Ergeni Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужасни текстове има Фики. Едни такива цигански. То е ясно, че пее за малцинствата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужасни текстове има Фики. Едни такива цигански. То е ясно, че пее за малцинствата. На мен ми хареса изпълнението и музиката на песента. На текста много не обърнах внимание. Наистина е малко плосък но хората по клубовете не се заслушват като нас. А и рядко вече текст в чалгата може да те впечатли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Изненадващо и за мен - първата песен на Фики, от не знам колко време насам, която ми харесва и слушам често. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Супер яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не знам кой човек го слуша вече този "боец" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Това е втората песен на Фики след "С друг ме бъркаш", която ме грабва от първо слушане. Може би и този път направи голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 23.04.2019 г. от 13:56, joni каза: Не знам кой човек го слуша вече този "боец" Без Преслава/Галена ще си тъпчи на едно и също място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.