Fast Публикувано на Февруари 26 Report Share Публикувано на Февруари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Очаквах я с нетърпение и напълно покри това, което очаквах от Ваня и Дамян. Поредния силен дует! При тях просто няма слабо парче - Пак ще те желая, Искам си теб, Къде си, Котето и първата. Наистина хубави неща предлагат. Доволен съм и Ваня отново изглежда повече от прекрасно. Много е красива и харизматична, винаги ми е допадала страшно много! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много е хубава! Поредният хит от Ваня и Дамян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не е лоша, но е слаба в сравнение с предишните им. Аман от тия скапани вокали. Можеха нещо по-музикантско да направят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много е хубава! Поредният хит от Ваня и Дамян. а стига ма ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Първата лоша песен за годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Песен , клип и текст - 6. Клипа си е изчистен, приятен , стайлинга е интересен е при двамата, песента е топ, текста е интересен. Получавам и се . Супер, харесва ми. Пашев е перфектен в аранжиментите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не е зле, но Дамян прекалено много "пее". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Хареса ми песента, въпреки че без Дамян можеше да е по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Хареса ми песента, въпреки че без Дамян можеше да е по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много ми хареса песента. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много си е добре така. Няма виене, няма гънене. Точно това най-много ми харесва в песента, в комплект с прекрасния аранжимент. На Ваня и се получава наистина най-добре с Дамян, явно не само в личен план Предните им дуети също бяха успешни до един, особено котето... Като я гледам и се чудя само как липсва една плочка Fen Tv Напомня за ми за преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Зариби ме. Ваня изглежда страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Ваня ми прилича на Карлеуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Че то е почти 1:1 с на Яница и Галин от миналата година. И тази година ще се правят явно еднакви песни. Как и дали някога ще излезе поп-фолка от блатото не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Че то е почти 1:1 с на Яница и Галин от миналата година. И тази година ще се правят явно еднакви песни. Как и дали някога ще излезе поп-фолка от блатото не знам. Трима продуценти и текстописци на кръст, как ще излезем? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Парчето е свежо и готино Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.