Western Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 ТЕКСТ на десетилетието Мариета Ангелова за "Благодаря ти" /изп. Гергана/ Авторска мелодия на десетилетието: Йорданчо Василковски - Оцко за "Имаме ли връзка" /изп. Алисия/ Номинации за фотосесия на десетилетието: Анелия - "Феноменална" Фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" Балада на десетелиетоето: Ивана - "Не искам да знаеш" Дуетна песен на десетилетието: Галена и Фики - "Кой" Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Спри ме" - Галена Песен на десетилетието: Да видя какво е - Джена Видеоклип на десетилетието: Фалшива кожа - Камелия Живо изпълнение: Емилия за "Не виждам" /Арена Армеец/ Секс символ на десетилетието: Андреа Певец на десетилетето: Азис Певица на десетилетието: Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: "Неблагодарен" /изп. Андреа/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Преслава за албума "Как ти стои" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Номинации за балада на десетилетието: "Ако утре ме губиш" /изп. Преслава/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Да те бях ранила" /изп. Джена/ Номинации за песен на десетилетието: "Докрай" /изп. Андреа/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Докрай" /Андреа/ Номинации за живо изпълнение: Десислава за "Дотук" /Арена Армеец/ Номинации за албум на десетилетието: "Пази се от приятелки" - Преслава Номинации за секс символ на десетилетието: Андреа Номинации за певец на десетилетието: Галин Номинации за певица на десетилетието: Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Текст на десетилетието: - Емилия - Смелите си имат всичко Авторска мелодия на десетилетието: - Преслава - Моето слабо място Фотосесия на десетилетието: - Преслава за албума "Как ти стои" Фолклорна песен на десетилетието: - Райна и МФГ Годлево - Тежко мина младостта Балада на десетилетието: - Преслава - Ако утре ме губиш Дуетна песен на десетилетието: - Цветелина Янева и Йонут - Влез Кавърверсия на десетилетието: - Емилия - Смелите си имат всичко Песен на десетилетието: - Преслава - Като за финал Видеоклип на десетилетието: - Камелия - Фалшива кожа Най-добро изпълнение на живо: - Преслава - Ако утре ме губиш Албум на десетилетието: - Преслава - Пази се от приятелки Секс символ на десетилетието: - Андреа Певец на десетилетието: - Азис Певица на десетилетието: - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 ЕЙЙ КАКВО СТАВА !?!??!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Текст на десетилетието Теньо Гогов за "Фалшива кожа" /изп. Камелия/ Авторска мелодия на десетилетието Кости Йонита за "Неблагодарен" /изп. Андреа/ Фотосесия на десетилетието Галена за албума "Аз" Балада на десетилетието "С кое право" /изп. Галена/ Дуетна песен/ трио на десетилетието "Кой" /изп. Галена и Фики/ Кавърверсия на десетилетието "Спри ме" /изп. Галена/ Песен на десетилетието "Пак ли" /изп. Галена/ Видеоклип на десетилетието "Хавана Тропикана" /Галена и DJ Живко Микс/ Живо изпълнение Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието "Аз" - Галена Секссимвол на десетилетието Галена Певец на десетилетието Борис Дали Певица на десетилетието Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Текст на десетилетието: Росен Димитров за "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/ Авторска мелодия на десетилетието: Йорданчо Василковски - Оцко за "Имаме ли връзка" /изп. Алисия/ Фотосесия на десетилетието: Галена за албума "Аз" Фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Балада на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Дуетна песен/ трио на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Кавърверсия на десетилетието: "Да те бях ранила" /изп. Джена/ Песен на десетилетието: "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/ Видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко микс/ Най-добро живо изпълнение: Емилия за акустичен микс /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието: "Смелите си имат всичко" - Емилия Секс символ на десетилетието: Галена Певец на десетилетието: Азис Певица на десетилетието: Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Велислав Драганински за "Моето слабо място" /изп. Преслава/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Преслава за албума "Как ти стои" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Номинации за балада на десетилетието: "В друг живот" /изп. Десислава/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Да те бях ранила" /изп. Джена/ Номинации за песен на десетилетието: "Дай ми още" /изп. Анелия/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Докрай" /Андреа/ Номинации за живо изпълнение: Десислава за "Дотук" /Арена Армеец/ Номинации за албум на десетилетието: "Пази се от приятелки" - Преслава Номинации за секс символ на десетилетието: Андреа Номинации за певец на десетилетието: Азис Номинации за певица на десетилетието: Преслава 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 1. Текст на десетилетието - Продължавам - Анелия 2. Авторска мелодия на десетилетието - Моето слабо място - Преслава 3. Фотосесия на десетилетието - Камелия - Проект 13 4. Фолклорна песен на десетилетието - Ало, мамо - Ивана 5. Балада на десетилетието - "В друг живот" - Десислава 6. Дуетна песен/трио на десетилетито - Нищо не знаеш - Емануела и Крум 7. Кавърверсия на десетилетието - Да те бях ранила - Джена 8. Песен на десетилетието - Като за финал - Преслава 9. Видеоклип на десетилетието - Фалшива кожа - Камелия 10. Живо изпълнение - Преслава - Ако утре ме губиш (зала 1 НДК) 11. Албум на десетилетието - Пази се от приятелки - Преслава 12. Секс символ на десетилетието - Камелия 13. Певец на десетилетието - Азис 14. Певица на десетилетието - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
poker_face Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: "Неблагодарен" /изп. Андреа/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Преслава за албума "Как ти стои" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Номинации за балада на десетилетието: Емилия и Борис Дали - Обичай ме Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: Емилия - Смелите си имат всичко Номинации за песен на десетилетието: "Докрай" /изп. Андреа/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Докрай" /Андреа/ Номинации за живо изпълнение: Десислава за "Дотук" /Арена Армеец/ Номинации за албум на десетилетието: "Пази се от приятелки" - Преслава Номинации за секс символ на десетилетието: Андреа Номинации за певец на десетилетието: Константин Номинации за певица на десетилетието: Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 ТЕКСТ на десетилетието: Емилия - Смелите си имат всичко/Росен Димитров/ Авторска мелодия на десетилетието: Алисия - Имаме ли връзка/Оцко/ Фотосесия на десетилетието: Камелия - Проект 13 Фолклорна песен на десетилетието: Яница - Мома Яница Балада на десетилетието: Емилия и Борис Дали - Обичай ме Дуетна песен/ трио на десетилетието: Галена и Фики - Кой Кавърверсия на десетилетието: Галена - Спри ме Песен на десетилетието: Азис - Хабиби Видеоклип на десетилетието: Камелия - Фалшива кожа Живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието: Камелия - Проект 13 Секс символ на десетилетието: Емануела Певец на десетилетието: Азис Певица на десетилетието: Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Къде са сега тия дето гласуваха последни. (Simona & poker_face) Сигурно ей така са се сетили че за 5мин приключва гласуването за наградите в рама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Гласуването приключи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари