Fast Публикувано на Март 15 Report Share Публикувано на Март 15 Може ли някой който разбира от вокална педагогика да каже кои от утвърдените попфолк изпълнители имат най-много октави и кои най-малко? Никъде не намирам информация, освен за Софка. Винаги ми е било интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Без да имам вокална педагогика - Софка даже издаде албум, озаглавен "Пет октави любов". И си ги покрива, според запознатите с тази материя. Едва ли някоя от останалите има такъв диапазон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Някъде излизаха твърдения, че не покрива чак 5, но близо. Във върхова форма явно ги достига/ги е достигала/достигнала. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Аз пък винаги съм се чудил колко ли октави е гласа на Андреа? Сигурно е с минус отпред... :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Аз пък винаги съм се чудил колко ли октави е гласа на Андреа? Сигурно е с минус отпред... :D Андреа е доста по-гласовита от бездарничките навъдили се след нея. И има приятна за ухото бленда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ами тя им е била вдъхновението явно... Една от първите моделки с певческа кариера. После вече плеймейтките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Без да имам вокална педагогика - Софка даже издаде албум, озаглавен "Пет октави любов". И си ги покрива, според запознатите с тази материя. Едва ли някоя от останалите има такъв диапазон. Пълни глупости. 3 максимум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Хахаха, Андреа и октави. Голям виц, определено. Тя ако имаше октави, щеше да знае от кой край да хваща микрофона, най-малкото. Ама единия и фен се дразни, че била пробила с голотии, ми кат няма с друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 Разчистих ненужните коментари. Моля придържайте се към темата! xroflx9 и alisali1234 имат 10% за офтопик и заяждане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.