Христина' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 И отново двама текстописци, "най-добрите" двама, при това. А текстът събран от статуси на 15годишни влюбени кифли... апогей в поезията. Джена след раждането е адски красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ако това се е родило от акъла на двама текстописеца, си представям какво щеше да е с един. Клипа е приятен, музиката е средно, текста е facebook бейбе. Както каза Фокси, става за пълнеж на албум, но не и за песен, на която се залага. Но не е непременно лоша. 3.5/6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ако това се е родило от акъла на двама текстописеца, си представям какво щеше да е с един. Клипа е приятен, музиката е средно, текста е facebook бейбе. Както каза Фокси, става за пълнеж на албум, но не и за песен, на която се залага. Но не е непременно лоша. 3.5/6 Фокси я хареса. Нещо обърка потребителите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Много ми харесват мелодията и аранжиментът, супер фолкпарче, но текстът ми е дразнещ. Изпълнението си е добро. Бих предпочел да сулшам инструментал... заради текста Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Супер слаба песен. Не знам какво се случва с Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Супер слаба песен. Не знам какво се случва с Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Страхотно изпяване. Много ми влезе подкожно а последните години рядко се случва... Химн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Яко е парчето, нещо различно е поне. Клипа е доста добре, като за Джена. Гледам започнала е и тя да се облича в табели - добре е , повече бие на мацка от преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Готино е парчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Супер слаба песен. Не знам какво се случва с Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Харесва ми!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Много готина и свежа песен от Джена! Ако не бях прочела , че Драганински е композитор не бих си помислила за него,доста различно звучене от неговото има песента. Клипът е много интересно заснет,не е просто имиджов,има и препратки към текста. Общо взето е доста по-добре от Короната,много напомня на стила на Джена от преди.Дано се оцени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Харесва ми!! ау стига ма ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Взе да ми харесва, "Да те бях ранила" май в началото и тя не ми допадна, не че е нейния случай де. Джена изглежда доста добре, текстът на места е супер, на други зле. Май не се движи като предната, повече се харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Яка е песента, кефи ме и си я пускам често. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не е лоша песента, даже напротив много е различна от масовката. В куплетите има една динамика с цигулка, която много ми допада. Фразата "всичко ми гори - диагноза "ти"", веднага ми се наби. Клипът е много хубав, радвам се, че с "Коя" и тук Джена вдига нивото и в тази област. Визията й ми допада. Липсват ми докосващите й текстове от раз като "Ти къде беше", "Да видя какво е", "Да те бях ранила", в тази област да поработи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.