Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 часа , Lelqtian каза: Като не носи маска, поне ваксинирала ли се е? Щото в връх на наглостта в разгара на поредната вълна да обяснява кой бил развъдник на бактерии и си е точно за канселация. Ако я пере с вряла вода всеки път след като си я свали от муцуната и преди да си я сложи отново - няма да развъжда бактерии. Или и тя като Емануела показва високо ниво на хигиена носейки една и съща маска от март миналата година до днес?! Хем са прости, хем се излагат с нечистоплътност и липса на такт спрямо жертвите. Отвратителни жени! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Явно се е опасявала, че ще й връчат костюма на еклера, хотдога, хипопотама... Лично аз бих й поверил костюма на имбецила. „Единственото ми притеснение, когато ме поканиха да участвам в предаването, беше каква ще бъде маската. В последствие се убедих, че си имам работа със страшни професионалисти и ми дадоха костюм, който отговаря напълно на моята душевност. Кремена Халваджиян много добре е усетила, че аз съм като цветята крехка, нежна и ранима. Това си беше точно моя костюм. Тя ми сподели, че като е седнала да рисува, това е първата маска, която е съчинила. И когато са й дали списъка с участниците, тя е видяла мен в тази маска“ – разказва попфолк звездата пред „Шоу“. 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 часа , asylum каза: Явно се е опасявала, че ще й връчат костюма на еклера, хотдога, хипопотама... Лично аз бих й поверил костюма на имбецила. „Единственото ми притеснение, когато ме поканиха да участвам в предаването, беше каква ще бъде маската. В последствие се убедих, че си имам работа със страшни професионалисти и ми дадоха костюм, който отговаря напълно на моята душевност. Кремена Халваджиян много добре е усетила, че аз съм като цветята крехка, нежна и ранима. Това си беше точно моя костюм. Тя ми сподели, че като е седнала да рисува, това е първата маска, която е съчинила. И когато са й дали списъка с участниците, тя е видяла мен в тази маска“ – разказва попфолк звездата пред „Шоу“. Не я е съчинила като тройка плексавица с гарнитура, или еклер, щото би било твърде очевидно. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 9 минути, Lelqtian каза: Не я е съчинила като тройка плексавица с гарнитура, или еклер, щото би било твърде очевидно. Да - последното, което бих си помислил, е че под маската на букет би била Рената Маскарес де Парцалес! 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 Днес във вестник “Труд”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 3 часа , Runevski каза: Днес във вестник “Труд”. Прекарасно интервю. Само тъпа офца като Рена може в рамките на един и същи контекст да оплюе ваксините, да ни обясни колко зле са тия зелени и пембяни паспорти и сертификати и в същото време да ни обясни колко по-хубаво, спокойно и сигурно живеела в Израел където същите тия мерки в мометна са май почти задължителни, или поне следени доста по-изкъсо и отговорно. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 10 минути, Lelqtian каза: Прекарасно интервю. Само тъпа офца като Рена може в рамките на един и същи контекст да оплюе ваксините, да ни обясни колко зле са тия зелени и пембяни паспорти и сертификати и в същото време да ни обясни колко по-хубаво, спокойно и сигурно живеела в Израел където същите тия мерки в мометна са май почти задължителни, или поне следени доста по-изкъсо и отговорно. Трябва да й забранят със закон да си отваря устата за всичко различно от поемане на храна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 От 30.10.2021 г. от 9:39, Lelqtian каза: Не я е съчинила като тройка плексавица с гарнитура, или еклер, щото би било твърде очевидно. Две плескавици и един еклер между тях. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 5 часа , Runevski каза: Днес във вестник “Труд”. аз пък отказвам да живея в една страна с такъв еклер! 1 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, asylum каза: аз пък отказвам да живея в една страна с такъв еклер! Тогава го изяж 🤭😼 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Гледах интервюто й при Виктор Николаев - какво е направила тази жена с лицето си? Спокойно с Маргарита Хранова могат да се покриват по ангажименти, като клонинг й е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Подута е, защото е сутрин и е станала рано. