Ренесита и народа дори я искаха на финала в топа. На Рени абсолютно винаги всички други са виновни, но не и тя самата. Поради този факт не и върви особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Естествено, че много хора познават само Рени Нобела, а не голямата певица, защото аудиторията на брадъра са били малки дечица по времето в което е била актуална. И това че се изложи във въпросното предаване си е лично неин проблем и грешка! Не показа нито характер, нито класа, дори не зае страната на поп-фолка. Просто тя си мислеше, че отвън Ирина е супер одобрявана и нашата се въртеше покрай нея въпреки, че лагера на “интелигентните” не я признаваше за нищо. Една Емануела за която е всепризнат факт, че е дива селянка показа повече характер и принципи от Рени. Тони Дачева и Нелина със сигуност са други ключови фигури в развитието на чалгата, но нито една от двете не е тръгнала да си пусла клипчета как си мачка циците във ваната или да пее песни за боклуци на нивото на Яница и Татяна. Приели са че към днешна дата няма как да се съревновават с младите, правят едно-две парчета на година и са уважавани навсякъде макар и изобщо да не са в топа на поп-фолка. Рени просто се прави на млада и вървежна, каквато не е и за това е масово подигравана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Актуална беше, колкото е актуална днес Татяна. Има я някъде там, върти се, ама нищо съществено. Просто сега я броят за име, защото е от "ония години". Иначе нищо съществено. Подобно е и Луна. Тогава нямаше трети сектор ли, какво..? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.