Jouey Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 музика: Soner Gerceker аранжимент: Даниел Ганев текст: Мариета Ангелова режисьор, сценарист и оператор: Георги Марков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Много добра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Припевът е много добър. Не мога да спра да виждам Стораро в клипа, адската прилика. Сигурен съм, че ако я бяха доизпипали и махнали елементите от кючеците, би станала хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Мале, наистина ужас! Мариета Ангелова някой да я зашлеви, че да се осъзнае! Какво й става на тази жена? Какви неща пишеше преди, какви сега..... Ужасен текст просто, повече от ужасен! Ганев си е талантлив и прави страхотни неща ама музиката не ми харесва, разбрах, че е кавър и не съм слушал оригинала, но нашата версия със сигурност грам не ми допада! Клипът само си изгубих времето, че го изгледах. Красиво е това с рисунката накрая и нищо повече. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Незапомняща се и вяла песничка, изпълнението също е доста заспало, само аранжиментът ме кефи. Типична турска песен, не вярвам да му се получи, нищо общо с Патето, която си беше стабилен хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Позната ми е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен пък много ми харесва, това ще е голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Позната ми е Оригинал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен пък много ми харесва, това ще е голям хит. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен пък много ми харесва, това ще е голям хит.Да !! в Ютуб коментарите са 90% пложителни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Версията на Фики става и за дискотека Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Оригинал: Оригинал : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Поредната идиотщина от Манго Джери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Браво, Фики! Най-после хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Поредната идиотщина от Манго Джери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не го понасям вече! Както блесна така и угасна.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Това е втората песен на Фики след "С друг ме бъркаш", която ме грабва от първо слушане. Може би и този път направи голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Тази песен е добра но няма да я слушам много много ми се струва не ме грабва нещо поне на този етап Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яка е. Харесвате бозите на Райна и другите там, на тази какво товкова не ви харесва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яка е. Харесвате бозите на Райна и другите там, на тази какво товкова не ви харесва? +1 Друго си е , 'Пия Mai Tai за край пак да си с мен, don't try, пускам те на switch off, пречиш ни правиме любов' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Супер хит! Най-после Фики се завърна. ''Пате'' беше голям хит, но супер слаба песен като за всекидневна консумация. Тази песен е като старите му и мисля, че ще стане голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Така не ме е зарибявала песен от първото слушане от "Moro mou" насам, дано не ми писне толкова бързо. Много силен припев. Обаче забелязвате ли колко слаб интерес има към Фики напоследък? Това ако беше излязло преди година-две щеше да има двойно повече коментари, а сигурно и в YouTube щеше да има много повече гледания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Дразнят няколко клишета, като тези за псуването, удрянето и крещенето... Иначе звучи прилично, аз очаквах нещо далеч по-гадно. Определено го предпочитам пред Гальо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 За кофата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента е хубава и текстът е много докосващ, обаче отсвирът в средата ми оселянява целия проект и го кара да звучи ретро и някак твърде кръчмарски. Което на други може и да им хареса. Хит ще е, за голям - не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.