Dominatora Публикувано на Март 6 Report Share Публикувано на Март 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 След песента със Стефани тази не върви, но иначе Борилов е много талантлив. А на Мира старите кючеци кефеха, но напоследък стилът й взе да не ми допада. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Пълен ужас.. голяма цигания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 То за това си е правено - мазно и слушаемо само след 3 ч. по масите на половин кило ракия. Иначе - едва ли. И продължават с традициите като пусне едната фирма песен, да пусне и другата след нея. Малоумщина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Още един боклук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 По-добре е от другата шитня, дето излезе днес - Аднан Дали... Мира е супер красива, играе супер, пее екстра, но ме дразни текстът, а и Румен ми е излишен в този кючек. По-добре сама да беше. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.