DarkChild Публикувано вчера в 02:59 Report Share Публикувано вчера в 02:59 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: Това, ако е вярно 💀 Още преди месеци писах, че с тези цени няма шанс да напълни залата, но тя надхвърли най-смелите ми очаквания относно този заформящ се медиен погром. С 10 госта и пак почти нищо продава. Трагедия. По-добре да се отказва изобщо. Ма то пък едни гости, да не ти разправям. Ритон да беше поканила, на които е била беквокалистка, повече народ щеше да дойде. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 03:02 Report Share Публикувано вчера в 03:02 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: Работя в международна компания със седалище в Америка, в колектив на средна възраст 33-35 години. И няма човек, който да не е фен на Цеца - да не е ходил на нейн концерт или да не знае нейните песни. Така че Сръбската музика е фактор! Не съм убеден, че колегите подозират съществуването на Рени обаче. За OnlyFans ли става дума? 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 05:35 Report Share Публикувано вчера в 05:35 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: Вече официално и потвърдено. Рени е флоп и става само за седянки и селски соарета. Като се отказа сама от панаирите, явно не могат да и насмогнат скарите там на кифтетата и кибабчитата (RIP Митьо Пищова) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 05:39 Report Share Публикувано вчера в 05:39 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз знам само 3 хита на Рени - Плакала съм, Влюбих се опасно в комшият отдясно и Като пица. Концерт не се прави само с 3 песни. Това да не е Кама с 10-те тотални вечни мастодонта и още поне 10-15 сезонни хита?! Даже са много 3. Аз лично знам само този хитово хитов хит. 1 млн. гледания · 12 хил. реакции | https://youtu.be/zczJnPEE-WI Дано... WWW.FACEBOOK.COM https://youtu.be/zczJnPEE-WI Дано не ме види госпожата ми по английски език, че ще ми пише шестица💖💖 Английски език фифти /фифти 😂 😂 😂 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 05:43 Report Share Публикувано вчера в 05:43 преди 7 часа , Karma93 каза: И докато вие спорите, Рени чете дискусията с еклер в ръка Ти пък, само с един. Един квартал еклери, най-малко, но само с един единствен няма да мине! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Рени си е перфектна шишкава. Давай, мила! XXXXXXL еклери...Барем напълниш НДК 1 Наистина представяте ли си Рени слаба? Но пък при Деса е плачевно положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа преди 1 час , Ergeni каза: Рени си е перфектна шишкава. Давай, мила! XXXXXXL еклери...Барем напълниш НДК 1 Наистина представяте ли си Рени слаба? Но пък при Деса е плачевно положението. Деси Слава е повече от 10 години по-млада и изглежда трагично. Рени в лице изглежда много по-добре, а я тяло винаги е била трътлеста. Искам кака Рени да запази Арена другия път! :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа преди 19 часа , Karma93 каза: И докато вие спорите, Рени чете дискусията с еклер в ръка Спо рно е дали изобщо може да чете. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа @Jake леко е странно сам да си признаваш неведнъж, че не си посетил нито един от последните чалга концерти, но иначе яростно браниш този на Рена. Отиди на него, повече ще й е от полза от коментари в Рамания. С пари и присъствие се подкрепят концерти, не с форумен спам. Последната й песен против панаирите е от Юли 2024, а тя се беше засилила за концерт през Май... Дотук със "стратегията" й. Поне един миш-маш със стари песни да пусне, ако не нов сингъл. Може би най-добре нова балада + микс от стари хитове. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 13 минути, Gerganafen каза: @Jake леко е странно сам да си признаваш неведнъж, че не си посетил нито един от последните чалга концерти, но иначе яростно браниш този на Рена. Отиди на него, повече ще й е от полза от коментари в Рамания. С пари и присъствие се подкрепят концерти, не с форумен спам. Последната й песен против панаирите е от Юли 2024, а тя се беше засилила за концерт през Май... Дотук със "стратегията" й. Поне един миш-маш със стари песни да пусне, ако не нов сингъл. Може би най-добре нова балада + микс от стари хитове. Защо? Хората отиват заради старите песни...