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 преди 17 минути, HIStory каза: Гледах интервюто й при Виктор Николаев - какво е направила тази жена с лицето си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 7 минути, Runevski каза: Мхм - и устните й подпухнаха, айде моля ти се. По-скоро някой се е учил върху нея, не е до кила - и преди не е била фиданка, но си беше с нейната физиономия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 27 минути, pacho каза: Подута е, защото е сутрин и е станала рано. Подута е, щото всяка козметичка в България си мисли, че може да слага филъри. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 От 14.11.2021 г. от 22:49, RumyanaFen каза: Макар и неуспешен, албума е приятен и ненатоварващ. Песните са неангажиращи и по-меланхолични, което бе повлияно от романтичния и емоционален период покрай първия и син. “Вик и зов” и до днес ми е много любима песен и не мисля, че е случайно че и направиха кавър в Албания. Нов Фолк я включиха в класацията с Вечни балади, номинираха и клипа на наградите. А интересното е, че Планета пък номинира “Искай ме” за клип на годината. Случайно пък “Сърцето ми тиктака” се забелязва, пускайки я в първия Биг Брадър, която се приема сравнително добре и на концерта на Планета, на който е сложена в последния блок (3те големи). Пет години по-късно пък включват “Да започнем отначало” в сборно CD само с поп и естрадни изпълнители. С “Искам да те няма” пък влезе в ефира на БГ топ 100 по БТВ. Нещо ново за нея се явява и танцувалния клип на “Ще можеш ли”, в който участва в хореографията, представена и на промоцията. За съжаление след това само в “Към теб летя” се показа в по-разчупена светлина и танцува с балета. Но това никога не и е било на дневен ред - за добро или зло, тя залагаше на концерти с бенд и живо пеене, а не на ефекти и шоу. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Пяла е "На кръстопът", много хубава песен. На български звучи доста по-добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Рени направи голяма грешка, че си инжектира хиалурон и ботокс, даже имаше с някаква клиника видео и ги рекламираше... Двете с Десислава просто се като ужилени от оса, подути, очите и чертите им се свиха. Толкова красиви жени бяха. Да вземе и нова песен на сръбски да направи. "На кръстопът" е супер на бг, да, на сръбски явно текстът е по-кофти изпят или смесен, не знам. "Какво е обич" е уникален албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 преди 18 часа , pacho каза: Пяла е "На кръстопът", много хубава песен. На български звучи доста по-добре. В Сезам е пяла и “Луда за любов” и “Мили, мили, разбери” на сръбски. За първата седмица “Музика свири” направи повече от 110К гледания и 5К лайка (FB +YT). Песента бе представена и с интервюта в радио Веселина и в “Събуди се” по Нова ТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Рени превзема новогодишния ефир Освен че ще се появи в няколко медии от родния ефир, певицата ще изгрее и в две от най-гледаните музикални телевизии в Сърбия – DM SAT и SEZAM TV, в които ще се изяви с общо пет песни. В пет наши телевизии Рени ще представи най-новата си песен “Музика свири”. След участието си в “Маскираният певец”, изпълнителката ще участва и в новогодишния концерт на шоуто по NOVA. Зрителите на БНТ, 7/8 ТВ, Тянков ТВ и Евроком също ще могат да се насладят на фолклорното изпълнение, събрало 200 000 преглеждания в интернет само за две седмици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Рена превзема само дебелариумите бита карта отдавна Може ли да си показваш дебелите крака и бутове с тия къси поли,ужас пълна безвкусица 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 Днес, месец след премиерата на “Музика свири”, преглежданията във FB и YT общо са над 350K, лайковете - над 15K, споделянията - над 2K, а коментарите над 1K. За нея става дума и в днешното интервю за luboslovie.bg. Преди дни пък бяха качени в платформите за музика някои от последните и песни, както и албума “Искай ме”. А междувременно епизода на “Смени жената” с Рени, качен в YT преди два месеца от фенски канал, натрупа 100К гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.