ENJOY Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Авторска мелодия на десетилетието: Велислав Драганински за "Моето слабо място" /изп. Преслава/ Фотосесия на десетилетието: Галена - Аз Фолклорна песен на десетилетието: "Ало, мамо" /изп. Ивана/ Балада на десетилетието: "В друг живот" /изп. Десислава/ Дуетна песен/ трио на десетилетието: "Кой" /изп. Галена и Фики/ Кавърверсия на десетилетието: "Спри ме" /изп. Галена/ Песен на десетилетието: "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/ Видеоклип на десетилетието: "Не го прави" /Десислава/ Живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието: "Аз" - Галена Секс символ на десетилетието: КАМЕЛИЯ Певец на десетилетието: ГАЛИН Певица на десетилетието: ГАЛЕНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Мариета Ангелова за "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Йорданчо Василковски - Оцко за "Имаме ли връзка" /изп. Алисия/ Номинации за фотосесия на десетилетието: Излишна категория с неподходящи номинации. Това на Камелия дори не е фотосесия. Фолклорна песен Ало, мамо- само заради страхотното послание, иначе не ми харесва нито аранжимента, нито изпяването Балада В друг живот Дуетна песен Кой Кавърверсия Аз съм с теб Песен Пак ли Видеоклип Хавана- тропикана Живо изпълнение Емилия- Не виждам на 1000% процента. Най-доброто изпълнение на пайнерски концерт евър Албум Аз- Галена Секс символ Емануела Певец Азис Певица Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 ТЕКСТ на десетилетието: - Мариета Ангелова за "Благодаря ти" /изп. Гергана/ Aвторска мелодия на десетилетието: - Мартин Биолчев за "Можеш ли да ме обичаш" /изп. Глория/ Фотосесия на десетилетието: - Камелия за "Проект 13" Фолклорна песен на десетилетието: - "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Балада на десетилетието: - "Не искам да знаеш" /изп. Ивана/ Дуетна песен/ трио на десетилетието: - "Кой" /изп. Галена и Фики/ Kавърверсия на десетилетието: - "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/ Песен на десетилетието: - "Пак ли" /изп. Галена/ Bидеоклип на десетилетието: - "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ живо изпълнение: - Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Aлбум на десетилетието: - "Пази се от приятелки" - Преслава SEX символ на десетилетието: - Kamelia Певец на десетилетието: - АЗИС Певица на десетилетието: - ГАЛЕНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не се ли раздадоха вече тия нагласени награди? Защо продължавате да гласувате? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не се ли раздадоха вече тия нагласени награди? Защо продължавате да гласувате? За да питаш. Със сигурност са по-обективни от абдикиралите такива на Планета. Дано Янева направи още 20 смислени теми, които да провокират раздвижване и размисъл, напук на цялата просоттия, която се шири. Ти само за кючеците на треторазредките ли искаш да си говорим? Или може би ти се четат теми с кълнежи и онанирания вътре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 За да питаш. Със сигурност са по-обективни от абдикиралите такива на Планета. Дано Янева направи още 20 смислени теми, които да провокират раздвижване и размисъл, напук на цялата просоттия, която се шири. Ти само за кючеците на треторазредките ли искаш да си говорим? Или може би ти се четат теми с кълнежи и онанирания вътре? Че Планета кога са раздавали награди по случай някакво толкова абстрактно десетилетие? Нека прави теми, няма лошо. И какво ме занимаваш с кючеци, клетви и чекии? Зададох въпрос по темата? Нали бяха изведени резултати, които не се приеха добре? Гласуването е отворено отново и ще се брои пак, или какво? Ще бъдат ли зачетени гласовете на новогласувалите, или просто темата не е заключена? Откога е проблем да се задават въпроси? Каква е тази агресия? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Че Планета кога са раздавали награди по случай някакво толкова абстрактно десетилетие? Нека прави теми, няма лошо. И какво ме занимаваш с кючеци, клетви и чекии? Зададох въпрос по темата? Нали бяха изведени резултати, които не се приеха добре? Гласуването е отворено отново и ще се брои пак, или какво? Ще бъдат ли зачетени гласовете на новогласувалите, или просто темата не е заключена? Откога е проблем да се задават въпроси? Каква е тази агресия? Имаше роптаене срещу резултатите за номинациите, или по-точно присъствието на Глория и Ивана в тях. Това сега ще са вече резултатите за "наградени". