.close to me. Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Пореден хит от Алисия. Уникална песен, ще гърми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Нищо ново, нищо нечувано, това е слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Свали нивото и на песните, и на видеата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Скъпата кола намери ли мястооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Започва супер инересно, куплетите са чук, но припева ми идва слаб, засега. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Малко отегчително, очаквах много повече от нея, но иначе видеото е готино и тя изглежда добре. Днес точно слушах старите й песни и като се сетя какви песни предлагаше до "Красавицата спяща"...... грешка нямаше, но това, че последните неща са малко по-слаби нищо не променя, защото съм сигурен, че пак ще извади нещо яко! В интерес на истината песничката не е лоша, но е някак незапеваема и определено си трябва време за да ми допадне. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Не се изтриваш 2. Много слабо, какво още търси във ФенТВ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Не се изтриваш 2. Много слабо, какво още търси във ФенТВ? Там да си седи, в Пайнер ще бъде смазана и пратена в 9-та глуха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 Там да си седи, в Пайнер ще бъде смазана и пратена в 9-та глуха. Както смаза всички в Пайнер с участията си през 2017 ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Бие на "Не се изтриваш". Иначе не е лоша де, клипа също не е толкова лош. Но можеше повече. Като я сложиш до една "Моят рай", примерно стои смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 На първо слушане не ми харесва нещо кой ли е композитора? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Брутално красива е в клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Първо Бирмата а сега ''Не се изтриваш''. За съжаление е много по-слаба версия. Алисия прави по един-два хита на година и всичко друго е пълнежи. Пее една и съща песен от няколко години. Поне преди клиповете бяха приятни, но това определено е най-гадния и клип евър. Супер слаб проект както повечето нейни в последните години. Изпаднала е в абсолютна творческа дупка. Миналата година ако не беше ''Добре ти беше'' която е на Стораро щеше да види хит само в края на годината с Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Кефи ме, при Алисия много рядко има слабо. Между другото много пренебрегвате и "Добре ти беше", тя е в топ 10 най-малко на 2017г, и до днес гърми навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Някой да направи графики от клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 На мен пък ми хареса песента, а отдавна не съм харесвала песен на Алисия. Интересни кадри има във видеото, но отново нищо впечатляващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Уникална е ! АЛИСИЯ е любимка на ДЖ-те ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 На мен пък ми хареса песента, а отдавна не съм харесвала песен на Алисия. Интересни кадри има във видеото, но отново нищо впечатляващо. С русата перука е топ. Трябва пак да се направи руса, но с дълга коса. Алисия в клиповете го докарва на визия, но като идеи нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Март 2 Author Report Share Публикувано Март 2 На първо слушане не ми харесва нещо кой ли е композитора? Музика: Радомир Кишев Текст: Петя Радева Режисьор: Людмил Иларионов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Много слабо! Как е възможно да се навие да изпее подобна песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Клип, песен - пълен леш. Кво и става на Алисия, кви са тия бози? Пари за Пашев, Ганев ли няма, че работи с тоя некадърник? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Малко вяло, като за нея, без заряд, без кулминация. Като клип също е крачка назад. Може и да се завърти заради името, обаче. Но и не е чак неслушаема, де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.