.close to me. Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Албум N:3 - "Нещо горещо"- Камелия 1.Редно или нередно 2.Нещо горещо 3.Така ми липсваш 4.Залеза и зората 5.Няма как 6.Как боли 7.Няма те 8.Време е за живот 9.Южна страст 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) 11.Остави ме сама 12.Искам те 13.Късам с правилата 14.Българи сме ние 15.Tudi svatovi (ft. Dule) Задачи: 1.Оценете всяка една от песните в албума (2-6) 2.Каква е общата Ви оценка за проекта (2-6) 3.Коя песен продължавате да слушате и днес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 (Плейлист с целия албум, малко е разбъркана поредността посредата, ма ко да прайм) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 1.Редно или нередно - 5 2.Нещо горещо - 4 3.Така ми липсваш - 6 4.Залеза и зората - 5 5.Няма как - 6 6.Как боли - 3 7.Няма те - 3 8.Време е за живот - 6 9.Южна страст - 6 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 4 11.Остави ме сама - 6 12.Искам те - 6 13.Късам с правилата - 6 14.Българи сме ние - 5 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 3 Обща оценка - 6+ Слушам редовно Искам те, Време е за живот, Остави ме сама. От време на време си пускам Южна страст, Късам с правилата Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 1.Редно или нередно-5 2.Нещо горещо-6 3.Така ми липсваш- 6 4.Залеза и зората-6 5.Няма как-6 6.Как боли-4 7.Няма те-4 8.Време е за живот-6 9.Южна страст-6 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) -6 11.Остави ме сама-6 12.Искам те-6 13.Късам с правилата-6 14.Българи сме ние-5 15.Tudi svatovi (ft. Dule)-5 Обща оценка- 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 1.Редно или нередно - 3 2.Нещо горещо - 4 3.Така ми липсваш - 6 4.Залеза и зората - 6 5.Няма как - 6 6.Как боли - 4 7.Няма те - 5 8.Време е за живот - 4 9.Южна страст - 3 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 5 11.Остави ме сама - 4 12.Искам те - 6 13.Късам с правилата - 3 14.Българи сме ние - 4 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 5 Обща оценка - 4.53 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 1.Редно или нередно - 6 2.Нещо горещо - 6 3.Така ми липсваш - 6 4.Залеза и зората - 6 5.Няма как - 6 6.Как боли - 6 7.Няма те - 6 8.Време е за живот - 3 9.Южна страст - 3 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 6 11.Остави ме сама - 6 12.Искам те - 3 13.Късам с правилата - 4 14.Българи сме ние - 5 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 6 Обща оценка -6. Давам 6, защото силните песни преобладават и не просто са силни, а са уникални и до ден днешен звучат актуално, да не говорим какви зверски хитове излязоха. Другото - 90% авторска музика. Има 4 пълнежа, които наистина да шит, но е простено, предвид всичко останало. Фотосесията също е 6+ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 1.Редно или нередно - 6 2.Нещо горещо - 6 3.Така ми липсваш - 6 4.Залеза и зората - 6 5.Няма как - 2 6.Как боли - 2 7.Няма те - 6 8.Време е за живот - 5 9.Южна страст - 2 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 6 11.Остави ме сама - 5 12.Искам те - 4 13.Късам с правилата - 5 14.Българи сме ние - 6 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 6 Обща оценка:4,86 "Залеза и зората","Искаш да се върна","Tudi svatovi""...са любимите ми песни от този албум, които слушам и днес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 1.Редно или нередно - 6 2.Нещо горещо - 6 3.Така ми липсваш - 6 4.Залеза и зората - 6 5.Няма как - 5 6.Как боли - 6 7.Няма те - 6 8.Време е за живот - 4 9.Южна страст - 4 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 6 11.Остави ме сама - 4 12.Искам те - 6 13.Късам с правилата - 5 14.Българи сме ние - 6 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Гласувайте! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 1.