mitencetoy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Как може припева да е най-слабото нещо в цялата песен. Потрес. Куплетите са прекрасни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Как може припева да е най-слабото нещо в цялата песен. Потрес. Куплетите са прекрасни! Мен точно припева ми харесва най-много.. Колкото повече слушаш песента,толкова повече ти се иска да я пускаш пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Как може припева да е най-слабото нещо в цялата песен. Потрес. Куплетите са прекрасни! Не е слаб, даже напротив. Няма слаба част в текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 По принцип харесвам този тип песни, но тази е много еднообразна. Припевът особено е страшно монотонен. Една и съща мелодия се повтаря 100 пъти. Клипът си е нейния стил. Последната визия е ужасна. Напомня ми на някаква застаряла съветска естрадна звезда като Алла Пугачова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не ме кефи и мен...жалко след мегахита Не се... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Гаден клип, с още по-грозни визии. Ужасен сгайлинг за нея,и балета Песента е станала топ,но кофти наистина за изхабения клип. Да беше го пуснала със слайдшоу Само една яка визия има къде е седнала в началото,но лещите й са много гадни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Кефи ме. Клипът също не е зле. Харесва ми дръзката Преслава. Песента хем е instant hit, хем имам чувството, че ще и grower. Според мен се очертава голям хит. +1 Страшна е! Плюс, че Преслава е невероятно красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Страхотна песен, има го както комерсиалното, така и по-меланхолична нотка. :1000 (33): Клипът също е добър, приятен е. Браво на кралица Преси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Любимата ми песен в момента Надмина дори,,Не се изтриваш"за мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Страхотна. Истински мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преслава пак избухна. Всичко живо я харесва yeah Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преслава пак избухна. Всичко живо я харесва yeah да затова има 4 к дислайка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 да затова има 4 к дислайка От които 2,5к ги купи ти ... Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Страхотна. Истински мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 да затова има 4 к дислайка Не ме вълнува това. Важното е, че на всички партита гърми. А частта преди последните припеви я е изпяла един път. Кралица :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не ме вълнува това. Важното е, че на всички партита гърми. А частта преди последните припеви я е изпяла един път. Кралица :1000 (19): Любимата ми част!Дано я изпее на някой концерт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 нали бяха купени дислайковете !?!?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 нали бяха купени дислайковете !?!?!? Купени са, не се безпокой за Преслава, нея има кой да я слуша - и като извади по-слабо парче, и като извади категоричен хит. Други трябва да се притесняват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Брутален хит, няма омръзване! :1000 (33): Повече ми харесва от "Не се изтриваш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Брутален хит, няма омръзване! :1000 (33): Повече ми харесва от "Не се изтриваш". В началото и аз не обърнах внимание, но сега ми е сред фаворитите. Дори миналата песен не ме кефи толкова много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Приятна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Преслава си е топ-а. Почти всичко което изпее става хит, това също не правя изключение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Този тип музика много и отива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Оказа се голям хит. Ще я наредим до златните хитове на попфолка😏 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 мина и замина. никой не помни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.