stereoto_ Публикувано на Март 4 Report Share Публикувано на Март 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Браво! Така се прави! Не очакваш и не знаеш за дует между тези изпълнители и те го правят. Песента страшно много ми допадна. Ритмична, готина, а и двамата доста си отиват като дует. Харесаха ми. Започна се с хубавите песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хареса ми, двамата си пасват много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Непоносима какафония и цигания. И какви са тия правиме, забравиме ahahahahah Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Отвратителна цигания. Бони е красива. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 На 2 ро място в ютуб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 От първата секунда си личи, че е Асенов. Постановката на Бони в бързи песни не звучи много ок, много високо и издължено пее, което не приляга на бързата мелодия и се губи синхронът. Стораро звучи ок, пасват си гласовете им в припева, клипчето е приятно, но колко хотели и легла сме изгледали за толкова години. Текстът не ми е ок - "правиме, забравиме", много елементарни рими. На Бони не й отива с опашка. Общо взето след първия си проект - "Заведи ме там" смъкна много нивото, предната беше експериментална, интересна, но неритмична и незапеваема, тази е няколко идеи по-добре, но не я виждам като голям хит. За мен това е проект, с който се цели Бони да се утърка в славата и успеха на Стораро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.