Редно или нередно 5 2.Нещо горещо 6 3.Така ми липсваш 6 4.Залеза и зората 6 5.Няма как 5 6.Как боли 4 7.Няма те 4 8.Време е за живот 4 9.Южна страст 5 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) 4 11.Остави ме сама 6 12.Искам те 6 13.Късам с правилата 5 14.Българи сме ние 6 15.Tudi svatovi (ft. Dule) 4 Обща оценка 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1.Редно или нередно - 6,00 - Обожавам тази песен! 2.Нещо горещо - 5,50 3.Така ми липсваш - 6,00 - Страхотна! 4.Залеза и зората - 6,00 - Най-любимата ми песен на Камелия!!! 5.Няма как - 4,00 6.Как боли - 5,00 7.Няма те - 3,00 8.Време е за живот - 3,00 9.Южна страст - 3,00 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 6,00 - Страхотен дует! 11.Остави ме сама - 5,50 12.Искам те - 3,50 13.Късам с правилата - 3,00 14.Българи сме ние - 3,50 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 3,50 Каква е общата Ви оценка за проекта (2-6) - 6,00 абсолютно, защото въпреки, че има някои пълнежи и в този албум, както във всеки друг една, наистина само една песен като "Залеза и зората" която е една от любимите ми в поп-фолка ми стига да дам 6 за този проект! 3.Коя песен продължавате да слушате и днес? - Залеза и зората - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Винаги ще свързвам Камелия с тази песен, защото за мен тя е просто върхът! - Редно или нередно, Така ми липсваш, Искаш да се върна - това са другите песни, които няма начин да не добавя. Просто са уникални и дуета и пилотния сингъл, който не знам защо тук казват, че е слаб, но всеки с вкусът си и разбира се уникалното парче Така ми липсваш. - Нещо горещо и Остави ме сама - по-рядко, но са много добри! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Албум N:3 "Нещо горещо"- Камелия - Резултати: 1.Редно или нередно - 5,25 2.Нещо горещо - 5,34 3.Така ми липсваш - 5,56 4.Залеза и зората - 5,64 5.Няма как - 5,51 6.Как боли - 5,30 7.Няма те - 5,20 8.Време е за живот - 5,10 9.Южна страст - 4,98 10.Искаш да се върна (ft. Сакис Кукос) - 5,01 11.Остави ме сама - 5,04 12.Искам те - 5,04 13.Късам с правилата - 5,01 14.Българи сме ние - 5,02 15.Tudi svatovi (ft. Dule) - 4,99 Обща оценка на албума: Отличен 5,59 Топ 3, според гласовете на Рамания: 1.Залеза и зората 2.Така ми липсваш 3.Няма как Топ 3, според YouTube: 1.Залеза и зората - 672 271 2.Искаш да се върна (ft.Сакис Кукос) - 415 000 3.Редно или нередно - 317 554 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Албум N:4 "Любовта е само чувство" - Деси Слава Be your girl Просто забрави Лъжа Бъди добро момче (дует с Играта) Нежна дрога Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) Хиляди неща На криле Връщам се Ще признаеш ли Забрави за мен Любов Задачи: 1.Оценете всяка една от песните в албума (2-6) 2.Каква е общата Ви оценка за проекта (2-6) 3.Коя песен продължавате да слушате и днес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Be your girl- 6 Просто забрави-6 Лъжа-6 Бъди добро момче (дует с Играта)-6 Нежна дрога- 6 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта)-6 Хиляди неща- 6 На криле- 6 Връщам се- 6 Ще признаеш ли-6 Забрави за мен-6 Любов-6 Всички песни са супер. "Бъди добро момче", "Лъжа", "Просто забрави", "Няма те до мен", "Нежна дрога" си ги слушам и до ден днешен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Be your girl - 6 Просто забрави - 6 Лъжа - 6 Бъди добро момче (дует с Играта) - 6 Нежна дрога - 5,50 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 5 Хиляди неща - 5 На криле - 6 Връщам се - 6 Ще признаеш ли - 5 Забрави за мен - 6 Любов - 5,5 обща оценка 6 + Един от най сантименталните албуми изобщо за мен. песните съм ги слушал стотици пъти и бях най доволния фен. и днес обожавам всички парчета и пеенето на Деси в този период. и днес се гордея че Лъжа и Забрави за мен са в нейната дискография. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Be your girl - 1 Просто забрави - 6 Лъжа - 6 Бъди добро момче (дует с Играта) - 6 Нежна дрога - 6 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 6 Хиляди неща - 4 На криле - 4 Връщам се - 5 Ще признаеш ли - 5 Забрави за мен - 6 Любов - 4 Обща оценка - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Be your girl - 6 Просто забрави - 6 Лъжа - 6+ Бъди добро момче (дует с Играта) - 6 Нежна дрога - 6 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 5 Хиляди неща - 5 На криле - 6 Връщам се - 6 Ще признаеш ли - 5 Забрави за мен - 6 Любов - 6+ Общо: 6. Много мелодичен албум, изчистени мелодии и приятни текстове. Песента, която слушам и до днес, е "Любов". Разбира се, и "Лъжа", "Забрави за мен" и "На криле". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Be your girl - 6 Просто забрави - 6 Лъжа - 6+ Бъди добро момче (дует с Играта) - 6 Нежна дрога - 6 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 5 Хиляди неща - 5 На криле - 6 Връщам се - 6 Ще признаеш ли - 5 Забрави за мен - 6 Любов - 6+ Общо: 6. Много мелодичен албум, изчистени мелодии и приятни текстове. Песента, която слушам и до днес, е "Любов". Разбира се, и "Лъжа", "Забрави за мен" и "На криле". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Be your girl-6 Просто забрави-6 Лъжа-6 Бъди добро момче (дует с Играта)-6 Нежна дрога-4 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта)-5 Хиляди неща-6 На криле-6 Връщам се-6 Ще признаеш ли-5 Забрави за мен-6 Любов-5 Обща оценка 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Be your girl - 5 Просто забрави - 4 Лъжа - 6 Бъди добро момче (дует с Играта) - 6 Нежна дрога - 5 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 6 Хиляди неща - 6 На криле - 6 Връщам се - 6 Ще признаеш ли - 5 Забрави за мен - 6 Любов - 6 Обща оценка - 6 Уникален албум , сещам се че го пръсках от въртене.. Лъжа, На криле, Забрави за мен, Връщам се... любими песни и до днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Be your girl- 6 Просто забрави-6 Лъжа-6 Бъди добро момче (дует с Играта)-6 Нежна дрога- 6 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта)-6 Хиляди неща- 6 На криле- 6 Връщам се- 6 Ще признаеш ли-6 Забрави за мен-6 Любов-6 Всички песни са супер. "Бъди добро момче", "Лъжа", "Просто забрави", "Няма те до мен", "Нежна дрога" си ги слушам и до ден днешен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Be your girl - 5.00 Просто забрави - 5.00 Лъжа - 5.00 Бъди добро момче (дует с Играта) - 4.50 Нежна дрога - 6.00 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 5.00 Хиляди неща - 6.00 На криле - 6.00 Връщам се - 6.00 Ще признаеш ли - 6.00 Забрави за мен - 5.00 Любов - 6.00 Обща оценка: 5,45 Обожавам и все още слушам: 1. "Връщам се" 2. "Любов" 3. "На криле" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Be your girl - 3 Просто забрави - 6 Лъжа - 6 Бъди добро момче (дует с Играта) - 5 Нежна дрога - 5 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 4 Хиляди неща - 3 На криле - 4 - предпочитам версията на Осем Осем Връщам се - 4 Ще признаеш ли - 6 Забрави за мен - 5 Любов - 5 Общо: 4.67 >> В момента вече не слушам нито една от тези песни. Ако се сетя за нея, бих се пуснал само "Просто забрави" и "Лъжа". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Който не е гласувал, може да го направи до 19:00 часа днес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Be your girl - 6 Просто забрави - 4,50 Лъжа - 6 Бъди добро момче (дует с Играта) - 6 Нежна дрога - 4 Няма те до мен (ремикс–дует с Играта) - 5 Хиляди неща - 4 На криле - 6 Връщам се - 5,50 Ще признаеш ли - 3 Забрави за мен - 6 Любов - 5 Един от хубавите и различни албуми на Деса с доста любими песни в него - Лъжа, На криле, Забрави за мен, Бъди добро момче. Обща оценка: 5,50 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.