Никой не отива на концерта на Глория заради новите песни, на Лили Иванова пък никой не знае новите песни и албумите които издава всяка година. Аз "браня" хейта срещу Рени защото ми е нелогичен. А на концерта няма да отида заради сръбското, непоносимо ми е за слушане. Отвратителен език и не искам да си дразня слуха. Ходил съм на 3 участия на Рени, няма имам поглед. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 19 минути, Jake каза: Защо? Хората отиват заради старите песни...Никой не отива на концерта на Глория заради новите песни, на Лили Иванова пък никой не знае новите песни и албумите които издава всяка година. Аз "браня" хейта срещу Рени защото ми е нелогичен. А на концерта няма да отида заради сръбското, непоносимо ми е за слушане. Отвратителен език и не искам да си дразня слуха. Ходил съм на 3 участия на Рени, няма имам поглед. Де да знам, според мен при положение, че Рени или който и да е друг не е сред т.нар. "актуални" от мнооого време, би било добре да пусне нещо ново за реклама, да напомни за себе си преди да се наеме да прави концерт. Рисково ми се вижда иначе. А и като цяло НОВ концерт би следвало да е промотиран с нещо ново все пак. Преслава, на която не й липсва актуалност, изкара куп нови клипове покрай своя концерт. Роси Кирилова също е правила нови варианти на стари свои песни... Не може все да се лежи на старите песни, със старите аранжименти отпреди 20-30 години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 59 минути, Gerganafen каза: @Jake леко е странно сам да си признаваш неведнъж, че не си посетил нито един от последните чалга концерти, но иначе яростно браниш този на Рена. Отиди на него, повече ще й е от полза от коментари в Рамания. С пари и присъствие се подкрепят концерти, не с форумен спам. Последната й песен против панаирите е от Юли 2024, а тя се беше засилила за концерт през Май... Дотук със "стратегията" й. Поне един миш-маш със стари песни да пусне, ако не нов сингъл. Може би най-добре нова балада + микс от стари хитове. Одобрявам, бих пробвал миш-маш по рецепта на еклеРени. Но това какво общо има с концерт, песни и липсата на участия по панаири? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа преди 1 час, Jake каза: Ходил съм на 3 участия на Рени, няма имам поглед. ?????? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа преди 1 час, Gerganafen каза: Де да знам, според мен при положение, че Рени или който и да е друг не е сред т.нар. "актуални" от мнооого време, би било добре да пусне нещо ново за реклама, да напомни за себе си преди да се наеме да прави концерт. Рисково ми се вижда иначе. А и като цяло НОВ концерт би следвало да е промотиран с нещо ново все пак. Преслава, на която не й липсва актуалност, изкара куп нови клипове покрай своя концерт. Роси Кирилова също е правила нови варианти на стари свои песни... Не може все да се лежи на старите песни, със старите аранжименти отпреди 20-30 години. Не мисля, че Рени може да направи вече хитове, Камелия, Глория не могат, какво остава за Рени. Може би да, изгубила е малко представа за пазара. Аз също, признавам не мислех, че Криско може да напълни Арена и то два пъти... Например Любо Киров едва събра десетки студенти на безплатен концерт пред УНСС, но пък напълни Арена месеци след това...Нямам логично обяснение. АЗ съм малко стиснат и не давам по 100 лева за фолк певци които мога да видя в съседната кръчма безплатно... преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза: ?????? Техническа грешка. "имам представа". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа преди 57 минути, Lelqtian каза: Одобрявам, бих пробвал миш-маш по рецепта на еклеРени. Но това какво общо има с концерт, песни и липсата на участия по панаири? Аз пък не бих. Нямам доверие на рецептите й. Тя няма вид на умееща да готви. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: ?????? Това ти направи впечатление, а не как Рени е имала не едно, не две, а цели 3 участия????? И то посетени от предполагаемо поне един човек????? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.