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Че Планета кога са раздавали награди по случай някакво толкова абстрактно десетилетие? Нека прави теми, няма лошо. И какво ме занимаваш с кючеци, клетви и чекии? Зададох въпрос по темата? Нали бяха изведени резултати, които не се приеха добре? Гласуването е отворено отново и ще се брои пак, или какво? Ще бъдат ли зачетени гласовете на новогласувалите, или просто темата не е заключена? Откога е проблем да се задават въпроси? Каква е тази агресия? У Стефимир няма агресия, съвсем резонно ти е отговорил, както винаги! Въпросите ти са тъпи и несъстоятелни. Отгоре на всичко започваш със заяждане и определението "нагласени"! След като десетилетието е "абстрактно" и темата няма смисъл според теб, просто я подмини! Аз правя така, що се касае до евтините копия на моите теми, или разни позитивни и негативни "игри"... По-лесно е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 У Стефимир няма агресия, съвсем резонно ти е отговорил, както винаги! Въпросите ти са тъпи и несъстоятелни. Отгоре на всичко започваш със заяждане и определението "нагласени"! След като десетилетието е "абстрактно" и темата няма смисъл според теб, просто я подмини! Аз правя така, що се касае до евтините копия на моите теми, или разни позитивни и негативни "игри"... По-лесно е... Тъпа си ти, въпросите ми са адекватни, защото може някой да се подведе и да гласува в неактивна тема. Безпринципен човек си ти. Можеше да излезеш с коментар или в началото на темата да се обясни какъв е срокът за гласуване и т.н. Цялата тема е един нелеп спам. Чао! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 1. Текст на десетилетието Мариета Ангелова за "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ 2. Авторска мелодия на десетилетието Йорданчо Василковски - Оцко за "Имаме ли връзка" /изп. Алисия/ 3. Фотосесия на десетилетието: - Галена за албума "Аз" 4. Фолклорна песен на десетилетието: - "Мома Яница" /изп. Яница/ 5. Балада на десетилетието: - "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ 6. Дуетна песен на десетилетието: - "Кой" /изп. Галена и Фики/ 7. Кавърверсия на десетилетието: - "Спри ме" /изп. Галена/ 8. Песен на десетилетието - "Дай ми още" /изп. Анелия/ 9. Видеоклип на десетилетието: - "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ 10. Номинации за живо изпълнение: - Преслава за "Ако утре ме губиш" /зала 1 на НДК/ 11. Албум на десетилетието - "Аз" - Галена 12. Секс символ на десетилетието: - Галена 13. Певец на десетилетието: - Константин 14. Певица на десетилетието: - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Ало, мамо" /изп. Ивана/ Номинации за балада на десетилетието: "Пясъчни кули" /изп. Глория/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за песен на десетилетието: "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Номинации за текст на десетилетието Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Велислав Драганински за "Моето слабо място" /изп. Преслава/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Преслава за албума "Как ти стои" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Номинации за балада на десетилетието: "В друг живот" /изп. Десислава/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Нищо не знаеш" /изп. Емануела и Крум/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/ Номинации за песен на десетилетието: "Като за финал" /изп. Преслава/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Не го прави" /Десислава/ Номинации за живо изпълнение: Десислава за "До тук" /Арена Армеец/ Номинации за албум на десетилетието: "Пази се от приятелки" - Преслава Номинации за секс символ на десетилетието: МАРИЯ Номинации за певец на десетилетието: АЗИС Номинации за певица на десетилетието: ПРЕСЛАВА -------------------- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Ало, мамо" /изп. Ивана/ Номинации за балада на десетилетието: "Пясъчни кули" /изп. Глория/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за песен на десетилетието: "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/ Текст - Аз съм с теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Мариета Ангелова за "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Кости Йонита за "Неблагодарен" /изп. Андреа/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Галена за албума "Аз" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: Номинации за балада на десетилетието: Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: Номинации за кавърверсия на десетилетието: Номинации за песен на десетилетието: Номинации за видеоклип на десетилетието: "Лоша" /Андреа/ Номинации за живо изпълнение: Номинации за албум на десетилетието: Номинации за секс символ на десетилетието: Номинации за певец на десетилетието: Номинации за певица на десетилетието: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Йорданчо Василковски - Оцко за "Да видя какво е" /изп. Джена/ / Номинации за фотосесия на десетилетието: - Анелия за албума "Игри за напреднали" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Мома Яница" /изп. Яница/ Номинации за балада на десетилетието: "Пясъчни кули" /изп. Глория/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Мога пак" /изп. Цветелина Янева/ Номинации за песен на десетилетието: "Дай ми още" /изп. Анелия/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ Номинации за живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Номинации за албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: ГАЛЕНА Номинации за певец на десетилетието: АЗИС Номинации за певица на десетилетието: АНЕЛИЯ Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Мартин Биолчев за "Можеш ли да ме обичаш" /изп. Глория/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Камелия за "Проект 13" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Номинации за балада на десетилетието: "Не искам да знаеш" /изп. Ивана/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Нищо не знаеш" /изп. Емануела и Крум/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Да бях от гадните" /изп. Емилия/ Номинации за песен на десетилетието: "Като за финал" /изп. Преслава/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ Номинации за живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Номинации за албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: КАМЕЛИЯ Номинации за певец на десетилетието: БОРИС ДАЛИ Номинации за певица на десетилетието: ГЛОРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Текст на десетилетието: "Аз съм с теб" Авторска мелодия на десетилетието: "Можеш ли да ме обичаш" Фолклорна песен на десетилетието: "Всеки си плаща" Балада на десетилетието: "Пясъчни кули" Дуетна песен, трио на десетилетието: "Обичай ме" Кавървесия на десетилетието: "Аз съм с теб" Песен на десетилетието: "За да те забравя" Видеоклип на десетилетието: "Фалшива кожа" Живо изпълнение на десетилетието: Глория за "20 години на сцена" Албум на десетилетието: "Смелите си имат всичко" Секссимвол на десетилетието: Камелия Певец на десетилетието: Борис Дали Певица на десетилетието: Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Мартин Биолчев за "Можеш ли да ме обичаш" /изп. Глория/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Галена за албума "Аз" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Номинации за балада на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Нищо не знаеш" /изп. Емануела и Крум/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Спри ме" /изп. Галена/ Номинации за песен на десетилетието: "Пак ли" /изп. Галена/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ Номинации за живо изпълнение: Емилия за "Не виждам" /Арена Армеец/ Номинации за албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: ГАЛЕНА Номинации за певец на десетилетието: ГАЛИН Номинации за певица на десетилетието: ГАЛЕНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Мартин Биолчев за "Можеш ли да ме обичаш" /изп. Глория/ Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Всеки си плаща" /изп. Глория/ Номинации за балада на десетилетието: "Пясъчни кули" /изп. Глория/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за песен на десетилетието: "Докрай" /изп. Андреа/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Докрай" /Андреа/ Номинации за живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Номинации за албум на десетилетието: Смелите си имат всичко" - Емилия Номинации за секс символ на десетилетието: АНДРЕА Номинации за певец на десетилетието: ГАЛИН Номинации за певица на десетилетието: ГЛОРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 ТЕКСТ на десетилетието: "Аз съм с теб",Ивана,текст: Мариета Ангелова Авторска мелодия на десетилетието: Имаме ли връзка,Оцко,изпълнител