Dominatora Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Музиката много ми прилича на "Прави любов, а не война" на Глория и Азис, обаче тази песен някак си ми идва скучна и не мога още да я възприема като Криси тази изпълнителка. Нещо ми се губи, иначе има хубав глас. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Страхотна балада. Отдавна не бях слушал толкова добре направена балада. Малко в стил ретро баладите е от едно време, което ми допада много. Криси е много талантлива. Дано и провърви. За сега двете парчета, които пуска са добри. Да продължава в същия дух! :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Коя е тази нова "звезда"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Коя е тази нова "звезда"? Не е нова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Никак не е лоша песента в интерес на истината. За първи път слушам нещо нейно, но ми допада и като глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Страхотна балада. Отдавна не бях слушал толкова добре направена балада. Малко в стил ретро баладите е от едно време, което ми допада много. Криси е много талантлива. Дано и провърви. За сега двете парчета, които пуска са добри. Да продължава в същия дух! :Vishenka_05: +1 :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.