stereoto_ Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Lepa Brena - Zar je važno da l' se peva ili peva (2018) 1. Zar je važno dal se peva ili pjeva : 2. Boliš i ne prolaziš : 3. Srećna žena : 4. A kako ću ja : 5. Kao nova : 6. Kad jedno voli za oboje : 7. Sve smo mi krive : 8. Bolje ne : 9. Sigurno : 10. Tako si juče : WAV на албума https://mega.nz/#!Jc53yBYQ!vSxPcdyM...vn78d-5Fwbq15VM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Мен само "Болиш и не пролазиш" ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 WAV на албума https://mega.nz/#!Jc53yBYQ!vSxPcdyM...vn78d-5Fwbq15VM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 "Boliš i ne prolaziš" е жестока песен. Клипа е интересен с история. Харесва ми много Лепа на толкова години още си е стахотно красива жена и запазена. Обложката също е много хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Страхотен е албума! От предварително излезлите 4 може би само първата не ме грабна от първо слушане, но тя не е и предвидена за хит, по-скоро е като едно обръщение към по-старото поколение Другите три са страхотни, Болиш и не пролазиш е уникална! От новите най-най-най-любима още с първото слушане ми стана Кад йедно воли за обойе, просто не исках да свършва песента. Не попаднах на песен, която да не ми хареса. Такъв албум очаквах аз, надявам се и другите и фенове - изпълнен с топлина, много любов (па била и тя тъжна в някои от песните), малко носталгия и въпреки всичко зареден с положителна енергия, изчистен от всякакви пошлотий и мимолетни модерни влечения. Това е албум, който слушам днес и който ще слушам след 10 години, точно както и Уджи Слободно. Обичам я тази жена! Благодаря и за ъплоуда,ч е ми омръзна да щракам из ютуб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преслушах няколко песни набързо. Тази ми се открои най-много: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 За сега не ми харесва като цяло, но го преслушах набързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
blondyman Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 а линк mp3 дали може,пък кой каквото си хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Bolje ne - класическо сръбско звучене от последните години, приятно, мелодично. Сигурен хит. Sigurno, Sve mo mi krive - брутален саунд, авангардни, дискотечни, свежи, различни за Брена, с младежки текстове. Това засега са ми трите любими песни от новия албум. Като цяло добра продукция. Пеенето на места също е различно, обаче на други пак си е едно такова бабешко и провлачено, особено с това неконтролируемо вибрато, на което не му е навсякъде мястото. Например в "Тако се юче" това "рапиране" ми е много смешно при тази дикция и артикулация - не ми стои много на място. Снимките са модерни, обаче на някои е зле фотошопирана, например на тази, която е към обложката на "Тако се юче" в тубата. Бих си го купил, ако ме зариби още. "А како чу я" е добра балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Моята топ листа 1. Bolis i neprolazis - тук всичко е 10! (един от двата проекти които ми насълзиха очите през 2017) - Класик 2. Srecna zena 3. Bolje ne 4. Sigurno Тези песни ми харесват напълно. A kako cu ja - когато видях че е от Pedja Medenica, очаквах по-силна балада, не ме докосва като Bolis i neprolazis, иначе е ок. Останалите са ок по една или друга причина и най-малко ми харесва песента от Дамир - Sve smo mi krive. Похвално е че има супер концепция за този албум и доволен съм. Всичките забележки от @adorable ги забележих и аз. хах пс. Как не и хрумна през 2011 да ангажира Харис Дубица да и направи клипове, Миличевич само провали качествените песни тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Баба Мили и на Дара провали хитовете, отвратително е че има още хора, които му се връзват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Boliš i ne prolaziš Srećna žena Sigurno Т'ва е топа на албума. Какво чака да клипира ''Сигурно''? Че това е потенциален топ хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Kad jedno voli za oboje - и тази почва да ме зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 На обложката ми прилича на Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 Bolje ne Tako si juce Sigurno Srecna zena Bolis i ne prolazis Най-доброто от албума. С нетърпение очаквам клипа на "SIGURNO", дано клипива и "Tako si juce"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Има страхотни песни, клипираните до една са много добри + Sigurno. Песента, дала име на албума пък е прекрасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Srecna zena" , "Sigurno" и "Bolje ne" са невероятни! Другите песни също са добри, но просто тези трите много изпъкват. Страхотен албум е направила Брена.Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 НОВ, УНИКАЛЕН КЛИП! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Чак сега го послушах и доста ми допадат някои песни. Може ли мп3 линк към целия албум“ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 всичките ми харесаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.