Lelqtian Публикувано на Март 11 Report Share Публикувано на Март 11 Понеже тамън ми припомниха този мега хит, споделете за кво друго се присетили или затъжили. Мое си направим и ретро класация, ако има желаещи. Някои други предложения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Единствена, любима и неповторима! Жалка от него е инспирирала за визията си :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ква е тая истерия по ретро-нафталинени бози и певици? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тази е незабравима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Ква е тая истерия по ретро-нафталинени бози и певици? Някой път ми става тъжно за вас, младото поколение, дето сте израснали с Преса и Галка .... и не разбирате от чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ето тези двете бяха много успешни през 90-те, макар и 99% от родените след 2000 със сигурност да не ги знаят. За Бойка гледам, че вече сте писали. Гледам, че "Лудо главо, пияна" има 1.3 милиона, което показва, че очевидно и тя като оригинала е доста популярна и до ден днешен. Ето и още една класика с 2.5 милиона: Не е истина колко много имена имаше тогава, и почти всичките достигаха до някакъв успех... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От всички знайни и незнайни чалгарки през годините, може би най-много ме е яд за Лия. Глас, класа, поведение на сцената, тежест, имаше си всичко жената. Няколко стабилни хита, като Обич за двама, Дяволски чаровник, Искра любов... Може и да изпускам някои. Дуетният албум с Кондьо им беше голям хит едно време, даже участия правеха заедно си спомням. После се изгуби, нямаше я известно време, не знам какво стана с нея, след което пусна 1-2 бози и край, а много материал имаше в нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Лия има две страшно добри песни. Дяволски чаровеник и Утро след любовна нощ. Кати също беше машина за хитове, даже накарах наще да ми купят за един рожден ден албума Пеперуда на касетка. Беше скандален подарък. Книжката Малкия принц и касетка на Кати Пеперуда :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не е ретро, но ме е супер яд за него... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не е ретро, но ме е супер яд за него... Подкрепям!Имаше много потенциал в него.Страшен глас, мачкаше с песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Дано се завърне, уникален тембър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 От всички знайни и незнайни чалгарки през годините, може би най-много ме е яд за Лия. Глас, класа, поведение на сцената, тежест, имаше си всичко жената. Няколко стабилни хита, като Обич за двама, Дяволски чаровник, Искра любов... Може и да изпускам някои. Дуетният албум с Кондьо им беше голям хит едно време, даже участия правеха заедно си спомням. После се изгуби, нямаше я известно време, не знам какво стана с нея, след което пусна 1-2 бози и край, а много материал имаше в нея. Абсолютно. Но я хвана мутра и я направи домакиня, че даже и бизнес ѝ направи само и само да не ходи по чалготеките. Не съм сигурен, че ѝ е много кеф от това и сега, и преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.