Jump to content

Online: Стилиян feat Борис, Анастасия & Ирен - Папагал

Препоръчани коментари

Толкова много мъка само на един клип, и то едва 3 1/2 минути ....

Римуването на "върлина" с "къпина" в чалга песен е новаторско ...отречи!

"Айде в Мароко, ма!" :roll1:

Дано стане хит тая песен, отдавна не е имало такъв абсурд с претенции.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Римуването на "върлина" с "къпина" в чалга песен е новаторско ...отречи!

"Айде в Мароко, ма!" :roll1:

Дано стане хит тая песен, отдавна не е имало такъв абсурд с претенции.

Римуването на "папагал" с "парцал" май ... ме впечатли повече.

Иначе ми е интересно как звучи тая едната мома без аутотюн, щом положението е такова със.

Засега ми е фаворит за хит на годината.

Сподели в други сайтове

Стилиян попринцип ме кефи и тая песен не прави изключение, имаше потенциал ако беше само с Анастасия.

Кой е тоя Борис и тази Ирен е цяла загадка, и защо и двамата са грозни и бездарни - още повече. Откъде ги намира Стилиян не знам, а самия тоя ми допада, макар и спорните му гласови данни.

Със Анастасия долу-горе му се получиха предните 2, не знам защо му беше това.

Мелодията пък е като смесена от две - модерна и по-кючекчийска, особено началото е готино. Бийта (без мазното) има голям потенциал, но така изложено...

Яд ме е в началото, на бас е яко, ако го рапираше Аднан или поне Стилиян, а не това умрялото Борис...

"Аре във Мароко,маа...!".

Сподели в други сайтове

Компанията явно го възпява Стилиян, защото той прилича на папагал ама на един много надуваем папагал. Наистина не е редно да има толкова тъпи песни и недоразумения на едно място. Да бяха едно, две, то цели четири. Мале! :3fdb8960598fa63e:

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Стилиян работи на топлата витрина в Билла на Опълченска през деня, а вечер се изявява като "чалга звезда"... :1000 (29):

???

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

???
Да, няколко пъти съм го засичала. Първият път си помислих, че снима някакво предаване за смяна с живота на друг човек за ден. :1000 (29): Беше с бяла престилка и шапка на главата. Но съвсем наскоро пак го видях там, сипва си в тарелчиците на хората, бачка човекът, няма срамна работа. По носът го познах! :phpgrin2:

Сподели в други сайтове

Не виждам нищо срамно и лошо, не е единствения. Голяма част от любимките ви преди години са продавали зеле на пазара, коя хванала чичак да я тунингова и направи певица, коя - с личен "труд" (п.тка) от креват на креват.

Момчето работи нормална и честна работа, освен от музика, в която повече влага , отколко изкарва, си печели и така.

По-скоро бих го поздравил за това.

Сподели в други сайтове

Че кой го кара да влага пари в нещо, което не му е призвание?! Очевидно е бездарен и няма никакво бъдеще в музика, в която лидери са пеещи певци като Анелия, Преслава, Илиян, Азис, Десислава и т.н.

И не говори глупости за "любимките" - моята любимка винаги е била певица, започвайки още в ранна възраст с баща си по механи и кръчми.

Сподели в други сайтове

Айде, айде, те слуховете за тая и оная ей така са тръгнали. Как пък за всичките? За някои са измислица, но за всички...?

Поздрави за момчето. Не е гласовит, но е музикален. Грешка беше да включва тия два "папагала" в песента, да я беше оставил само с Анастасия, предните 2 се получиха идеално с нея. Не, че не е бездарна и не, че не си призна сама пред камера, че е проституирала в Турция и франция, но много от тия актуалните са правили същото без да си признаят.

Или го прикриват под названието "любов". Да си 40 кила и да те опъва 150 килограмов мечок - ама разбира се, това е любов. Как пък се все в такива , бе..

