DarkChild Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Константин изобщо не може да пее. Как може да го харесвате, не знам. Изобщо този сезон ще е дъното, защото няма нито един наистина добър имитатор. И тези двамата дебили са напълно изхабени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 От това риалити ме вълнува само едно нещо - този сезон, да е по-гледан от предишния, за да разберат едни душици още веднъж, че няма нищо случайно в това, че Софка замина на Евровизия. Нали, това с уговорката, че е абсолютно невъзможно "Капките" да се мерят с "Гласът" поради спецификата на двете телевизии, съдържанието на форматите и значително по-голявата таргет група на формата по БТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 "Е*и му майката" в национален ефир :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Гери никол е толкова под дъното, клетата....ще гледам този сезон, само за да се наслаждавам на това как Фънки гази Гери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Гери Никол е типичен представител на поколение, израснало с фейсбук, инстаграм, туитър, ходещо от 10 годишни "на кафе", мислещо си, че всичко му е позволено и всичко има право да прави. Това е поколение, което се мисли за нещо специално...И когато един нетактичен Фънки ѝ обясни в очите, спокойно и премерено къде ѝ е мястото, шокът е толкова голям, че девойето почти щеше да се разплаче. Но не, защото някой ѝ е казал на въпреки, а заради срамът. Как така, някой ще твърди, че тя не е толкова специална и уникална. Така е, Герче Николетче, така е. Такива като теб трябва винаги, от всеки да бъдат поставяни на мястото им. А Маги Халваджиян да не знае много, защото Лейди Гага е една от най-добрите певици на световната сцена и една от малкото, които на живо не просто звучат по-добре, отколкото на запси, но дори и бяснп танцуваща пак е перфектна. Достатъчно е човек да изгледа шоуто за Super Bowl. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 А Маги Халваджиян да не знае много, защото Лейди Гага е една от най-добрите певици на световната сцена и една от малкото, които на живо не просто звучат по-добре, отколкото на запси, но дори и бяснп танцуваща пак е перфектна. Достатъчно е човек да изгледа шоуто за Super Bowl. То оставаше единственият си хит да не може да изпее. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Стартът на шести сезон на "Като две капки вода" е най-гледаният епизод на предаването от 2014 г. насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Всъщност Константин пя доста добре. За визуално имитиране на Наско не се справи отново добре, особено с тая протегната длан от "Болка в минути", но от толкова време не го бях чувал да пее,без да се лигави, че чак се учудих, че още може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Всъщност Константин пя доста добре. За визуално имитиране на Наско не се справи отново добре, особено с тая протегната длан от "Болка в минути", но от толкова време не го бях чувал да пее,без да се лигави, че чак се учудих, че още може. Константин ако не направи това движение с ръката няма да е той. Много смешно ми стана, защото всеки момент го очаквах и то не закъсня :1000 (29): Иначе и аз се изненадах, че пя доста добре. Сигурно и той не помни откога не е пял на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много се кефя, че Фънки постави Гери-Никол на място!! В това шоу ще проличи колко може тя в действителност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Константин ако не направи това движение с ръката няма да е той. Много смешно ми стана, защото всеки момент го очаквах и то не закъсня :1000 (29): Иначе и аз се изненадах, че пя доста добре. Сигурно и той не помни откога не е пял на живо. Стига и ти нарежда Коцето. Пее си на живо на участия. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Стига и ти нарежда Коцето. Пее си на живо на участия. :1000 (29): Крещи върху плейбека, подвиква "Е*айне!" през буквално 1 минута и имитира Тони Стораро, докато върви неговия си плейбек. Бях на негово участие преди 2 седмици и не бях виждал толкова неадекватен човек пред публика ... беше като стадо пияни Магди, само че и друсани. Беше голямо разочарование ... предполагах, че няма да пее наживо, но да видя изпълнителя на доста песни,които харесвам да се държи като лепилар, ми беше гадно. Съмнявам се, че е било единичен и инцидентен случай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 От това риалити ме вълнува само едно нещо - този сезон, да е по-гледан от предишния, за да разберат едни душици още веднъж, че няма нищо случайно в това, че Софка замина на Евровизия. Нали, това с уговорката, че е абсолютно невъзможно "Капките" да се мерят с "Гласът" поради спецификата на двете телевизии, съдържанието на форматите и значително по-голямата таргет група на формата по БТВ. Стартът на шести сезон на "Като две капки вода" е най-гледаният епизод на предаването от 2014 г. насам. Ето този пост чаках! (получаваш "+" за графиките от Нова ТВ). Сега всеки тук може да се изправи и да забие по един шамар на всеки нахалник, който дори си помисли, че Деса може да се сравнява със Софка.... :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много се кефя, че Фънки постави Гери-Никол на място!! В това шоу ще проличи колко може тя в действителност. Мисля, че в Х Фактор показа колко може, а и след това. Плюс това, че припадаш по всяка нейна песен, а и в момента, в който си гледала най-вероятно не си се изкефила, но си прочела 1-2 такива мнения и готово.. колко му е? