Jump to content

Online: Джена - Диагноза - Ти

Fast

Препоръчани коментари

И отново двама текстописци, "най-добрите" двама, при това. А текстът събран от статуси на 15годишни влюбени кифли... апогей в поезията.

Джена след раждането е адски красива.

image.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ако това се е родило от акъла на двама текстописеца, си представям какво щеше да е с един.

Клипа е приятен, музиката е средно, текста е facebook бейбе. Както каза Фокси, става за пълнеж на албум, но не и за песен, на която се залага. Но не е непременно лоша.

3.5/6

Сподели в други сайтове

Ако това се е родило от акъла на двама текстописеца, си представям какво щеше да е с един.

Клипа е приятен, музиката е средно, текста е facebook бейбе. Както каза Фокси, става за пълнеж на албум, но не и за песен, на която се залага. Но не е непременно лоша.

3.5/6

Фокси я хареса. Нещо обърка потребителите.

image.png

Сподели в други сайтове

Много ми харесват мелодията и аранжиментът, супер фолкпарче, но текстът ми е дразнещ. Изпълнението си е добро. Бих предпочел да сулшам инструментал... заради текста :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Яко е парчето, нещо различно е поне.

Клипа е доста добре, като за Джена. Гледам започнала е и тя да се облича в табели - добре е , повече бие на мацка от преди.

Сподели в други сайтове

Много готина и свежа песен от Джена! :)

Ако не бях прочела , че Драганински е композитор не бих си помислила за него,доста различно звучене от неговото има песента.

Клипът е много интересно заснет,не е просто имиджов,има и препратки към текста.

Общо взето е доста по-добре от Короната,много напомня на стила на Джена от преди.Дано се оцени :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Взе да ми харесва, "Да те бях ранила" май в началото и тя не ми допадна, не че е нейния случай де. Джена изглежда доста добре, текстът на места е супер, на други зле. Май не се движи като предната, повече се харесва.

Сподели в други сайтове

Яка е песента, кефи ме и си я пускам често.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не е лоша песента, даже напротив много е различна от масовката. В куплетите има една динамика с цигулка, която много ми допада. Фразата "всичко ми гори - диагноза "ти"", веднага ми се наби. Клипът е много хубав, радвам се, че с "Коя" и тук Джена вдига нивото и в тази област. Визията й ми допада.

Липсват ми докосващите й текстове от раз като "Ти къде беше", "Да видя какво е", "Да те бях ранила", в тази област да поработи.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...