Песента хич не е толкова лоша, кефи ме мен, може би защото ги слушам в колата на здрав бас и четворка Pioneer с бас каса, ако я слушате на бас е доста здрава. Самия бийт хич не е лош, ама хич.

Сподели в други сайтове

Айде, айде, те слуховете за тая и оная ей така са тръгнали. Как пък за всичките? За някои са измислица, но за всички...?

Поздрави за момчето. Не е гласовит, но е музикален. Грешка беше да включва тия два "папагала" в песента, да я беше оставил само с Анастасия, предните 2 се получиха идеално с нея. Не, че не е бездарна и не, че не си призна сама пред камера, че е проституирала в Турция и франция, но много от тия актуалните са правили същото без да си признаят.

Или го прикриват под названието "любов". Да си 40 кила и да те опъва 150 килограмов мечок - ама разбира се, това е любов. Как пък се все в такива , бе..

Песента хич не е толкова лоша, кефи ме мен, може би защото ги слушам в колата на здрав бас и четворка Pioneer с бас каса, ако я слушате на бас е доста здрава. Самия бийт хич не е лош, ама хич.

Музикален бил... :1000 (29):

Този не може да говори, какво остава за пеене! И после коментираш най-големите звезди на чалгата! С кое право?!

Да ти имам вкуса... Както пее Рокса! :1000 (19): Да сипва там в Билла салати и да не се занимава с нещо, което не е за него!

Сподели в други сайтове

Салатите топла кухня ли са, ма папагал?

Как с кое право - с онова, дето аз съм си го дал.

Половината фолк е утъпкал креватите на всичко богато над 130 кг. , някои преди това направо са били на повикване (а и сега има такива с втора тарифа), те за топлата витрина на Стилиян се хванали.

Момчето се старае, това , че не е най-гласовития се вижда и чува, но първо е редовен в продукцията си, което все пак изисква финанси, второ - старае се, трето - муизкален и гласовит са две различни неща, но ще оставя на недоразвития ти акъл да (не) се сети каква е разликата. Музикален е, при това е добра партия с Биолчев.

Очаквам следващата песен и повече без такива ДДС-та - или сам, или с Анастасия. А защо не пак С Адриана.

Сподели в други сайтове

Никога не съм разбирал хората, които хвърлят хиляди левове за продукция, при положение че нямат никакви данни. Най-голмия му успех може бъде да го вземат на бъзик като Джорджано!

Ако наистина работи в Била е още по-жалко, защото очевидно дори не разполага с парите които пилее.

Сподели в други сайтове

Въпрос на личен избор, а това, че работи в Била като нормален човек и си изкарва пари освен от пеене, и то друг труд, с нормален законен трудов договор не виждам проблем. Иначе за да няма само една или две песни, значи има смисъл от това. Всъщност съм бил на негово участия и наистина има такива, просто в сайта на Diapason не ги обявяват. Там пишат само тия на Тони Стораро, което съм го забелязал не от вчера, много рядко се пишат участията на други от фирмата. Тия на Мира редовно липсват , а ги има, дори в някои механи и кръчми. Ашли тук-таме, но също липсва в сайта.

Очевидно от влагането му има смисъл, дори да не е станал милионер. А на топлата витрина или с микрофон в ръка си изкарва парите честно.

Не виждам как може да ви е проблем, че някой си изкарва парите честно, вместо да си кисне по леглата на тоя ония?

Нищо, че е мъж , не са един или двама тия, дето са дали отзад за клип.

Мацките да не говорим колко легла са сменили, фолка колко футболисти е видял.

Една Янева на мен ми е 200 пъти по-противна, въпреки визията и гласа - да те тресе 200 кила свиня, при това най-омразната такава в цялата държава не е за хвалба, тая, дето трябва да бъде освирквана (и беше на турнето през 2014 в Бургас - лично видях как като излезне получи освикрване).

А не Стилиян, който работи на две места и се прехранва честно.

Не е гласа единственото задължително, а Стилиян демонстрира честност и труд, които са непознати за голяма част от бранша.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...