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Гери-Никол я ошамариха за добре дошла така, както Преса и Деса предните сезони. Нова ТВ правят риалитита, в които се развенчават звезди, а тъпите звезди се бутат там сами. :1000 (10): Нема такива мазохисти.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Фокс, този сезон съдържа повече звезди от който и да е друг преди това. Много ясно, че сезони, в които Деси Слава и Преслава са най-интересните звезди няма да имат рейтинга на сезон със Софи Маринова, Константин, Гери-Никол, Маргарита Хранова и Златка Райкова като най-интересни лица. Човек не знае какво да очаква от тях и му е интересно да види. Браво за рейтинга, все пак се завърнаха в статута си на най-силно шоу, въпреки че все още мисля, че им е време за малко почивка. Дано да няма нагласени истории и наистина да победи най-заслужилият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Точно пък Марга е супер интересна, ясно е че всеки е гледал заради Гери. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Да не говорим, че не Софка държи интереса, а точно Гери-Никол. Добре, че Гласът не е в понеделник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не разбирам какво толкова сте изненадани и разочаровани от Гери-Никол, изглежда сте имали много погрешна представа за нея. Тя не е уникална певица, пълничка е (не гледайте обработените снимки в Инстаграм) и има доста надменно поведение, което може и да е маска. Добрите й качества са много и безспорни, няма да ги споменавам, но неслучайно е топ звездата на България в момента. Но да сте разочаровани от всичко, което сте изброили назад, значи изобщо нямате идея коя е Гери-Никол... Би се справила най-добре с образа на Риана, който несъмнено ще й се падне. А моят фаворит е Златка, много ме кефи това момиче как с всяка своя поява разбива на пух и прах предразсъдъците към себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Да не говорим, че не Софка държи интереса, а точно Гери-Никол. Добре, че Гласът не е в понеделник. Добре, че "Капките" не са в неделя. Защото доколкото си спомням "Капките" се изместиха в понеделник, по съвсем прозрачни причини. Оказва се, че Софка за втори път пребива Деса в национален ефир и в това вече няма нищо изненадващо. Явно не циганите са много в България, а интереса към Софка е по-голям от този към Деса. За разбиването на Деса миналата година няма да се връщам, щото то да я шамари Кама където и падне от много години си е нормално, точно, коректно. Иначе не са лоша компания циркаджиите тази година в "Капките". От самолет личи, че който е бил дълги години на голяма сцена се оправя в пъти по-добре, отколкото това Гери-Никол, което е един интернет тигър и обикновено котенце на живо. За Кокаинчо и Софка бе детска игра да го схрускат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Добре, че "Капките" не са в неделя. Защото доколкото си спомням "Капките" се изместиха в понеделник, по съвсем прозрачни причини. Оказва се, че Софка за втори път пребива Деса в национален ефир и в това вече няма нищо изненадващо. Явно не циганите са много в България, а интереса към Софка е по-голям от този към Деса. За разбиването на Деса миналата година няма да се връщам, щото то да я шамари Кама където и падне от много години си е нормално, точно, коректно. Иначе не са лоша компания циркаджиите тази година в "Капките". От самолет личи, че който е бил дълги години на голяма сцена се оправя в пъти по-добре, отколкото това Гери-Никол, което е един интернет тигър и обикновено котенце на живо. За Кокаинчо и Софка бе детска игра да го схрускат. "Капките" никога не са били неделя. "Гласът" избяга от директен сблъсък с пряката конкуренция в прайм тайма в понеделник през 2014. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Колкото и хейт да отнесе Гери, накрая пак ще си извлече позитиви и ще поставя нови рекорди. Фаворит ми е, заедно със Златка и Софи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Колкото и хейт да отнесе Гери, накрая пак ще си извлече позитиви и ще поставя нови рекорди. Фаворит ми е, заедно със Златка и Софи Да си извлича каквото иска. Истинското и аз лъсна и блесна. Добре че е рапирането и плейбека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Какво лъжат че Златка никога не била певица??? Да си проверяват инфото! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.