Алисия Фотосесия на десетилетието: Камелия,Проект 13 Фолклорна песен на десетилетието: "Ало,мамо",Ивана Балада на десетилетието: Не искам да знаеш,Ивана Дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" Цветелина Янева,Йонут Кавърверсия на десетилетието: "Аз съм с теб",Ивана Песен на десетилетието: "Докрай",Андреа Видеоклип на десетилетието: "Лоша",Андреа Живо изпълнение: Десислава,за "Дотук" Албум на десетилетието: "Проект 13",Камелия Секс символ на десетилетието: Андреа Певец на десетилетието: Азис Певица на десетилетието Десислава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Мариета Ангелова за "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Йорданчо Василковски - Оцко за "Да видя какво е" /изп. Джена/ Номинации за фотосесия на десетилетието: Анелия за албума "Игри за напреднали" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Мома Яница" /изп. Яница/ Номинации за балада на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Спри ме" /изп. Галена/ Номинации за песен на десетилетието: "Пак ли" /изп. Галена/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ Номинации за живо изпълнение: Емилия за Акустичен микс /зала 1 на НДК/ Номинации за албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: ГАЛЕНА Номинации за певец на десетилетието: КОНСТАНТИН Номинации за певица на десетилетието: ГАЛЕНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Текст - Камелия - Фалшива кожа Авторска мелодия - Андреа - Неблагодарен Фотосесия - Галена - Кой Фолклорна песен - Райна - Тежко мина младостта Балада - Глория - Пясъчни кули Дуетна песен, трио - Цветелина Янева - Влез Кавърверсия - Емилия - Смелите си имат всичко Песен - Милко - За да те забравя Видеоклип - Андреа - Лоша Живо изпълнение - Глория - 20 години Албум - Галена - Аз Секс символ - Галена Певец - Азис Певица - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Текст: Росен Димитров за "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/ Авторска мелодия: Йорданчо Василковски - Оцко за "Имаме ли връзка" /изп. Алисия/ Фотосесия на десетилетието: Галена за албума "Аз" Фолклорна песен: "Всеки си плаща" /изп. Глория/ Номинации за балада на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Нищо не знаеш" /изп. Емануела и Крум/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/ Номинации за песен на десетилетието: "Да видя какво е" /изп. Джена/ Видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ Живо изпълнение: Преслава за "Ако утре ме губиш" /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: Емануела Номинации за певец на десетилетието: Азис Номинации за певица на десетилетието: Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Смелите си имат всичко Емилия Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Велислав Драганински за "Моето слабо място" /изп. Преслава/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Галена за албума "Аз" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Всеки си плаща" /изп. Глория/ Номинации за балада на десетилетието: "В друг живот" /изп. Десислава/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: Десислава и Галена В твоите очи Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Да те бях ранила" /изп. Джена/ Номинации за песен на десетилетието: "Да видя какво е" /изп. Джена/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Не го прави" /Десислава/ Номинации за живо изпълнение: Десислава за "Две сърца" /завръщане в Пайнер/ Номинации за албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: Галена Номинации за певец на десетилетието: Азис Номинации за певица на десетилетието: Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Авторска мелодия на десетилетието: Велислав Драганински за "Моето слабо място" /изп. Преслава/ Фотосесия на десетилетието: Галена - Аз Фолклорна песен на десетилетието: "Мома Яница" /изп. Яница/ Балада на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Дуетна песен/ трио на десетилетието: "Кой" /изп. Галена и Фики/ Кавърверсия на десетилетието: "Спри ме" /изп. Галена/ Песен на десетилетието: "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/ Видеоклип на десетилетието: "Не го прави" /Десислава/ Живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието: "Аз" - Галена Секс символ на десетилетието: Галена Певец на десетилетието: Азис Певица на десетилетието: Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари